Když si dáte alkohol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
858
9.4.21 20:58

To už se neučí děti doma, jak chlastat a nezridit se? 8o To považuju za součást výchovy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.4.21 21:02

@GabinkaCh Becherovka je dobrej tlamolep. To by mi bylo špatně taky. Základ je se před pitím dobře najíst. Nemixovat a nepít sladké tlamolepy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101745
9.4.21 21:02
@Sonarka píše:
To určitě je..to osobně neznám…mně max ten druhý den. Delší kocovinu neznám…ale třeba to už nemusí souviset… :think:

Asi tak a i na to to musím přehnat, nebo si dát malinko vína, prostě vím, že víno nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.4.21 21:06
@Královna Kosmíru píše:
8o :poblion:… jsi dobrá násoska.. fuj

Můj Ex tohle taky zvládal :nevim: Ale já si dám jedno a usínám…takže ho taky nepiju, ani mi moc nejede.

• Citovat
  • Upravit
2349
9.4.21 21:08

Tak mě tatínek jako dítko učil tři zásady pití alkoholu
1. Nikdy nepít na lačný žaludek
2. Nikdy nemíchat lihoviny
3. Na každou sklínku lihoviny patří sklínka vody
Dost doporučuju. A na kocovinku šumivý ACC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.4.21 21:11
@j.a.n.i1 píše:
Asi tak a i na to to musím přehnat, nebo si dát malinko vína, prostě vím, že víno nemůžu.

To je zvláštní s tím vínem..já i když to přeženu, druhý den mi nic není…na mě víno působí hrozně rychle, ale zase i rychle vyprchá…pamatuji, že jsem to s ním přehnala v 17 letech na čarodějnice a pak jsem ho celá léta nemohla ani vidět… :D Až teď… :)

• Citovat
  • Upravit
101745
9.4.21 21:15

@Sonarka Ne, tak s vínem to mám jak zakladatelka, dám si dvojku a je mi druhý den blbě… tak ho prostě nepiju vůbec. Oproti tomu pivo ani tvrdý mi nevadí, tedy 7 panáků becherovky bych fakt nezkoušela, jen z té představy se mi tu bouří žaludek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
9.4.21 21:16

Mám svojí míru, jak to přešvihnu, jsem na umření. Věkem se navíc ta míra snižuje, takže čím míň, tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.21 21:19

@GabinkaCh proč mícháš pivo a panáky, když jsi amatér :lol:
Nic ve zlém :mavam:
Piju zásadně jen kvalitní alkohol, nekouřím a prokládám to vodou. Ráno jsem úplně v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
27264
9.4.21 21:19

Jo a ještě je důležité mít záklopku a tu nepřepít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
9.4.21 21:23

@GabinkaCh kromě toho, že se nedržíš základních pravidel (najíst se, nemíchat, pít vodu), tak jestli piješ nárazově, tak máš málo alkoholdehydrogenazy - tu si tělo vytvoří, když piješ pravidelně. Řešením by bylo pít častěji a ne tolik :mrgreen:
A na odbourání alkoholu může mít vliv i antikoncepce nebo i fáze tvého cyklu.. :nevim:
A 7 panáků becherovky - no fuj.. příště si to aspoň dej s tonikem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
9.4.21 21:24

Myslím si, že mám docela dobrej trénink, ale čím jsem starší, tim je to horší. Když se popije normálně, vino na pohodu, pár pivek, tak když ráno musím fungovat, tak funguju, ale není to 100%. Když zmatlam kde co, opiju se, tak druhej den jsem ráda, že vyvenčim psa. Pokud nejsi zvyklá a matláš co se dá, nedivím se, že ti je druhej den blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
9.4.21 21:26

Hlavně nemichat, to je amaterismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
9.4.21 21:28

Právě teď si dávám vínko- Tempranillo. Na zdraví.😊