Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MIBART já bych řekla že máš hormony pěkně splaseny, zvlášť když máš tu ha co se nevysazuje… Ale Taky mi podle toho co píšeš přijde že i přes tu ha si toho chlapečka domu přeješ, zvlášť když testuješ jak dívá a duch co máš na testu mě osobně přijde pořád stejný nebo žádný. Neber to špatně ale pokud toho kluka prostě chceš, tak tu ha vysad
@Michaela02993 no asi Mozna už jo, to máš pravdu ale uvidíme…spise se bojím abych Neotehotnela zase přes prášky jako v dubnu..
@MIBART hele blbá otázka, v dubnu ti to dr potvrdil tě jsi otěhotněla přes prášky?
@Michaela02993 jo byla jsem na krvi.. Ale pak jsem začala hodne hodně krvacet, dokonce i test clear blue ne ukázala plus a 1-2 týdny
@MIBART taky si myslím, ze ten chlapeček se chce prosadit za každou cenu
![]()
@Domička noo Na jednu stranu bych byla ráda ale nadruhou to nejde… Tři děti stačí, teď ta nejstarší nastupuje v září do školy… Spíše mi přijde že mi žádná antikoncepce nezabírá, tělísko problémy samé krvácení, antikoncepční injekci samé krvácení, normální antikoncepci samé krvácení..
@MIBART znám holčinu co měla injekci, hcg v krvi pozitivní a těhotná nebyla. Tak buď v klidu, když těm práškům prostě nevěříš tak se chraňte i jinak ![]()
@Michaela02993 já Byla Na krvi 3× potvrzeno pak jsem začala krvácet a odchazelo to a pak negativní
@MIBART Tak pokud si myslíš že si těhotná proč dál bereš HA?
@MIBART a není divný že poslední cca měsíc max 2 máš vždy test s duchem, pak duch není a pak zas je? Jako neber to špatně, ale spíš bych řekla že ti tvoji duchové jsou takový ti duchové co ladymax klasicky dělá
@Kajka9 jsem na dovolené tak nevím zda jsem nebo ne nemám tady testy… Miminko by nebylo plánované, počkám do pondelka až dorazíme pK dojedu koupit test