Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Leojka Ahojky,tak jak ti je? První den nic moc co? Asi ještě spíš po narkoze. Mně ráno naštěstí vytáhli dren a je mi hej
Už jsem poobědvala a dala si s manželem kafíčko
Zítra mě ale bohužel ještě nepustí až ve čtvrtek
Teď jsem byla za doktorkou, tak mi všechno povykládala. Z levého vaječníku mi vzali endometriální cysty, děloha je v pořádku, vejcovody profoukli a všechno je OK
Teďka teda pošlu manžela na spermio a uvidíme. Říkala doktorka, že to teď po operaci můžeme zkoušet dál, nebo jít na IUI, případně na IVF a nebo že to můžeme zkusit případně nějakýma lékama, tak uvidíme? ![]()
@AjulaMamula To se ti ani nedivím
Hej ti bude, až ti vytáhnou ten dren. Mně ho vytáhli dneska cca v 11 a od té doby mám pocit, že můžu tancovat-už je mi hej…
@AjulaMamula Jj,už jsem to psala v příspěvku výš…Naštěstí je všechno v pořádku, tak teď je na řadě spermio a pak uvidíme… ![]()
@Kajule21 ahojky. Je to docela prima, před chvílí jsem přijela z jipky. Drén nemám, hurááá
. Zatím moc nevím, akorát se mi něco plete, že mi kamarádka co u toho byla říkala, že mám v bříšku jak v pokojíčku, ale asi jsem moc nevnímala, tak počkám až přijde doktor. Tvůj nález se zda být nadějný, to je prima. Říkají že velká šance otěhotnět je do půl roku od lps, tak hurá na to
domů doufám půjdu zítra ![]()
@Kajule21 ja sem byla na te anesteziologii. Tak mi napsal do papiru ze sem blila ze mi daji neco hned na sale aby ne. A to ue sem se jeste na sale nemohla nadechnout to je bohuzel vedlejsi ucinek narkozy, ale ze maji nejaky pristroj novy a s tim by to melo byt lepsi. A taky ze to ma tak 90% lidi ale 80si to nepamatuje a ja bohuzel patrim mezi ty co jo
ty mas oba vejcovody vid? Jinak my byli na spermio prave pred mesicem a, to dopadlo na vybornou/138ml spermii v ml ejakulatu, vice nez 70%dobre pohyblivych. Pro to me poslal na tu laparku. Tak snad brzy prijdou ty// hodne jsem cetla ze po tomhle zakroku byly holky tehotne v rozmezi 3-6mesicu
pro pobaveni pridavam foto z anest. zprávy ????
@AjulaMamula To máš fajn zprávu
Já měla dren asi kvůli té cystě nebo nevím
Zítra už jdu domů, tak hurá
Tebe už pustili? Takže jsme obě dopadly na výbornou
Takže teď se pomaličku zase snažit ![]()
Já po narkoze naštěstí nikdy nezvracela, klidně jsem po ní mohla hned jest, ale co mě štve, tak že doteď pokašlávám, jak mi to podráždilo krk, tak mi dnes taťka donesl Synecod na suchý, dráždivý kašel, tak je to o něco lepší…Čučím na filmy, ale chci jít brzo spát, ať už je ráno, vizita a jdu domů ![]()
@Kajule21 tak já už zdravím z domova, pustili mě ráno, jsem ráda, sice jsem ještě praštěná a trochu mě bolí břicho a ramena, ale doma je doma
. Takže výsledek je opravdu dobrý, žádný srůsty a průchodnost oboustranně hned. Ještě jsem zajela k OG kvůli PN tak budu týden doma. Mám počkat do měsíčků a pak se můžeme začít snažit
tak ať ta noc uteče a jdeš taky domů ![]()
@Leojka Ty kráso, tak to je fofr
Jen já tady trčela 4noci,5dní
Ale za 2hodiny je velká vizita s primářem (mým gynekologem),tak aspoň nemusím nikam jezdit
Neschopenku si asi taky nechám napsat, i když mně, jako OSVČ bude k prdu, protože peníze dostanu akorát z pojistky, jinak normální nemocenská by mi běžela až od 14tého dne, takže o ničem…V pondělí plánuju, že už pojedu do práce
Jinak mně už nic nebolí, ale jak jsi vzpomněla ty ramena, to je mazec co? Taky mě bolely ty klíční kosti, jak tama ještě procházel ten plyn
Ale už je fajn.Jsme šikovné a daly jsme to…
![]()
@Kajule21 tak me to ceka zitra. Zacinam byt nervoznejsi a nervóznější. Furt si opakuju ze to bude ok a chlap v kvetnu dostane ns tricitku ten nejkrasnejsi darek. A pak prijde myslenka co kdyz bude zle a vezmou mi ho? Brdo holky vam zavidim ze uz to mate za sebou a s dobrými vysledky.. at uz je zitraaaa
![]()
@AjulaMamula To zvládneš!!Mám pocit, že jen já to měla v plné parádě, ale dala jsem to. Měla jsem to holt horší o tu endometriální cystu no ![]()
@Kajule21 no u me je to posledni sance. Mam jen jeden vejcovod po geu.. takze pokud bude na nic tak vezmou i ten ![]()
@AjulaMamula Mysli pozitivně a nemaluj si katastrofické scénáře!! Dobře to dopadne!!
Už jsi v nemocnici?
@Kajule21 ano, jsem ráda, že je to za námi
ty jsi to měla vážně složitější, do mě v podstatě jenom koukli..teď už bude jenom dobře. Doufám, že už jsi doma
@AjulaMamula držím palce
a ikdyby náhodou…nic není ztraceno, i bez vejcovodů můžeš mít miminko, sice s pomocí, ale můžeš ![]()
@Leojka No tak to čumím
Všichni to mají šup šup a já na 5dní
Ale už je fajn
Akorát jsem to dneska dopoledne trošku přehnala s vybalováním atd. a od oběda celý den odpočívám a spím
Tu levou stranu trochu cítím ![]()