Kdy se začít snažit o otěhotnění po laparoskopii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4990
23.1.13 21:33

@nellyska Klidně ho zkus, za to nic nedáš… jsou i holky, které otěhotněly během menses… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.1.13 07:15

No jako možna zitra zkusím jen, protože dr řikal at si to hlidam kvuli mimiděložnímu, tak zitra to prubnu ale určitě nejsem žadne příznaky nic vubec jako bych to ani už nikdy neměla dostat :lol:
a co ty pocituješ nějake přiznaky už :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
24.1.13 20:27

Také se bojím mimoděložního… Ten doktor, který mě propouštěl říkal, ať nechvátáme, že je vysoké procento mimoděložního otěhotnění u žen, které otěhotněly hned po laparoskopii… Tak si to zatím nechci moc připouštět, snad ten ultrazvuk v pondělí dobře dopadne…

Jinak k příznakům… prsa mě bolela už od půlky cyklu (vždycky mě bolí před MS) a bolet zatím nepřestala a mám je takový „nafouklý“! :-D Jinak mě občas píchá v podbřišku, občas mě pálí žáha, jsem děsně unavená, ráno mi je už třetí den špatně od žaludku, ale když se najím, tak to přejde…

Držím palečky, dej vědět, jak dopadl testík! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
28.1.13 14:33

@nellyska Ahojky já pořád nemám MS :-( mám už zpoždění cca 7 dní, testík bílý, moc jsem po laparce nekrvácela, jen trošku…spíše špinila…tak nevím co se děje :-( Dr. říkala, že mám počkat do pátku a kdyby ms nedorazila budu se objednávat na vyšetření k Dr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.1.13 19:04

@Budrum ahoj tak co jak ti dopadl ten ultrazvuk snad je vše v poařadku co? :think: @chcimimi-jj ja to měla taky tak aji testík jsem dělala a nic a měla jsem zpoždění 9 dnu a pak jsem to dostala ale uplně slabé, tak nechapu ale aspon už a mužem se začit snažilkovat :)..a co ty pořad nic?..počkej a neplaš ono se to po te laparce prej muže zpozdit až o 14 dní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
28.1.13 19:20

@chcimimi ¨

Já po laparo dostala ms za 43 dní, ale prý je to v normě, protože se vaječníky dávají dokupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
28.1.13 19:58

Pořád nic, stále čekám, díky moc holky..a braly jste některá duphaston? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
28.1.13 20:01

@chcimimi

Já ho brala ještě před laparo na srovnání cyklu… po laparo 3 měsíce čekání a pak nasazen clostylbegit… 2 dávky a nyní 17tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
28.1.13 20:08

@Anix to je krásné, moc gratuluji :hug: já už duphaston beru tak rok..:/ a clostík jsem měla půl roku teď už ho dlouho neberu…no uvidím…prostě budu čekat, pokud ms do pátku nepřijde, mám se Dr. ozvat…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
28.1.13 20:10

@chcimimi
kdy si byla na laparo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
28.1.13 20:11

@Anix 3.1…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
28.1.13 20:14

@chcimimi

Hele prďolo - tvého gynekologa bych poslala do… Naco si brala clostík? Pokud až teď si byla na laparo tak je jasné že to bylo naprosto zbytečné, přes srůsty by se tam nic nedostalo. Měla si jít nejdřív na laparo a pak až kdyžtak clostík. Chlap byl na spermio? Občas mě fascinují postupy lékařů…V době kdy si brala clostík měřili ti folíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
28.1.13 20:19

@Anix na laparce jsem měla vše ok, žádné srůsty, clostík mi napsadila na základně hormonálního profilu…jj, chlap byl na spermio - vše ok…a když jsem brala clostík tak jsem byla 1× na kontrolní utz pak už ne..ovu jsem měla jak kdy…stejně jako teď…mi přijde že ji jeden měsíc mám jeden ne..ale jako nesleduju to úplně bedlivě, páč už mě to nebaví :-( už je to moc dlouho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
28.1.13 20:24

@chcimimi

U nás to trvalo rok a půl… a otěhotněla jsem ihned po ms… což podle lékařů taky mimo tabulky :cert:
Kolik ti je? Jak dlooho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
28.1.13 20:27

@Anix délku snažení mám v podpisu - rok a sedm měsíců a je mi 27 (téměř)… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí