Když se nedaří téměř nic...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80220
7.2.22 10:11
@Anonymní píše:
Já mám jako řešení tady emimino. Slovně se tu vybleju a tím to ze mě spadne. Pak teprve jsem schopna reálně uvažovat. Vím, co dělat, jen v tom stavu akutní nespokojenosti to nejsem schopna aplikovat. Tady se uklidnim, ujistim, že to půjde a pak to fakt jde. Nevím proč, ale funguje to na mě. Musím bouchnout a pak teprve jsem schopna myslet a jednat logicky a správně.

No vidíš, to je tvoje výhoda. Vypovídá se, spadne to z tebe, urovnas si myšlenky. Bohužel třeba slunečnice se z rakoviny nevypovídá, nebo z těch úmrtí. Takže fakt, jsou mnohem horší věci na světě.
A s chlapem si promluv, ať ti tajné nepopiji v garáži. To mi vadilo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.22 10:56

@inkakřivák ano, vím, že na světě je milion horších věcí, ale nejak nevím, proč bych kvůli tomu nemohla být taky naštvaná, smutná, vyčerpaná nebo cokoliv jiného. Mně zemřela babička na rakovinu, druhá s ní aktuálně bojuje. Je to příšerný a ano, z toho se fakt nevypovidam, ale nemění to nic na tom, že teď řeším to, co řeším, a trápí mě to. Vždycky může být hůř, to moc dobře vím. Je super, ze m kapacitu na řešení takových pro ostatní maličkostí, ale neznamená to, že že jsem nikdy neřešila neřešila i aktuálně neřeším nic vetsiho, horšího… jen mě prostě teď v tuhle chvíli trápí zrovna toto…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová