Kdy testovat - těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9947
13.6.17 11:56

@Kajka9 Tak to blahopřeji, též bych si to tak to přála aby to vyšlo hned na poprvé :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
13.6.17 12:12

@Petruna21 Děkuji…Budu držet palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
13.6.17 12:18

@Kajka9 Děkuji, hrozně bych si to přála tak uvidíme nu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
13.6.17 12:53

@Petruna21 Ale pokud to nevýjde hned tak nezoufej…Já jsem tak nějak počítala že aspon půl roku to nepůjde…někdo otěhotní hned a někdo prostě ne hlavně na to nemyslet protože psychyka dělá hodně…dobré je si najdi na internetu cviky Dr. Mojžíšové a cvič to to ti neublíží je to dobré i na záda ale hlavně i pro otěhotnění plno žen co nemohli otěhotnět začlo toto cvičit a za pár měsíců se povedlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
13.6.17 15:19

@Petruna21 vsechny kalendare jsou na prd..i ja mela takovy, kam se zadava menses a ono ti pak podle toho vyhodnocuje plodne dny… dle kalendare jsem ovu mela mit 14. den, ale podle ovulacnich testu jsem mela obulaci 16./17.den!…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
13.6.17 15:21

@Kajka9 Děkuji :kytka:
@Barun123 No mě to zatím vždy vycházelo tak nevím nu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
13.6.17 15:23
@Barun123 píše:
@Petruna21 vsechny kalendare jsou na prd..i ja mela takovy, kam se zadava menses a ono ti pak podle toho vyhodnocuje plodne dny… dle kalendare jsem ovu mela mit 14. den, ale podle ovulacnich testu jsem mela obulaci 16./17.den!…

@Petruna21 jo a meli jsme sex podle ovulacnich testu a hned jsem otehotnela! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
13.6.17 15:34

@Barun123 Tak dám na tvou radu, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
13.6.17 15:46

@Petruna21 zkus, uvidis.. ja pro jistotu testovala od skonceni menstruace, protoze tu ovulaci ma fakt kazda jindy! A takto to dopadlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
13.6.17 15:47

@Barun123 Děkuji za radu a opravdu zkusím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
6.10.17 13:55

Ahoj holky chci se zeptat, já měla po porodu menší problémy s krvácením beru prášky na zastavení krvácení beru je od soboty takže nekrvácím a ve středu sme měli s partnerem styk no a prostě se to stalo a já nezjistím když nebudu krvácet jestli jsem těhotná nebo ne myslíte že když si ted o víkendu udělám test že by mi to mohlo ukázat pozitivní nebo mám počkat?..je to teprve 3 den tak nevím zda mám počítat středu když to bylo ve středu styk..poradte prosím děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
6.10.17 15:29

@Keliso po 3 dnech ti zadnej test nic neukaze. Nejdriv tak 10 po sexu, ale i to jen u nekoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
6.10.17 20:20

@Ivana 85 No to vím že po 3 dnech ne ale v neděli by to bylo 5 den po a příští týden jdu na krev zda budu nebo ne tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.10.17 11:01

Zmatenost

Ahojky. Ja jsem zmatená jak lesní včela.
Mam zpozdenou ms 4 dny( pravidelny ciklus 24dní) dva dny zpět jsem si dělala test mamatest byl nega. Dnes na noční druhý mamatest a byl na něm duch. Pro zichr jsem zkusila digitální co mám doma a ten je negativní…přitom mám neobvykle nalite a bolavé prsa, furt mám pocit že se mi chce curat, pořád hlad, ospalost, pocit neustále lehké nevolnosti…a křeče co mám vždy před ms mi odezněli 3dny zpět. Jsem z toho jelen…stalo se to některé z vás? Zkusím vydržet jeste déle s dalším testem ci nepřijde ms, ale fakt nevím co si o tom mám myslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.10.17 11:02

Zmatenost

Ahojky. Ja jsem zmatená jak lesní včela.
Mam zpozdenou ms 4 dny( pravidelny ciklus 24dní) dva dny zpět jsem si dělala test mamatest byl nega. Dnes na noční druhý mamatest a byl na něm duch. Pro zichr jsem zkusila digitální co mám doma a ten je negativní…přitom mám neobvykle nalite a bolavé prsa, furt mám pocit že se mi chce curat, pořád hlad, ospalost, pocit neustále lehké nevolnosti…a křeče co mám vždy před ms mi odezněli 3dny zpět. Jsem z toho jelen…stalo se to některé z vás? Zkusím vydržet jeste déle s dalším testem ci nepřijde ms, ale fakt nevím co si o tom mám myslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí