Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
Ahoj.
Jsem rád za normální reakce, protože se zdá, že to asi není snadno pochopitelné.
Ano, poslední necelé 4 roky jsme neměli spolu sex ani intimní chvíle.
Ony ty nekoitus praktiky jsou fajn ale… musejí být oba nastaveni pro to, protože ne každému „voní“ to, co druhému není po chuti (když to tak obaleně řeknu).
@Prazskej83 píše: Více
Myslím že tohle je pointa. Mám kamaráda, který se má taky strach ze sexu a prostě v normálním stavu ho není schopný ale prostě si vždycky předtím vždycky dá jointa a pak to jde v pohodě.
Ale celkově hodně chlapů nedokáže sexovat bez nějakého oblbováku/uvolnění co mu vyžene myšlenky ven z hlavy. Ale málokdo to řeší s doktory.
Takže Tobě je i nepříjemné, jí to udělat alespoň rukou?
@Prelesta píše: Více
Já žádný přetlak při pohledu na nahou ženu necítím. Nejsem žádný úchylák, který když uvidí nahou ženu, tak je to hned na kalhotách poznat. V tom se umím dobře regulovat takže se to nikdy nestane.
No a k tomu druhému co píšete… myslím si že vzhledem k mé „velké“ postavě (185cm a 120 Kg) bych se dokázal ubránit kdyby to žena „vybalila“ a já nechtěl.
Z toho obavy nemám (zatím) ![]()
@HornyHippo píše: Více
Jsem abstinent a nekuřák, takže… u mne tento druh uvolnění možný není ![]()
To nevím, nad tím jsem nepřemýšlel asi nikdy.
Tady je bohužel obvyklé, že řešíš něco nestandardního a jsi pro ostatní troll. A vlastně i chápu, proč jsi s tím nešel k psychologovi, mně to trvalo než jsem se svěřila a někteří psychologové to hned nemusí pochopit…já jsem se jako první taky svěřila na nějaké anonymní internetové poradně, jeo jednodušší nežvto říkat živému člověku. U sexuoložky jsem byla taky a psychicky mi z toho nebylo dobře…ale já neměla ani tak strach, ale spíš odpor, hnus…
To je fakt divný. Ne, opravdu bys nebyl za úchyla, kdybys cítil vzrušení při pohledu na krásnou ženu Tvého typu, natož v lechtivé situaci. A to opravdu nepotřebuješ vůbec masturbovat? Nemáš ani poluce?
To spíš opravdu vypadá na asexuála. Je otázka, když jsi vyplňoval nějaké dotazníky, zda jsi byl opravdu upřímný. Protože píšeš, že myslíš často na sex, ale přitom nejsi nikdy nadržený, což podle mě dohromady nejde. ![]()
A vyřešilo se to tedy nějak?
Asi je to troufalé, ale nechceš do soukromé zprávy napsat? (jsi tu jako anonym, tak to standardním způsobem nejde).
Ale pokud ne, pochopím to.
Já jen čekám až to adminé tady ukončí tu diskuzi, protože jsem zjistil, že to nemohu uzavřít já jako na jiných třeba motoristických fórech ![]()
Já jsem většinu svého života nemasturbovala, nechápala jsem, co to jako znamená potřebovat masturbovat…
A prý asexuál nejsem…no je to složité, ty projevy jsou různorodé.
Tu potřebu nemám, protože když už k tomu dojde, za čas to opadne.
Když tak řešení je ledová sprcha
)
Ano, při těch dotaznících jsem upřímný byl, i když byly některé otázky dost intimní /což u sexuologů asi je normální/.
Často ne, ale tak jsou chvíle, kdy na přítelkyni koukám (jak to říci slušně) „s chutí“, ale ona už si zvykla že po ní sex nechci, že ho odmítám a doslova prosím aby k němu nedocházelo dokud se nedám do kupy.
No, nevyřešilo se to úplně, praktikovali jsme jen ty nekoitální praktiky, proběhl párkrát pokus o styk a přítel to zastavil sám, že je vidět. že já to dělat nechci a on mě takhle trápit nechce.
Pak ten vztah nepokračoval, ale ne z důvodu sexu, to mu nevadilo.
To máme právě dost podobné né-li stejné, a pro mnohé nepochopitelné a proto i o tom ani s nejlepšími kamarády nemluvím, protože bych se cítil divně. Samozřejmě by byly otázky, a já bych jen těžko odpovídal.
To by nebylo jako anonymní bytí zde, to by bylo řešení na živo s lidmi, které znám třeba 35 let :-/
Nebo potřebuješ ženu, která všechny ty strachy rozpustí. Před kterou to cítit nebudeš. Chemie bude prostě pracovat pro tebe. Vím, že se opakuju, ale připadá mi, že z toho, co píšeš, musel někdo před tebou hrubě odsoudit to, co se týká lidského těla. Protože už malí kluci se svého přirození běžně dotýkají, protože to zkrátka přináší příjemné pocity. Ještě ani netuší, co to je.
Můžu se zeptat? Mně to přijde zvláštní, že v minulosti jsi měl styk, takže schopný ho jsi…
Bojíš se selhání? Co si zkusit říct, že přítelkyně je s Tebou i úplně bez styku, takže kdyby to byl i velmi špatný sex, tak se nic nestane, lepší než nic…
Takhle mě to napadlo…já jsem momentálně už skoro rok v celibátu a jak jsem si „odvykla“, tak jsem si uvědomila, že pociťuju úzkost, strach i z těch nekoitálních praktik, na které jsem před rokem byla zvyklá a měla je ráda…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat