Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
to si trochu odporuješ ne..ty přece hledáš ženu co bude všechno platit, abys nemusel nic investovat..a najednou by ses citil zavazaný?
Ne ne, já ženu nehledám, teď momentálně mám.
Ale kdybych hledal, tak za sebe samozřejmě nechám zaplatit a budu jí zavázán. Svůj závazek odčiním nabídkou velmi rychlého sexu. Pokud odmítne, závazek pomine a nastane rovnováha.
@zoidberg píše:
Ale kdybych hledal, tak za sebe samozřejmě nechám zaplatit a budu jí zavázán. Svůj závazek odčiním nabídkou velmi rychlého sexu. Pokud odmítne, závazek pomine a nastane rovnováha.
jo, to není špatný…beru si z tebe příklad ![]()
@zoidberg píše:
Myslím si, že tvá současná žena by si představovala trošku jiné splacení toho závazku ![]()
@Venetia píše:
pivo bych nikdy nekupovala..kromě jednoho pro radost..tohle je opravdu záležitost těch co ho pijí
vidíš, u nás je to záležitost toho, co nakupuje
takže když by chtěl chlap koupit piva dvě, tak odmítneš? ![]()
@opozice píše:
tak to neber. Dělá se nákup, tak se kupuje všechno.
jsem celkem překvapená, kolik lidí to má jinak
jako že by mi chlap třeba vyškrkl ze seznamu nákupu zmrzku nebo čokošku?
jako jestli je během nákupu problém koupit chlapovi pivko, ženské vínko nebo cokoli, co si ten druhý přeje, tak se přestávám divit, těm partnerským problémům okolo...…...
@káťa píše:
Myslím si, že tvá současná žena by si představovala trošku jiné splacení toho závazku
A jako žena si rozhodně dokáže zajistit to správné splacení
.
@Keyllah píše:
vidíš, u nás je to záležitost toho, co nakupujetakže když by chtěl chlap koupit piva dvě, tak odmítneš?
jasně. že ne.. já mu někdy koupím i sama jako překvápko, ale on by mi neřekl, nechtěl by, abych to tahala pěšky, když si to může vzít autem… stejně jako jiné težší věci.
@zoidberg píše:
kdyby kvalitního, ale takto
jinak se omlouvám, evidentně je víc lidí, co má problém koupit chlapovi během nákupu pivko, na mou omluvu podotýkám, že jsem se do dneška nepotkala a nenapadlo mě takovou chujovinu dřív řešit…se budu muset zamyslet a chlap bude jezdit pro pivko do obchodu separé ![]()
@Keyllah píše:
kdyby kvalitního, ale takto![]()
jinak se omlouvám, evidentně je víc lidí, co má problém koupit chlapovi během nákupu pivko, na mou omluvu podotýkám, že jsem se do dneška nepotkala a nenapadlo mě takovou chujovinu dřív řešit…se budu muset zamyslet a chlap bude jezdit pro pivko do obchodu separé
já taky nemám problém chlapovi koupit/přivézt, co chce…u nás to zrovna teda není pivo, ale ten kdo nakupuje, tak kupuje pro všechny, ne jen pro sebe…
Už nemůžu vydržet nereagovat. Asi jen promile obyvatelstva chodí na první rande do Michelinské restaurace. A je mi těžko uvěřit, že zbytek mužů má opravdu problém zaplatit, aniž by to bylo chápáno jako závazek, za ženu její kafe a dortíka. Pak tím dávají jednoznačně najevo, že vlastně na vztah a vše s tím vyplývající, ekonomicky nemají. A pokud si žena hledá partnera na založení rodiny, no pak už je tohle hodně varující signál.
Asi jsem divnej. Párkrát jsem pozval i vysloveně kamarádky na kino včetně večeře v trošku lepší restauraci. Ale taky pravda, jasně jsem deklaroval, že mi nic nedluží (čti: není to závazné).
@Venetia píše:
jasně. že ne.. já mu někdy koupím i sama jako překvápko, ale on by mi neřekl, nechtěl by, abych to tahala pěšky, když si to může vzít autem… stejně jako jiné težší věci.
aha, tak už chápu -) u nás se jezdí na nákup autem, takže někdy já, někdy on, ale pokaždé autem. Takže já si zajedu s košíček až k autu a přehodím to do kufru. Někdy mu to z toho kufru i vynesu
ale abych to tahala v ruce kiláky, to by ho ani nenapadlo, ale to snad už dnes nikoho, ne? ![]()
@Keyllah píše:
aha, tak už chápu -) u nás se jezdí na nákup autem, takže někdy já, někdy on, ale pokaždé autem. Takže já si zajedu s košíček až k autu a přehodím to do kufru. Někdy mu to z toho kufru i vynesuale abych to tahala v ruce kiláky, to by ho ani nenapadlo, ale to snad už dnes nikoho, ne?
já neřídím, chodím na běžný nákup, kde klidně jednu plechovku přihodím, ostatní kupujeme spolu nebo přiveze přítel autem. takže pěšky, většinou mám sebou psa určitě nepotáhnu basu piv, karton mlika nebo vody
@Venetia píše:
já neřídím, chodím na běžný nákup, kde klidně jednu plechovku přihodím, ostatní kupujeme spolu nebo přiveze přítel autem. takže pěšky, většinou mám sebou psaurčitě nepotáhnu basu piv, karton mlika nebo vody
tak to je jasný, jak bych to měla táhnout v ruce dostal by jednoho Cider napůl se mnou ![]()
@Keyllah píše:
kdyby kvalitního, ale takto![]()
jinak se omlouvám, evidentně je víc lidí, co má problém koupit chlapovi během nákupu pivko, na mou omluvu podotýkám, že jsem se do dneška nepotkala a nenapadlo mě takovou chujovinu dřív řešit…se budu muset zamyslet a chlap bude jezdit pro pivko do obchodu separé
Tak samozřejmě, že rychlého. Nechci zdržovat, kdo ví, kolik schůzek ten den ještě musíme oba zvládnout.
A když se vrátím k tomu pivu; můj otec si pivo musel schovávat, vypil si ho třeba cestou s košem k popelnici, což musel být vyloženě labužnický zážitek. Moje bývalá žena už pivo doma snesla, ale v životě by mi ho nekoupila. Moje současná ho i koupí, ale sama utekla od alkoholika, který chodil už před sedmou ráno před prací do večerky kde narychlo zdolal dva kusy. Takže i ona se snaží s piva doma udělat spíše občasnou příležitost ![]()
A chudák tvůj muž, nic neprovedl a čekají ho takové změny
![]()
jaj