KET a pocity do testování

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
4.2.12 23:51
Sisi S píše:
Petra Z. - no taky mě můj lékař překvapil že mi toho tolik předepsal, ale prej mu nové průzkumy ukázaly větší úspěšnost :) tak uvidíme..
Kriplice : to mě mrzí, a eni to jen silnější špinění?? :think:
No čím větší hladina progesteronu tak je větší úspěch..takže Ti ho předepsal dobře.Já měla ještě k těm dávkám agolutin..to je též progesteron a píchala jsem ho po ket ob den..takže hezky vkládej :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65276
5.2.12 08:54

Ahojík..
No ono ležet po každém zavedení s dvouleťákem doma moc nejde.....
Sisi,,díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
5.2.12 15:49

Denisa 75 - takže je to možné, super :potlesk: Já si nepíchám agolutin, ale na ředění krve Clexan 4000..
Petra Z - to máš pravdu,že nejde ležet když máš mimíska 2 letého, ale hlavně ho nenos a nenamáhej se, taťka musí zaskočit ;) Jinak neni zač… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radka_marie
5.2.12 16:04

Ahojky holky,

když jsem byla na Obilňáku tak jsme píchli agolutin v den transferu a pak 2-2-2 utroš a pregnyl. Teď co jsem přešla je to jinak pregnyl a k tomu Agolutin ve stejnou dobu. Prý s těch léků je nej agolutin, pak utroš a ten třetí jsem zapoměla jak se jmenuje.

Jsem před Ket a chtějí abych brala utroš od 16 - 25 DC pak mrcha 28den. No a pak zase od 16- utroš a pak asi 19 den zavedou mi sněhuláčka. No uvidím jdu 17.2. na utz a krev kvůli štítce, tak se uvidí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33916
5.2.12 17:59
Sisi S píše:
Denisa 75 - takže je to možné, super :potlesk: Já si nepíchám agolutin, ale na ředění krve Clexan 4000..
Petra Z - to máš pravdu,že nejde ležet když máš mimíska 2 letého, ale hlavně ho nenos a nenamáhej se, taťka musí zaskočit ;) Jinak neni zač… :hug:
agolutin není na řední krve..je to čistý progesteron jako utrogestan..já si též píchala lék na ředění krve,ale Fraxík.Kolik jsi píchala toho Clexane??? Já jenom 0,3 ml denně..měla jsem to v přeplněném peru :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.2.12 18:03
radka_marie píše:
Ahojky holky,

když jsem byla na Obilňáku tak jsme píchli agolutin v den transferu a pak 2-2-2 utroš a pregnyl. Teď co jsem přešla je to jinak pregnyl a k tomu Agolutin ve stejnou dobu. Prý s těch léků je nej agolutin, pak utroš a ten třetí jsem zapoměla jak se jmenuje.

Jsem před Ket a chtějí abych brala utroš od 16 - 25 DC pak mrcha 28den. No a pak zase od 16- utroš a pak asi 19 den zavedou mi sněhuláčka. No uvidím jdu 17.2. na utz a krev kvůli štítce, tak se uvidí :mrgreen:
No já jsem s tím přišla do car od jiného lékaře..tedy jsem si to píchala sama,ale v car usoudili,že je to dobrý a v den transferu to dávají na podporu těhu. asi těm,který tam jsou tolik let jako já :mrgreen: :mrgreen: Agolutin je nejlsilnější..v den jsem měla dokonce depotní..sice odběry ukázaly krásný hodnoty progesteronu,ale je i chyba asi někde jinde :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
5.2.12 19:44

Denisa 76 no já vím, že agolutin neni na ředění krve..to jsem srovnala s tím, že si píchám taky injkeci,ale jinou.. :mrgreen: a co se týká toho Clexanu, píchám si ho každý večer 4000 anti-XA IU/0,4 ml

radka marie : já beru utrogestan 4-2-4, ráno večer zavádím a odpo polykám..
agolutin si nepíchám, prej u mě stačí to co mám a tu mi utroš zavedl přímo po KETU..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.2.12 20:02
Sisi S píše:
Denisa 76 no já vím, že agolutin neni na ředění krve..to jsem srovnala s tím, že si píchám taky injkeci,ale jinou.. :mrgreen: a co se týká toho Clexanu, píchám si ho každý večer 4000 anti-XA IU/0,4 mlradka marie : já beru utrogestan 4-2-4, ráno večer zavádím a odpo polykám..
agolutin si nepíchám, prej u mě stačí to co mám a tu mi utroš zavedl přímo po KETU..
Tak já to špatně pochopila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no utrouše máš opravdu dost a za info o dávce děkuji..chci ted jít za genetikem jestli by nebylo dobré dávku mě zvýšit,ale jelikož ho nepotřebuji tak mě ho asi nechají tak jak je :think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
5.2.12 21:00

Jak to tak čtu, v létě jdete na třetí IVF? A co náhradní mateřství? Uvažovala jsi o tom už? My čekáme…a pokud se to do třetice nepovede, tak máme náhradní matku..ale raději chceme své,to je jasný…
Jinak jsem se tě chtěla zeptat,prosím tě jak se to bere? V listopadu jsme byli na prvním IVF a ET, teď máme první KET a pokud se nepovede tak kolikátý budeme podstupovat pak IVF? Druhý? Třetí? Nebo jak se to počítá? Děkuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
5.2.12 21:11

Náhradní matku v Čechách???Nevím,že by to tu fungovalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.2.12 22:02
Sisi S píše:
Jak to tak čtu, v létě jdete na třetí IVF? A co náhradní mateřství? Uvažovala jsi o tom už? My čekáme…a pokud se to do třetice nepovede, tak máme náhradní matku..ale raději chceme své,to je jasný…
Jinak jsem se tě chtěla zeptat,prosím tě jak se to bere? V listopadu jsme byli na prvním IVF a ET, teď máme první KET a pokud se nepovede tak kolikátý budeme podstupovat pak IVF? Druhý? Třetí? Nebo jak se to počítá? Děkuju..
kety se jako ivf nepočítaj..je to zásobička použití z ivf..náhradní matka nevím jestli byla odsouhlasená..sice v cizích zemím někde to možné je,ale za mě né..tedy já to odmítám :roll: No pokud máš náhradní matku tak dítě bude vaše jenom ho odnosí jiná žena..tedy co vím tak se oplodnují tvá vajíčka a náhradnici se dají oplodněná vaše embrya.Jinak za sebe ještě nevím co bude..budu to zkoušet do 40 let a když se nezadaří tak zkusím dárkyni..uvidíme..ted to zatím nemá cenu řešit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
6.2.12 10:03

Ano, ve Zlínském centru je již povolení s náhradní matkou..Je tam hodně úspěchů a mě tohle doporučovali hned po druhé návštěvě.Tehdy jsem o tom nechtěla ani slyšet,ale teď už to máme tak nějak v pořadníku. Pokud to 3 x nevyjde, necháme náhradní matku, tedy manželku bratrance mého manžela..Byli nám i za svědky a pokud jsou pořtění, necháme je za kmocháčky, což jsou náhradní rodiče, pokud se něco stane bilologickým… Nemám s tím problém,a vím o hodně holek,které to podstoupily a jsou šťastné :mrgreen:
Je to jak se moderně říká :pronájem dělohy" Je to sice nepředstavitelné, ale za to štěstí to stojí.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
6.2.12 10:06

sisi tak to super,že už to dorazilo i k nám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
6.2.12 10:10

Ano, naděje pro budoucí maminky :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radka_marie
6.2.12 10:24

sisi to je nehorázná kravina, to v našich zákonech není ustanovený, vždyť ani adoptovat dítě nelze jak se ti zlíbí, to je prostě blbost.
Dárkyně vajíček to ano, ale ne náhradní matka copak jsme v Americe tohle není sci-fi, tohle je naše zdravotnictví. Bohužel zatím to lepší nebude :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.