Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, já byla na laparoskopii v srpnu a dnes jsem v 10 tt
mimochodem snazili jsme se 4 roky…
Ahoj holky, mám dotaz
v pátek jsem byla na laparce (kvůli PCO) a to jsem byla 12DC. Doktor mi řekl, že se můžeme snažit hned jak mě pustí domů. No dnes jsem 14DC a úplně minimálně špiním, tak nevím jestli se máme snažit jestli vůbec je možné aby byla ovulka. Myslíte, že to můžem zkusit, nebo počkat na další cyklus?
@ducki Za zkoušku určitě nic nedáš, tak jestli je chuť…
Já počkala na další cyklus, nějak jsem se na sex po laparce necítila… A hned ten cyklus jsem otěhotněla. Držím Ti palečky! ![]()
@ducki ja jsem se na sex po lpr taky necitila, mela jsem citlivy bricho a jeste nafoukly z toho plynu, ale hned nasledujici cyklus jsem otehotnela(po dvou letech snazeni)
ted jsem v 10tt
takze to jde a drzim pesti ![]()
@kleopatra86 dekuji, je to povzbuzujici cist prispevky tech kterym se zadarilo ![]()
@ducki Tobě se určitě také zadaří!
Za pár měsíců nám sem dáš foto z ultrazvuku!!! ![]()
Holky kdo je po laparoskopii ted 2014 nebo posledni dobu? chtela bych jen vedet jak je to s neschopenkou v zamestnani jestli je po laparce nutna nebo ne?
@marketagetzitka Určitě Ti ji dají… A vem si ji… Alespoň 14 dní bych doma byla určitě… Já byla tenkrát začátkem prosince a neschopenku jsem měla do Vánoc. Do práce jsem šla až po Novém roce.
1) 2)
2) 3)
Ahoj jsem 7 dni po laparo endometrioza vlevo na vajecniku odstranena dnes vyndane stejy pristi stredu jdu na kontrolu opet na gyndu v nemocnici mi rekli pockat 3 mesice ale nevim jinak po laparce sem spinila 3 dny a ted nic asi pockam po ms a pak go ozkousime jestli se zadari muz se boji driv abych se pry zahojila ale rikam si cekat tri mesice je dloiho co kdyz se ta mrcha endometrioza vrati mam z toho obavu co myslite vy
Ahoj Holky, přidám se k vám jestli mohu. Na konci listopadu jsem byla na laparoskopii, kde mi odstranili levý vejcovod, pravý vejcovod a vaječníky jsem měla naštěstí v pořádku
Mě doktor řekl, že se máme začít snažit hned (již je to přes rok co se snažíme) Od operace za 14 dní jsme se začali snažit. Myslím, že by se s tím nemělo čekat. První cyklus po laparo. jsem měla místo folikulu cystu, a další měsíc mi nenarostl folikul, na 3 cyklus mám již od doktora Clostilbegyt. Držím nám všem palečky, aby se co nejdříve zadařilo
![]()
Ahoj devcata dnes kontrola jeste mam kontrolku ale pozitivum je ze uz se muzeme zacit snazit tak mi to zvedlo naladu tak snad se brzy zadari