Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Sisi S píše:No čím větší hladina progesteronu tak je větší úspěch..takže Ti ho předepsal dobře.Já měla ještě k těm dávkám agolutin..to je též progesteron a píchala jsem ho po ket ob den..takže hezky vkládej
Petra Z. - no taky mě můj lékař překvapil že mi toho tolik předepsal, ale prej mu nové průzkumy ukázaly větší úspěšnosttak uvidíme..
Kriplice : to mě mrzí, a eni to jen silnější špinění??
Ahojík..
No ono ležet po každém zavedení s dvouleťákem doma moc nejde.....
Sisi,,díky za info
Denisa 75 - takže je to možné, super
Já si nepíchám agolutin, ale na ředění krve Clexan 4000..
Petra Z - to máš pravdu,že nejde ležet když máš mimíska 2 letého, ale hlavně ho nenos a nenamáhej se, taťka musí zaskočit
Jinak neni zač… ![]()
Ahojky holky,
když jsem byla na Obilňáku tak jsme píchli agolutin v den transferu a pak 2-2-2 utroš a pregnyl. Teď co jsem přešla je to jinak pregnyl a k tomu Agolutin ve stejnou dobu. Prý s těch léků je nej agolutin, pak utroš a ten třetí jsem zapoměla jak se jmenuje.
Jsem před Ket a chtějí abych brala utroš od 16 - 25 DC pak mrcha 28den. No a pak zase od 16- utroš a pak asi 19 den zavedou mi sněhuláčka. No uvidím jdu 17.2. na utz a krev kvůli štítce, tak se uvidí ![]()
Sisi S píše:agolutin není na řední krve..je to čistý progesteron jako utrogestan..já si též píchala lék na ředění krve,ale Fraxík.Kolik jsi píchala toho Clexane??? Já jenom 0,3 ml denně..měla jsem to v přeplněném peru
Denisa 75 - takže je to možné, superJá si nepíchám agolutin, ale na ředění krve Clexan 4000..
Petra Z - to máš pravdu,že nejde ležet když máš mimíska 2 letého, ale hlavně ho nenos a nenamáhej se, taťka musí zaskočitJinak neni zač…
radka_marie píše:No já jsem s tím přišla do car od jiného lékaře..tedy jsem si to píchala sama,ale v car usoudili,že je to dobrý a v den transferu to dávají na podporu těhu. asi těm,který tam jsou tolik let jako já
Ahojky holky,když jsem byla na Obilňáku tak jsme píchli agolutin v den transferu a pak 2-2-2 utroš a pregnyl. Teď co jsem přešla je to jinak pregnyl a k tomu Agolutin ve stejnou dobu. Prý s těch léků je nej agolutin, pak utroš a ten třetí jsem zapoměla jak se jmenuje.
Jsem před Ket a chtějí abych brala utroš od 16 - 25 DC pak mrcha 28den. No a pak zase od 16- utroš a pak asi 19 den zavedou mi sněhuláčka. No uvidím jdu 17.2. na utz a krev kvůli štítce, tak se uvidí
Denisa 76 no já vím, že agolutin neni na ředění krve..to jsem srovnala s tím, že si píchám taky injkeci,ale jinou..
a co se týká toho Clexanu, píchám si ho každý večer 4000 anti-XA IU/0,4 ml
radka marie : já beru utrogestan 4-2-4, ráno večer zavádím a odpo polykám..
agolutin si nepíchám, prej u mě stačí to co mám a tu mi utroš zavedl přímo po KETU..
Sisi S píše:Tak já to špatně pochopila
Denisa 76 no já vím, že agolutin neni na ředění krve..to jsem srovnala s tím, že si píchám taky injkeci,ale jinou..a co se týká toho Clexanu, píchám si ho každý večer 4000 anti-XA IU/0,4 mlradka marie : já beru utrogestan 4-2-4, ráno večer zavádím a odpo polykám..
agolutin si nepíchám, prej u mě stačí to co mám a tu mi utroš zavedl přímo po KETU..
Jak to tak čtu, v létě jdete na třetí IVF? A co náhradní mateřství? Uvažovala jsi o tom už? My čekáme…a pokud se to do třetice nepovede, tak máme náhradní matku..ale raději chceme své,to je jasný…
Jinak jsem se tě chtěla zeptat,prosím tě jak se to bere? V listopadu jsme byli na prvním IVF a ET, teď máme první KET a pokud se nepovede tak kolikátý budeme podstupovat pak IVF? Druhý? Třetí? Nebo jak se to počítá? Děkuju..
Sisi S píše:kety se jako ivf nepočítaj..je to zásobička použití z ivf..náhradní matka nevím jestli byla odsouhlasená..sice v cizích zemím někde to možné je,ale za mě né..tedy já to odmítám
Jak to tak čtu, v létě jdete na třetí IVF? A co náhradní mateřství? Uvažovala jsi o tom už? My čekáme…a pokud se to do třetice nepovede, tak máme náhradní matku..ale raději chceme své,to je jasný…
Jinak jsem se tě chtěla zeptat,prosím tě jak se to bere? V listopadu jsme byli na prvním IVF a ET, teď máme první KET a pokud se nepovede tak kolikátý budeme podstupovat pak IVF? Druhý? Třetí? Nebo jak se to počítá? Děkuju..
Ano, ve Zlínském centru je již povolení s náhradní matkou..Je tam hodně úspěchů a mě tohle doporučovali hned po druhé návštěvě.Tehdy jsem o tom nechtěla ani slyšet,ale teď už to máme tak nějak v pořadníku. Pokud to 3 x nevyjde, necháme náhradní matku, tedy manželku bratrance mého manžela..Byli nám i za svědky a pokud jsou pořtění, necháme je za kmocháčky, což jsou náhradní rodiče, pokud se něco stane bilologickým… Nemám s tím problém,a vím o hodně holek,které to podstoupily a jsou šťastné ![]()
Je to jak se moderně říká :pronájem dělohy" Je to sice nepředstavitelné, ale za to štěstí to stojí.. ![]()
sisi to je nehorázná kravina, to v našich zákonech není ustanovený, vždyť ani adoptovat dítě nelze jak se ti zlíbí, to je prostě blbost.
Dárkyně vajíček to ano, ale ne náhradní matka copak jsme v Americe tohle není sci-fi, tohle je naše zdravotnictví. Bohužel zatím to lepší nebude ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.