Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@janka23 hele teď sem schválně dělala blbce v jedné diskuzi „tehotna a sjíždět vodu“ a do zpráv mi píše nějaká Anabel že beztak chlastam, no troll sem udělala že jsem naprosto bezdetna a ať mě Teda poučí
to bys musela vidět
![]()
Tak já už mám svého 5ti leťáka doma, ale ten je zas posedlý tím že bude mít sestřičku takže pomáhá chystat jak jen to jde
a prakticky furt prudi, taky mu s manželem uděláme ten červenec jako jedinackovi ještě takový bohatý aby si to užil ale pak už holt má smůlu
![]()
@Michaela02993 takze to s detmi mame podobne ![]()
Haha
to se ni stalo take. Nekdyna zacatku jara se do me pustily dve maminy za muj nazor (jedna vlozila na emimino fotku vlozky s menstruaci a mela tam kus sliznice, pry potratila kvuli radam na emiminu),jsem ji napsala, ze je nechutna a doslova prase, ze toto dela
mi napsala, ze prase jsem ja a ze me rady jsou k nicemu a beztak jsem nejaka dvacitka, co v zivote nic nedokazala a bezdetna
(nevymlouvala jsem ji to, proc to delat, ze)… a posledni tecka byla, ze mi napsala, at si jeji vlozku vezmu a zaramuji!
pak se na mou obhajobu pridalo asi jeste 5mamin, ale byly za stejne trotly, jako ja
jak koncerzace dopadla, netusim, uz jsem tam nesla, bych se akorat zase vytocila ![]()
@janka23 joooo to se nepustila jen do tebe, ale i do mě
to myslím u té fotky dokonce nás obě označila že za to můžeme my že to je embryo
jako myslela sem ze se z té fotky pozvracím ![]()
@Michaela02993 to bylo neco
to me dorazilo. jakoze je tu dost zajimaveho pocteni, ale asi toto byl nejvetsi extrem
@janka23 já v té diskuzi „tehotna na vodu“ nebo jak to je, trollim jednu tu „mamynku“ protože se tam pustily ženské do těhotné (ani neví že se o ní píše protože ten dotaz napsala její kamarádka) s tím že v 7 měsíci chce jet na vodu a jednou si zakourila z vodní dýmky… No a už v soukromé zprávě jsem údajně „jednodušší, denně ozrala jak rozinka v rumu“ atd
lol jako přišlo mi nefér že tohle řeší kamarádka té těhotné že ona v 7 měsíci pojede sjíždět řeku, tak když se na to cítí tak proč by nejela že
![]()
@Michaela02993
Je to risk.ale kazdeho vec, musi vedet, co zvladne a co ne
a tomuhle se rika: kamaradka
fales i ve virtualnim svete ![]()
Tooz a kde mame tu @MIBART
jsem zvedava, jestli bude dalsi mimi ci ne. Uz to musi vedet na stopro ![]()
@janka23 @Michaela02993 fotku s vložkou??? To si děláte prd**?!
![]()
@Domička fakt nekecáme, někde myslím v téhle nebo jiné diskuzi
březen, duben max
![]()
Příspěvek upraven 19.06.19 v 23:18
@janka23 přesně, ta faleš je hnusná ale přitom ta těhotná ani neví že o ní někde něco napsala
to je prostě trapas tady to, napsala to její „kamarádka“ která potratila a myslí si jak je to nebezpečné (no nezapomněla dodat že si těhotná jednou zakourila z té vodní dýmky) a už byl oheň na střeše
jako snad ta těhotná sama ví co dělá ne, ještě aby za ní rozhodoval někdo jiný a ke všemu to dával anonymně na internet
to už je fakt „kamarádka“ na duracelky ![]()
@Domička nahodou,myslela si slecna, ze je tehotna. A vypadl z ni kus sliznice. Tahly kus zakonceny nejakou kulickou. usoudila, ze je to embryo ( v te dobe to snad nema ani milimetr), ale ona to tak proste mela. Prozkoumala na wc kalhoty, vytahla to a hezky to dama na emimino
ze dekuje za rady a kvuli nim potratila
![]()
@Michaela02993 nekdy je lepsi se k tomu nevyjadrovat. ![]()
@Michaela02993 doufam, ze jsi od pani dostala plno uzitecnych rad ![]()
@janka23 to si piš
ale nejvíc sem si vyslechla že chlastam nebo to nemám v hlavě v pořádku
![]()
Heleee ale už tu nebudeme rozebírat tu fotku „embrya“ nebo se asi poblinkam, mám to furt před očima
![]()
@Michaela02993
uz mlcim uz mlcim ![]()
A pani ma deti? Nebo zasebou jen potrat.me totiz prijde, ze nejvice zkusenych, co davaji rady, jsou bezdetne
ale tak dost dela asi i ten virtualbi svet. Obcas me i udivi, jak neco napisu a prijde mi zpet odpoved s urazkou. Nebo vlozena do anonymu
@janka23 no přesně, na internetu si prakticky každý může napsat co chce a dělat frajera
je to hrozně smutný že všichni ti co mají nejvíc řeči se schovávají za písmenka