Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chodži mne právě zas dávají utrogestan abych měsíčky dostávala, jinak je nemám ![]()
@Beliver moc dekuju. Ja jsem ted objlopena pejsky a uzivam si nicnedelani
Naopak myslim na ten shluk bunek, co se ted snad pomalu zacne uhnizdovat. Test za 14 dni, asi taky budu testovat uz driv ![]()
@Adus13 A drzim palce, at to vyjde! 16. 3. je takovy hezky datum ![]()
Ja si musim naopak davat pozor, at neonemocnim, takze jsem od pondeli na HO, uz predem mam definovano, ze gravisita bude rizikiva, ale neschopenku zatim nechci. Beru progesteron bensi, clexan a jeste si musim pichat cuvitru 1× za tyden. Moje imunita bohuzel bojuje i proti embryu. Ale verim, ze je tentokrat vse do detailu podchyceno a dopdne to dobre ![]()
@PiperW No já rodila 12/22, takže to už se pomalu začal covid zařazovat mezi normální virózy, ale manželovi skončila karanténa v den porodu, takže den před porodem jsem se sama dovezla do porodnice a manžel přišel až ráno k porodu ![]()
@Kasandrakm Mě tedy nic nedělaní se dvěma dětmi nehrozí
Ale malá jak má horečku, tak každou chvíli usne, tak si vždy lehnu s ní..
Já rodila 18/5/21 a to byla covidovka na plne care💪🏻 nemuseli jsme u porodu mit rousku ale jinak furt 🙄 🙄 🙄
@PiperW to je masakr, to hledim😳 jak je mozny ze u nekoho to vyvolava a u druhyho pozastavuje
@Beliver ja to asi furt srovnavam s dcerou jak to bylo jak to bylo silny atd
Snad vse bude v poradku, musiii
@Chodži A u dcery jsi měla stejné testy? Ono je asi nesmysl to porovnávat, protože u jednoho těhotenství můžeš mít 10.den třeba 150j HCG v krvi a u druhého 700j a obojí může být prosperující těhotenství ![]()
Holky malá je chudák úplně grogy, vždy si chvilinku hraje a pak dobu spí
Přišlo to jak lusknutím prstu, včera jí nebylo vůbec nic.. Je hrozně plná rýmy, proto vůbec nechce pít, protože přitom nemůže dýchat, úplně mě to děsí, aby nebyla dehydrovaná a nemuseli jsme do nemocnice.. Zkouším nabízet vodu, čaj, džus a jen co vidí lahvičku kroutí hlavou a pláče ![]()
Holky, já trochu blázním. Už tři dny test nesílí. Jediné, co je jiné, že se čárka ukazuje čím dál dříve. včera se ukázala asi za dvě minuty a dnes téměř zároveň s tou kontrolní. To mi dává trochu naděje. Ale jinak z té síly čárky jsem nesvá
. Dnes jsem 10 den po ET.
@Chodži záleží na dávce no
taky když mi nasadí. jine dávky tak mi to drží těhotenství
@Katkazblatka To bude dobry, myslim, ze je super i to, jak rychle se tak druha carka objevi, kolikrat se na zacatku objevuje az po limitu ![]()
@Beliver ani přes slámku nebo po lžičkách do ní nic nedostaneš? Nebo třeba vývar?