Když má muž strach či obavy ze sexu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
30
14.7.26 09:48
@ScarletSky píše: Více

Jelikož jsem naprostý abstinent, který nikdy necucl ani piva natož něčeho tvrdšího tak alkohol ne, a také nekuřák, tak jsem toto nezkoušel a zkoušet nechci když jsem to celý život nezkusil :-)

Přemýšlel jsem o nějakých lécích jako třeba Guajacuran, ale to není uplně asi dobrý nápad.

• načítám...
2203
14.7.26 09:51

Trochu si protiřečíš. Psal jsi, že sex ti nic neříká, a pak, že myslíš na sex se ženou. Takže? :nevim:

• načítám...
8367
14.7.26 09:51

Docela by mě zajímalo, zda zde ostatní diskutují, protože je to trollení baví a zabíjí tím nudu, nebo jestli fakt někdo věří těmto „chlapským“ profilům, že se chodí vybrečet na emimino :D

• načítám...
88
14.7.26 09:52
@Prazskej83 píše: Více

To je hezké. Předpokládám, že jsi taky vegetarián.

• načítám...
30
14.7.26 09:52
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Sex fyzicky mi nic neříká, protože mám z něj strach že zklamu partnerku, že se něco stane, že se to nepodaří apod.
Jinak když vidím obdařenou ženu, nebo někde nějaké lechtivé video s nahou ženou apod. tak to je něco jiného.

• načítám...
30
14.7.26 09:53
@ScarletSky píše: Více

Vegetarián nejsem :-D To už bych z toho života neměl nic :-)

• načítám...
8367
14.7.26 09:54

Já si říkal, koho mi ten styl psaní připomíná a tahle zpráva je myslím jasná - ahoj Klopoťáku :D

• načítám...
30
14.7.26 09:54
@rmot píše: Více

Já hledám pouze radu od někoho, kdo to také zažil ať už z jedné, nebo druhé strany, a došlo k tomu že se z toho dostal, nic víc, nic míň.
Není v tom nic jiného, tak nevím co se Vám nezdá (?)

• načítám...
2203
14.7.26 09:56

Dítě máš, takže sex několikrát proběhl až do konce. Bylo to pěkné nebo aspoň uspokojující?

• načítám...
30
14.7.26 10:00

Dobrá, je asi na čase to zase smazat, protože kýžený výsledek a účel mého příspěvku nebyl naplněn, jen mne tady berete na paškál, a to nemám za potřebí.
Myslel jsem že tady se řeší rady a porady, ne takové popichování a dotazy.
Mám dojem, že vše jsem v úvodním dotazu napsal, tudíž není potřeba otazníků tak, abych na ně musel odpovídat.

Jak tady někdo psal, je asi divné, když chlap jde na server eMimino řešit chlapské problémy.

To byla chyba, kterou už neudělám.

Děkuji i tak za snahu…

• načítám...
859
14.7.26 10:11

Kup si v sexshopu umělou ženskou v životní velikosti, a trénuj. Té se třeba bát nebudeš.

• načítám...
8367
14.7.26 10:33

Jojo ZASE smazat, my víme :D To jsou ty jedinečné nicky na emiminu :D

• načítám...
30
14.7.26 10:36
@rmot píše: Více

Já jsem si sem ale přišel pro rady od těch, kteří to zažili, a ne abych byl na paškálu a středem tématu.
Navíc jsem zjistil, že to smazat nejde, pouze požádat administrátora o zablokování diskuze.

• načítám...
2628
14.7.26 12:57

Nerozumím jedné věci. Píšeš, že Tě obdařená žena nebo lechtivé video se ženou vzrušují. Zároveň, ale píšeš, že nemasturbuješ. Jak se zbavuješ toho nadržení a přetlaku? Vždyť to se potlačovat nedá (nebo alespoň ne delší dobu). 8o

Proč tedy nezkusíš nejdřív masturbovat? U toho se nemusíš bát selhání před druhým člověkem. Zároveň můžeš přestat, kdykoliv by Ti to začalo být nepříjemné… :think: A co kdyby to na Tebe „vybalila“ žena tak, že bys neměl šanci ji odmítnout, mít strach atd.?

• načítám...
Anonymní
14.7.26 13:03

Ahoj, tak já jsem žena a mám to podobně, takže Ti věřím.
Gratuluju Ti ke Tvé přítelkyni, Vy tedy spolu vůbec nemáte styk? Promiň, pokud jsi ti už někdy zmiňoval a já to přehlédla.
Já měla naprosto úžasného přítele, se kterým jsme si rozuměli…a sex jsme vyřešili tak, že jsme dělali jen nekoitální praktiky…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová