Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
26.2.16 09:06

@Eva1976 dodrzujes nějaký režim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
26.2.16 09:11

@kratjana no ja si řekla, že budu asi testovat 6.7., abych se když tak výbrecela v neděli, protože v pondělí bych pak pro jistotu musela ještě na krev, tak ať jim tam nebulim :) Už nemám žádný mrazacky a musím pak na novém ivf a navíc jsem samoplátce, vyjde nás to přes 70000 a je to fakt zátěž na organismus ty hormony Snad to vyjde ted :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
26.2.16 09:17

@kratjana no s přítelem jsme se domluvili, že na čas nechám práce, tak jsem doma První tři dny jsem spíš odpočívala a ted jen vařím a relaxuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.2.16 09:38

@Eva1976 já samoplayce nejsem a se vším všudy i s pár cestama jsme v tom minimálně za 85000. Já jsem na neschopence. V práci celý den stojím. Ale říkám si že by bylo lepší i přes to vše chodit do práce. Já se snažím. mit pohyb aby se mi prokrvovala děloha. Vycházky mi začínají dnes od 12 do šesti. Tak si pojedu nakoupit fo města. A pak třeba ven s pejskama. Ale někam kde se s nema nebudu muset tahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
26.2.16 09:55

@kratjana za jeden cyklus? No u me je to jeden cyklus plus 1 ket tech 80000, benzín nepočítám :) no vyjde nám to draho, hlavně aby se zadarilo Doktorka mi doporučila spis klidovy režim, tak nevím každý říka něco jiného No zítra určite dam nějakou vycházku s přítelem :-) Doma uklízím tak to je taky trochu pohyb Já v práci právě marodila a oni za me nemohli vzít náhradu, tak jsme se domluvili na přerušení. Byla to sice práce v kanclu ale dost hektický stres dojíždění atd… Navíc je mi 39 tak to mám asi i 5 po 12 to mimco :-) Tak jsem od maturity poprvé doma, si to zatím uživam, tak snad ten klid pomůže tomu miminku. Uži si vycházku s psíkama. Co mas za rasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.2.16 10:00

@Eva1976 když odpocitam benzín tak cca 80000 mám v tom 4kety jeden ale byl na pojišťovnu. Měli jsme hodně vajicek. Dvacet jsme jich oplodnili a osm zamrazili. Ono to naskace. Jen za oplodnění těch 20 25000 a mrazení těch osmi 11000. 3.ket po 7500(22500). Léky kolem 10000 atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
26.2.16 10:07

@kratjana to je něco, je smutný, že je z toho podle me dost výdělečna činnost Párů, kteří nemůžou přirozene je čim dal víc a oni na to hřeší. Ted nám to oběma určite vyjde Sem zrovna četla v časopisu 21 stoleti., že vírou ovlivnis skoro vše :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.2.16 10:10

Máme dvě labradorky 4 a 3roky. Ta mladší je ta co je na profilovce. Ta je mixla s čímsi zřejmě. Kupovali jsme ji od lidí z olomoucká. Fovezli nám ji podvyzivenou, vyplasenou a bez ockovaku. Slíbili že ockovak zašlou poštou a neposlali. Pokazdy když jsme kolem ní prošli tak se bála a pocuravala. Fala jsem si vyhledat na netu číslo ty zensky a našlo mi yi že prodává více psů a ras. Udělej si obrázek sama. :pocitac: na Albince to má následky takový že se pořád boji ale zároveň je hrdinka. Když jsme tu měli truhláře tak se bála že se mi klepala v náručí. Lukáš si nasadil roušku a vyjela po něm. Neteř si s ní hrála, mazlila a ona ji trošku kousla do tváře. Jinak je yo moje láska. Mazel..ale zkrátka je nervózní z chlapů a děti. Za to ta druhá je až moc přátelská :) milyju je a jsem stastna že je máme. Jsou pro mě velkou oporou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.2.16 10:13

@Eva1976 jrnze mít tu víru. Nám se to třikrát nepovedlo. A bojím se toho že Ra ovu nebyla a jestli stačil ten utrogestan 2-2-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
26.2.16 16:52

@kratjana tak jsem udělala test od Maxe a tady posílám foto, tři různé testy a // tam jsou…teď už žádný test nedělám až v příštím týdnu
Holky když to tady čtu tak to je hrozný ty peníze na kolik vás to vyšlo ja jsem na 35000,strašně moc vám držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
27.2.16 10:43

@lucius166 paráda, tiše gratuluji :potlesk: myslím, že je to na dobré cestě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.2.16 10:51

@lucius166 no ty peníze to je fakt náročnější ovšem kdyby se zadarilo tak to za to stalo :) uvidíme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
27.2.16 11:00
@lucius166 píše:
@kratjana tak jsem udělala test od Maxe a tady posílám foto, tři různé testy a // tam jsou…teď už žádný test nedělám až v příštím týdnu
Holky když to tady čtu tak to je hrozný ty peníze na kolik vás to vyšlo ja jsem na 35000,strašně moc vám držím palce

No tak to je jasné, super, beztak yo budou dvocatka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
27.2.16 11:01

@lucius166 cítíš mejake píchání nebo něco. Cítíš že se tam něco děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
27.2.16 11:49

@kratjana cítím pichani dnes jsem v noci ani nepsala bylo mi nějak zvláštně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.