Kdy se začít snažit o otěhotnění po laparoskopii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9967
9.2.13 10:33

@Budrum Děkuju, Tobě taky držím pěsti, ať je vše ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
10.2.14 23:40

Ahoj, já byla na laparoskopii v srpnu a dnes jsem v 10 tt :-) mimochodem snazili jsme se 4 roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
20.4.14 17:46

Ahoj holky, mám dotaz :) v pátek jsem byla na laparce (kvůli PCO) a to jsem byla 12DC. Doktor mi řekl, že se můžeme snažit hned jak mě pustí domů. No dnes jsem 14DC a úplně minimálně špiním, tak nevím jestli se máme snažit jestli vůbec je možné aby byla ovulka. Myslíte, že to můžem zkusit, nebo počkat na další cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
21.4.14 21:51

@ducki Za zkoušku určitě nic nedáš, tak jestli je chuť… :palec: Já počkala na další cyklus, nějak jsem se na sex po laparce necítila… A hned ten cyklus jsem otěhotněla. Držím Ti palečky! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.4.14 07:37

@Budrum Dekuji, taky bych chtela mit takove stesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
22.4.14 08:30

@ducki ja jsem se na sex po lpr taky necitila, mela jsem citlivy bricho a jeste nafoukly z toho plynu, ale hned nasledujici cyklus jsem otehotnela(po dvou letech snazeni) ;) ted jsem v 10tt :mrgreen: takze to jde a drzim pesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.4.14 10:30

@kleopatra86 dekuji, je to povzbuzujici cist prispevky tech kterym se zadarilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
22.4.14 11:03

@ducki Tobě se určitě také zadaří! :palec: :hug: Za pár měsíců nám sem dáš foto z ultrazvuku!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.4.14 12:40

@Budrum kez by :-) to by bylo uplne nejlepsi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.14 19:07

Holky kdo je po laparoskopii ted 2014 nebo posledni dobu? chtela bych jen vedet jak je to s neschopenkou v zamestnani jestli je po laparce nutna nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
26.4.14 20:45

@marketagetzitka Určitě Ti ji dají… A vem si ji… Alespoň 14 dní bych doma byla určitě… Já byla tenkrát začátkem prosince a neschopenku jsem měla do Vánoc. Do práce jsem šla až po Novém roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.14 23:48

1) 2)

1. 1) ja prave pracuju jen na dohodu, takze nebudu mit nemocenskou, ale delam v kuchyni cely den na nohach takze mi asi stejne nic jineho nezbude

2) 3)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
26.1.17 00:42

Ahoj jsem 7 dni po laparo endometrioza vlevo na vajecniku odstranena dnes vyndane stejy pristi stredu jdu na kontrolu opet na gyndu v nemocnici mi rekli pockat 3 mesice ale nevim jinak po laparce sem spinila 3 dny a ted nic asi pockam po ms a pak go ozkousime jestli se zadari muz se boji driv abych se pry zahojila ale rikam si cekat tri mesice je dloiho co kdyz se ta mrcha endometrioza vrati mam z toho obavu co myslite vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
27.1.17 12:56

Ahoj Holky, přidám se k vám jestli mohu. Na konci listopadu jsem byla na laparoskopii, kde mi odstranili levý vejcovod, pravý vejcovod a vaječníky jsem měla naštěstí v pořádku :potlesk: Mě doktor řekl, že se máme začít snažit hned (již je to přes rok co se snažíme) Od operace za 14 dní jsme se začali snažit. Myslím, že by se s tím nemělo čekat. První cyklus po laparo. jsem měla místo folikulu cystu, a další měsíc mi nenarostl folikul, na 3 cyklus mám již od doktora Clostilbegyt. Držím nám všem palečky, aby se co nejdříve zadařilo :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
1.2.17 15:48

Ahoj devcata dnes kontrola jeste mam kontrolku ale pozitivum je ze uz se muzeme zacit snazit tak mi to zvedlo naladu tak snad se brzy zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí