Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sumaya píše:
Gábina je nejlepší. Lukášův hlas se mi vůbec nelíbí
Lukyho hlas je sexanskej ![]()
jajinka veverka píše:Sumaya píše:Lukyho hlas je sexanskej
Gábina je nejlepší. Lukášův hlas se mi vůbec nelíbí
Sumaya píše:jajinka veverka píše:Sumaya píše:Lukyho hlas je sexanskej
Gábina je nejlepší. Lukášův hlas se mi vůbec nelíbíMě se právě nelíbí, ze začátku ano, ale teď mi jeho hlas vadí…nevím proč
jasný pohoda, dyt proto sme každej origo a máme každej jiný uši. uplně v poho. já taky fandila ševčovi a každej řikal, co že???
nu a mě se prostě líbil a líbí furt,ale ted fandim lukymu popř Míšovi ![]()
S přítelem doma už od začátku fandíme Gábině.Pokud by nevyhrála ona,je pro nás přijatelný i Lukáš.Ale Šeps nikdy.Akorát hulí travku a kazí samý hezký písničky.Já coby dlouholetý fanoušek Queen jsem měla minulý týden chut ho zastřelit.Jsem radši musela odejít na cigáro.
Tak ja na to moc nekoukam,to spis pritel,ale fandim Sepsovi,miluju regge
![]()
ta gabina je strasne chladne posobiaca… vzdy ked spieva, ako keby ma ponorili do pohara so studenou vodou…bola by som rada keby vyhral seps- sice spieva ako púriemerny maliar izieb, ale vsak nech je sranda a nech ide mlady na jamajku, nauci sa tam anglicky a moze tam hulit kolko chce, aj tak je stale ako nepricetny.....nech je seps superstar
LUKÁŠ ![]()
Ale klidně ať vyhraje Gábina, jen když to nebude ten zhulenej pošuk ![]()
lulje píše:jajinka veverka píše:Protože je hezká
GG ráda nemam od začátku mi hrozně vadíA proto to nevyhraje. Lidi většinou pošlou hlas tomu, koho jim je z nějakého důvodu líto. Hezká holka, která něco umí, nemá nárok. Jo, kdyby zpívala tak, jak zpívá, ale k tomu byla tlustá, měla králičí zuby a šilhala, pak bych si tipla, že to i vyhraje. Ale s touto vizáží nemá šanci na výhru
Já jí fandím od začátku
Co hezká. Ona je KRÁSNÁ! ![]()
A když je někdo tak hezký jako ona a ještě k tomu i něco umí, tak to lidi neodpouštějí… ![]()
awalancha3 píše:
ta gabina je strasne chladne posobiaca… vzdy ked spieva, ako keby ma ponorili do pohara so studenou vodou…bola by som rada keby vyhral seps- sice spieva ako púriemerny maliar izieb, ale vsak nech je sranda a nech ide mlady na jamajku, nauci sa tam anglicky a moze tam hulit kolko chce, aj tak je stale ako nepricetny.....nech je seps superstar
Wiolla píše:lulje píše:Co hezká. Ona je KRÁSNÁ!jajinka veverka píše:Protože je hezká
GG ráda nemam od začátku mi hrozně vadíA proto to nevyhraje. Lidi většinou pošlou hlas tomu, koho jim je z nějakého důvodu líto. Hezká holka, která něco umí, nemá nárok. Jo, kdyby zpívala tak, jak zpívá, ale k tomu byla tlustá, měla králičí zuby a šilhala, pak bych si tipla, že to i vyhraje. Ale s touto vizáží nemá šanci na výhru
Já jí fandím od začátku
A když je někdo tak hezký jako ona a ještě k tomu i něco umí, tak to lidi neodpouštějí…
ale vždyt je pěkná jen nalíčená ![]()
probuh, preco by sme mali gabine zavidiet… ja teda urcite nie, jednak nemam so svojim vyzorom problem ani v 40tke a jednak nemam co zavidiet, nepoznam jej zivot, neviem aky ma dusevny stav ako co pocituje a take tie veci..... ta buckingham bola velmi pekna a ta tmavovlasa s iskrivými očami a dlhymi mihalnicami… ale guncikova, hm… urcite sa neda povedat ze nie je pekna, je, skoro dokonala, ale tvar ma taku hranatu, tvrdu, oci chladne a plytke… hm..... nie kazda krasna zena je aj pritazliva a prijemna… v podstate je mi to fuk… mam ine starosti..... ale medzi pranim a upratovanim a krmenim malej sem tam nakuknem ako seps hadze rukami a ledva kuka ako je zhuleny, proste chcem aby vyhral prave on, lebo to klise relacie ako takej je uz smiesne, tak nech je to komedia az do konca.....
jajinka veverka píše:Wiolla píše:ale vždyt je pěkná jen nalíčenálulje píše:Co hezká. Ona je KRÁSNÁ!jajinka veverka píše:Protože je hezká
Já jí fandím od začátku
A když je někdo tak hezký jako ona a ještě k tomu i něco umí, tak to lidi neodpouštějí…
No a někdo není pěknej ani nalíčenej…
![]()
zuzulenda píše: … To samé Leona Šenková, ta holka měla hlas jak zvon, zazpívala všechno bez jediné chybičky, ale bohužel vzhled je vzhled. To stejné i ze starších ročníků… Takže o závisti to rozhodně nebude
To je pravda. Ale to už bylo moc. Stejně tak jako u Gábiny je to moc (ale zase na opačnou stranu). Lidi nemají rádi extrémy, potřebují se s někým identifikovat, takže v zásadě je výhodou spíš průměrnost/normálnost… Třeba Aneta Langerová - taková nic moc, ani hezká, ani vyloženě škaredá, ale pracovali na ní, byla čím dál koukatelnější (kromě toho, že dobře zpívala) a s tím se podle mě lidi rádi ztotožní: jé, je obyčejná jako já a co z toho jde udělat! ![]()