Kdo se vám líbí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4697
4.1.17 13:59

@Denisa76 jo tak Roden hodně vysokej level :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.1.17 17:50

@nikdy niikdyy já nikdy neberu nic jako samozřejmost a pokud je pro mě někdo hodně vyjímečný tak si to hodně ráda a často připomínám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.1.17 17:58

@žampion vid?? Jeho hraní mě připomíná sponntánost dalších bardů jako byl Vladimír Menšík, Kemr, Sovák, Werich, Hrušinský atd to byl a vždy bude balzám na duši. Ty nehráli ty to žili :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
4.1.17 20:45

@Denisa76 žejo? například ve Fotografovi, je prostě dokonalý, jeho herecký projev je prostě perfektní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
4.1.17 21:59

Mě se líbil Lukaš Vaculík ve vítr v kapse :-) ted už se mi nelíbí a Brad Pitt v 7 let v Tibetu ale jinde už se mi taky nelbil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
4.1.17 22:13

Daniel Radcliffe :srdce: :srdce: v době šílenství Harryho Pottera jsem mu psala i dopisy 4× a 4× mi poslal odpověď s fotkou a origoš podpisem :) teď je nemám stěhovali jsme se 2× někde jsem je vytrousila, podezřívám manžela že je vyhodil :(
Pak ještě Liam Neeson-96 hodin :srdce: a z českých Adam Novák, jako malí jsem zbožňovala Petra Bajzu z Bylo nás pět a dnes je taky fešák i když nehraje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pov
227
5.1.17 09:43

Jean Reno :srdce: a Silvestr Stalone, J.P. Belmondo, Tom Payne…A libi se mi i jako mladici, i jako starici(mimo T. Paynea, ten je mladoch porad 8):dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
5.1.17 09:59

Já teda hodně můžu Alana Rickmana - škoda, že už zemřel. Pro mě měl velké charisma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
5.1.17 21:51

Tak já jsem asi trochu divná ale za me třeba Alan Rickman a Gerald Depardie ( ten uz ted tedy ne, ale za mlada hodně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
6.1.17 08:46

A z českých jsem zapoměla na mladýho Švehlík ten je taky k nakousnutí :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie