Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Durabel
Tak kdyz pujdu do detailu, tak v karantene je ted pouze manzel a ty az bude pozitivni. Ted je to jen dobra vule a skusnost. A k lekarum i na utz ci kontroly chodi i pozitivni
@Anonymní píše:
Ahoj Peto, musi se po hysteroskopii opet drzet sestinedeli? A jak dlouho pak netehotnet? Ja planuji stimulovat a odber vajicek, nechci transfer…za jak dloho po HSK je to mozne, nevis? dekuji Ti…snad uz mas po te podivne menstruaci, ja na ni stale cekam…
No, kazdy rika neco jineho. Ve zprave je 2-3 tydny zvysena hygiena. O sexu nic. Mne rekla sestra sestinedeli jen ustne (nebo do MS, ta to „resetuje“). Ja mela sex po 2 tydnech, coz asi bylo jen kvuli „co kdyby tam byl folik“, ale po sexu prisla skoro hned MS, takze nebyl
Tad ted uz mam urcite „splneno“ i to, co rikala sestra. Nasla jsem si, ze to nevadi na nejakych americkych webech. Co se tyce otehotneni, tak to same, u nas se doporucuje pro jistotu cekat, ale neni to nutne vubec. Naopak.
Stimulace zalezi na hormonalni rovnovaze a tu bych pocitala od kyretaze. hysteroskopie uz to moc nezmeni, ale spis bych rekla, ze ti to MS srovna a nic nebude potreba, uvidis.
@Petra Star diky moc za nazor/radu
Ty jsi tedy dostala poprve od potratove pilulky( to prisla samozrejme menstruace) menstruaci az za 6 tydnu? U me to taky vypada, ze prinejlepsim dostanu menstr.5-6 tydnu po revizi, tedy doufam, ze dorazi co nejdriv…A kdo Ti delal HRS…jestli se muzu zeptat..?
@Petra Star no ms by měla dorazit možná zítra nebo v pondělí…
Já doufám, že nezačnu stimulovat a zas to nestopnou
![]()
To bude dobé, já z toho byla nervózní celí říjen. A doktor mi tvrdil že je nic nezastaví. A nezastavilo ![]()
V pondělí jdu na krev, tak snad se to dobře vyvíjí. ![]()
@Maky1234 Pokud začneš stimulovat, tak to určitě nestopnou. I loni se minimálně OPU dělaly. ![]()
@Anonymní píše:
@Petra Star diky moc za nazor/raduTy jsi tedy dostala poprve od potratove pilulky( to prisla samozrejme menstruace) menstruaci az za 6 tydnu? U me to taky vypada, ze prinejlepsim dostanu menstr.5-6 tydnu po revizi, tedy doufam, ze dorazi co nejdriv…A kdo Ti delal HRS…jestli se muzu zeptat..?
No, 3 tydny po pililce prislo dalsi krvaceni, ktere pry nebylo MS… a po dalsich 3 tydnech to sbad uz MS je. Zatim jsem nikde vic nebyla krome apolinare. ⁰
@Maky1234 taky si myslím Market, že OPU bude, pamatuju si, že u našem Caru to tak měli, nerozjizdeli kety, ale opu normálně prováděli než se to zavřelo.. Ale myslím, že tentokrát to zavírat nebudou
A možná bych si i troufla říct, že by ti provedli i ET
Ptala jsi se už vůbec jestli ti čerstvé dají když máte tu genetiku?
@Maky1234 my meli rozjetou stimulaci loni na jare, kdyz se zaviralo. KET stoplic stimulace se dojizdeli. ET udelali, ale odrazovali nas od toho, nechtelo se jim to delat. Ale to byla jina situace, nikdo nevedel co bude a ze to tu s nami bude tak dlouho. ![]()
@Toluma A který den? Jako chapu po 1-2 injekcich. Ale později, nevím no. Každopádně v Podoli to nedělali a je to taky nemocnice
(chodila jsem tam v té době dost na teho kontroly)
@kaiserin
hele to nevim. ja vim, ze to nekdo psal na diskuzy o apo. jinak kdyz jsem tam ja stimulovala na podzim, tak mi rekli, ze OPU by probehlo, i kdybych mela covid, ze tam jsou na to zarizeni. prave asi proto, ze se jedna o nemocnici.
a vim, ze v Gennetu take rozjete stimulace dojeli, ale ET uz nedelali
Mě přišla dnes z Gennetu SMS, že fungují dál
. Na stránkách to mají taky i s formulářem, abys mohla cestovat.