Kdy se začít snažit o otěhotnění po laparoskopii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
1.2.17 16:06

@Drimuska To je skvělá zpráva :) Držím palce, aby se snažení zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
1.2.17 19:53

Dekuji uvidime jak to pujde doufam ze dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.2.17 11:14

Ahoj holky, taky se k Vám přidávám..Dnes jsem si volala na termín a 19.3.nastupuju do nemocnice na laparoskopii, hysteroskopii a chromopertuaci (cysta na levém vaječníku 3,63×1,4 cm a na tomtéž vaječníku podezření na endometriózu)…Operace ani bolesti se nijak nebojím, spíš té nudy v nemocnici :lol: Taky mě zajímalo, kdy po operaci se můžeme začít snažit a jaká je pravděpodobnost otěhotnění hned po laparo… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
2.3.17 20:37

@Kajule21 :mavam: zdravim. Nastupuju na uplne stejny zakrok 17/3 desne se bojim narkozy a vysledku… jsem po geu v r 2015 takze mam jen jeden vejcovod… takze posledni sance pokud se doktorum nebude libit tak ho hned vezmou… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
3.3.17 23:01

@Kajule21 Mne rekli, ze je nejlepsi se snazit hned, vse je tam prokrvene a je vetsi sance otehotnet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.3.17 11:42

Ahoj holky, tak mám tři dny po laparce. Bohužel nedopadla tak, jak bych si přála. Diagnoza je následující..en­dometrioza 0, adheze 0. Srůsty minimální.. Chrompertubace - na levo vejcovod průnik až pod tlakem, napravo vejcovod neprůchodný :,( podle lékařů je šance na otěhotnění přirozenou cestou minimální..takže přede mnou už jen asi IVF..nechápu proč mi ten pravý teda rovnou nevzali…? Spermio máme dobré, u mě hormony i sliznici taky..
Je mi z toho smutno..co si o tom myslíte vy tady? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
4.3.17 16:54

@Majkule22 ahojky ceka Mé to příští týden v patek taky se děsim výsledků. Nechápu proc ti jej nevzali Teda, Mé doktor hned řekl že pokud bude špatný tak ho hned vezmou jelikož je zbytečné aby tam zůstával a pak je větší riziko mimodelozniho i při ivf právě. Říkal že by si stejne z car vyžádali nebo poslali na odstranění. A tak to budu Mít aspoň při jedné narkóze kdyby náhodou. Ale ne to tak ze aspoň ten jeden i když nic moc. Já už mám jen pravd ten v levo a Ted uvidíme v jakem stavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.3.17 17:58

@AjulaMamula Ahoj,tak to se nedivím, že se bojíš-to bych se bála taky :( Ale věř, že to dobře dopadne!!Já se nebojím vůbec, tak snad to dobře dopadne.Kam na to jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.3.17 17:59

@Budrum Tak doufám, že mi to taky doporučí a nebudu mít nějaký zákaz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
4.3.17 18:04

@Kajule21 Ja pockala na prvni MS a dalsi uz neprisla! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.3.17 18:07

@Majkule22 Určitě bych zkusila to IVF, do toho bych šla bez váhání. A jak ti bylo po operaci? Bolelo to? Já nastupuju příští neděli na totéž+mi ještě budou odstraňovat cystu na levém vaječníku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.3.17 18:11

@Budrum No hezky pěkně, tak doufám, že mě taky takové štěstí potká :) Třeba mimčo čeká i na větší bydlení? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.3.17 09:41

@Kajule21 samotná laparo nebolí, ale ten profuk strašně…jakmile jsem se probudila tak jsem si vyžádala kapačku, je to jako při ms ale asi tak 10× horší..nechápu jak může někdo vydržet HSG zaživa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.3.17 10:05

@Majkule22 Nooo,tak to jsi mě fakt uklidnila 8o :lol: Moc ženských, které na tom byly říkalo, že to pak bolí jako při MS, ale každá má práh bolesti asi jinde, tak uvidím, jak na tom budu já :nevim: Ještě, že budu tam a můžou mi na to něco dát, když to bude bolet jako čert. A za jak dlouho tě ta bolest přešla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.3.17 12:45

@Kajule21 budou mi to dělat u nás v nemocnici dokonce Můj gyndar mi slíbil ze mi to udělá on. Nikoho jiného nechce, ovšem jak mužů vědět kdo to byl když budu chrnet ze ???? napíšu ti hned bud ještě v patek nebo v sobotu. Co a jak.. Mysli pak na ME ???? Já sem strasna sragora a bojim se bolesti jako blázen ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí