Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Veronikka my už k tomu jedno dítko máme, takže bych měla jedno venku a jedno vevnitř.O průběhu těhotenstí neuvažuju, protože vím, že každé je jiné.
Taky bych to nebrala jako intenzivní snažení, spíš bych to přestala hlídat.
@BerenikaS to obdivuju. Bála bych se, že neodstátnicuju, protože se mládě rozhodně vylodit dřív.
Jo a moje spolužačka rodila 3týdny před státnicí. To už bych nedala vůůůůbec! Po třech týdnech bych se tam nebyla schopná ani posadit natož něco vyprodukovat ![]()
@Anonymní píše:
Jedná se o dálkovou formu studia. Rozhodně nejsem žádná mladice, proto bych chtěla dítě dřív než později.
já bych do toho určitě šla, taky jsem se rozhodla pro dítě protože už se mi zdálo že na to ten věk už mám ![]()
@Veronikka po zkušenostech s prvním bych chtěla, aby to bylo v cca 2. trimestru. To jsem zvládla v pohodě několik zkoušek. V prvním jsem blila jak Amina, i když ten třetí by taky šel.
@Anonymní píše:
@Veronikka po zkušenostech s prvním bych chtěla, aby to bylo v cca 2. trimestru. To jsem zvládla v pohodě několik zkoušek. V prvním jsem blila jak Amina, i když ten třetí by taky šel.
já jsem se cítila nejlíp tak kolem toho 20.týdne. nazačátku jsem sice nezvracela ale usínala jsem už kolem třetí odpoledne
a v polovině mi to i nejvíc myslelo, tak nějak mi všechno šlo
ale teďka s tim břichem už jenom ležim nebo sedim
![]()
Rodila jsem presne mesic po statnicich. A sla bych do toho, proc ne. U uceni jsem si alespon odpocinula
.
Příspěvek upraven 17.05.13 v 14:37
U mě to bylo zase jinak, druhý trimestr jsem skoro prospala a teď kromě bříška ze kterého bolí záda jako by nic
..hodně zapracovala asi psycho sugesce, moc se soustředím na něco jiného než těhu ![]()
Jelikož už jedno dítko mám, tak mi je jasné, že se nebudu soustředit na těhotenství tak jako tak ![]()
Ahoj, ja mam TP v polovici listopadu a statnice na zaciatku septembra.. Statnice ale budu pre mna mensi stres ako cakat na vysledky z odberu choriovych klkov ![]()
Ahojky moje kamarádka, šla ke státnicím v pátém měsíci
a všechno zvládla a dokonce říkala, že na ní byli moc hodní
Záleží jaké bude těhotenství ![]()
Milá zakladatelko,
když jsem loni končila Bc., tak synovi byl rok a byla jsem s druhorozenou v 7.+8. měsíci těhotenství. Na škole nemáme státnice v jeden den, nýbrž rozdělené na dva měsíce. Promoce byla na začátku července a o dva týdny později se malá narodila. Podotýkám, že jsem chodila na prezenční denní studium. Zvládnout jsem to musela, protože dceru jsem si vyloženě vysnila. ![]()
Eva
Taky máme právě státnice rozdělené. Celkově se bude jednat o cca 3 týdny, kdy tam budu muset několikrát jet.
Z toho mám největší strach, že budu muset jezdit vlakem…
Mě teď čekají státnice s břichem, ale jen obhajoba. Ale nevim, už bych do toho znovu nešla, už jsem si připadala nějak tak divně, když jsem šla tu DP odevzdat. Jakoby na mě koukali, že jsme nezodpovědná..a hlavně je to stres navíc, i když ti to tak nepříjde. Člověk je víc podrážděnej, unavenej…
Ale zase zaměstná hlavu a nezabývá se jen těhotenstvím. To je taky pravda:-)
Ahooj, mě čekají státnice příští rok. Zkoušky jsem v těhu zvládla úplně super, bylo to ale hidně náročné najít polohu v které se učit, ale já byla extrém a poslední zkoušku jsem dělala 2.2. a rodila jsem 4.2.:-))))
Baví mě studium při mateřský. Je to relax… (když máte hlídání, které já mám). Navíc nestuduji pro titul, ale proto abych jendou mohla dělat, co mě baví a o to víc mě to motivuje.