Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkusím odpovědět…ZP bude asi zamlklý potrat a clostilbegyt stimuluje vaječníky aby se dostavila ovulace. S Inofolicem neporadím ![]()
@Liliana.30 první dušík se ukázal 8.DPO (manžel ho neviděl), 10.DPO byl viditelný už i pro manžela ![]()
@jowana
Tak to hodně štěstí pro tebe i miminko. DPO to znamená den po ovulaci?
@Liliana.30 píše:
@jjahodda
A ten Inofolic jde koupit bez lékařského předpisu?
Ano a není nejlevnější. Já za něj dávala něco přes 400,–Kč. Přitom je to jen 20 sáčků s takovým práškem, který si každý den dáš do vody. Je to jenom doplněk, žádný lék. Nicméně, když jsem se po tom více pídila, docela jsem na něj našla hodně pozitivních ohlasů. Jak jsem psala, já sama ho dle doktora nepotřebovala, protože to mám vždy pravidelně. Nicméně po potratu to bylo rozharašený a třetí cyklus už byl zase vzorový. Může to být placebo efekt, ruku do ohně za to nedám, ale samo mě překvapilo, že se to srovnalo poměrně rychle. Většinou při nějakém dlouhodobém stresu mi to trvá dýl.
@jjahodda
To jsem si všimla že to není nejlevnější dívala jsem se na ten Inofolic na internetu.
@Liliana.30 ZP je zamlklý potrat (stav, kdy se miminko přestane vyvíjet, ale žena s stále cítí jako těhotná) a clostilbegyt se bere aby ti narostly folikuly, takže je to taková podpora při anovulačních cyklech (kdy žena nemá ovulaci)
Musí se při tom ale člověk hlídat, tzn. chodit na kontroly, aby se vidělo, jak se folikuly zvětšily, protože je u toho riziko, že se ti můžou udělat i nějaké srůsty. Proto není i dobré si tyto prášky od někoho kupovat, je to dost velké riziko.
Ahoj holky ve čtvrtek jsem omdlela v práci holky mi dali do hlavy jestli nemůžu. byt těhotná sex byl 28.3 a 29.4 normálně MS beru antikoncepci pro jistotu jsem si udělala test poslu vám fotku vidíte tam něco? já bych právě zatím ještě nechtěla tak moc dekuji
@Evuuulik
Ahoj, já tam teda na testu zatím nic nevidím nebo to je blbě vyfocené. Nevím jak vy holky co myslíte? Ale pokavad jsi měla menstruaci tak by to nemělo být těhotenství.
@Evuuulik dušíka tam vidím. Zádnou chybu jsi v užívání neudělala? MS byla normální - jak v počtu dní, tak intenzitě krvácení?
@Kattulka
Nevyznám se moc ve zkratkách. A na co je ten clostilbegyt přesně? Děkuji za štěstí. 
Co to znamená ZP