Kdy se začít snažit o otěhotnění po laparoskopii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24870
8.1.13 11:56

@chcimimi - žebra a rameno tě bolí proto, že ti při LPK nafoukli břicho plynem, aby měli víc místa ;) Plyn stoupá vzhůru, jak chodíš a tím pádem tam tlačí. Za pár dní to přejde, taky hodně vyprdíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
8.1.13 11:59

Jj, mě poprvé tlačili klíční kosti, ale podruhé se mi plyn dostal ke krční páteři a to teda bolelo děsně hodně a dlouho. Ale nakonec to odeznělo samo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
8.1.13 12:00

@Maky.p :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: snad jo, už je to lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
8.1.13 12:01

@Susan23 jůůj to muselo být dost nepříjemné mě stačilo to „dloubání“ pod žebrem a to rameno - nemohla sem se ani nadechnout chvílema… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
8.1.13 12:02

HOlky a proč má někdo v bříšku 3 dírky - v pupíku vlevo a vpravo a já mám jen dvě? v pupíku a vlevo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
8.1.13 12:03

HOlky a proč má někdo v bříšku 3 dírky - v pupíku vlevo a vpravo a já mám jen dvě? v pupíku a vlevo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
8.1.13 12:05

Jo jo bylo, nevěděla jsem v noci jak si lehnout abych páteř a plyn uvolnila a mohla bez bolestí usnout. Ale už je to v pořádku a já jsem teď včera začla podruhé testovat ovulaci. Jsem dnes 15 DC a včera byl duch, což prý znamená, že se ovulace blíží. A taky jsem minulý měsíc zjistila, že mám později ovu a tedy i ms po 14 dnech od ovu. Což znamená, že nemám nepravidelnou menstruaci, ale ovulaci:) Tak a teď nevím zda je to srozumitelné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
8.1.13 12:09

Čím méně dírek tím lépe. Oni ti udělají dírku v pupíku a tím strčí kameru, aby se mohli podívat dovnitř. Pokud tam nic nenajdou zašijou a vše je o. k. pokud najdou jako u mě srostlá lehce střeva, tak udělají druhou dírku a srůsty rozbijou. Což může být taky fajn. Pokud máš dírku vlevo jako já, tak byl nějaký srůst vpravo. Ale mohl to být jakýkoli. Máš to ve zprávě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
8.1.13 16:39

@Susan23 Se v té zprávě právě vůbec nevyznám :D :D snad mi to Dr. vysvětlí :-) mě prostě řekli že je vše v pořádku ale beztak tam něco málo našli…ale to mi snad řekne Dr. při kontrole příští středu… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
8.1.13 16:58

Nech si vše vysvětlit. já jsem svojí dr. přímo ukazovala na pasáže kterým nerozumím a ona mi vše překládala a vysvětlila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
8.1.13 21:17

@chcimimi Dost mě překvapuje, že Ti v nemocnici nic neřekli. Mně řekl stručně výsledky doktor den po operaci a podrobně to se mnou probral ještě doktor, který mě propouštěl. Taky jsem měla dvě dirky - v pupíku a nalevo - srůsty vpravo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.1.13 14:22

laparoskopie

Ahoj holky, tak jsem tady nová ale tež mam tři dny po laparoskopii a nedopadla nejlip, tak bych si tež potřebovala pokecat a navzajem se povzbudit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.1.13 14:28

A ještě mam dotaz ještě sice trošku špiním jelikož mi dělali i hysteroskopii ale prvni dny po laparce jsem i krvacela a chci se zeptat zda-li jste to laparce dostali normalně v terminu nebo opožděně? :think: Ja bych to měla dostat asi za 12 dni ale furt ještě špinim, tak nevim kdy teda mužeme začit s tim snažilkovaním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
9.1.13 15:44

@nellyska :mavam: Vítám Tě mezi námi. Já po laparce nešpinila vůbec a hysteroskopii mi dělali také. Ale každý na to reaguje jinak. MS jsem dostala v termínu, dokonce jsem začala špinit už o dva dny dřív. Jinak kdy se začít snažit - mně bylo řečeno od jednoho doktora: „jak bude chuť“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.1.13 16:22

Ahoj Budrum :mavam: moc děkují za informace :) dnes jsem paty den po laparce vše je ok už i ty bolesti v ramenou odchazejí jen to krvacení furt tak doufam, že nebudu špinit ted 14 dni a pak hned přijde mrcha :zed: hehe no v neomocnici mi nic ohledně snažilkovani neřekli, až jak jsem odchazela tak jsem se zeptala sestřičky a ta noo počkejte tich 6 tydnu 8o tak to mi přijde zbytečný když už dnes se citim v pohodě a hlavně furt doufam jak to tu čtu, že ty prvni měsice po laparce jsou nejlepši na otěhotněni :) ty jsi měla jaky ortel po laparce?
My se snažime dva roky a ted mě dr poslal na laparku a zjistili mi nepruchozi vejcovody jeden i s tekutinou takže ten mi odebrali :,( a pravy se jim podařilo profouknout tak ten mi nechali a že pry nějakou šanci ještě mame, tak doufam někde vnitru že se snad zadaři. a hlavně manža už je asi ze mě na nervy takže jsem moc rada že jsem objevila e mimino a člověk si tady mužu vylit tu svoji bolavou dušičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí