KET Březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
812
16.3.24 13:01

@Chodži mne právě zas dávají utrogestan abych měsíčky dostávala, jinak je nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.3.24 14:04

@Beliver moc dekuju. Ja jsem ted objlopena pejsky a uzivam si nicnedelani :D Naopak myslim na ten shluk bunek, co se ted snad pomalu zacne uhnizdovat. Test za 14 dni, asi taky budu testovat uz driv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.3.24 14:05

@Adus13 moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.3.24 14:06

@Adus13 A drzim palce, at to vyjde! 16. 3. je takovy hezky datum :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.3.24 14:10

Ja si musim naopak davat pozor, at neonemocnim, takze jsem od pondeli na HO, uz predem mam definovano, ze gravisita bude rizikiva, ale neschopenku zatim nechci. Beru progesteron bensi, clexan a jeste si musim pichat cuvitru 1× za tyden. Moje imunita bohuzel bojuje i proti embryu. Ale verim, ze je tentokrat vse do detailu podchyceno a dopdne to dobre :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.3.24 15:03

@PiperW No já rodila 12/22, takže to už se pomalu začal covid zařazovat mezi normální virózy, ale manželovi skončila karanténa v den porodu, takže den před porodem jsem se sama dovezla do porodnice a manžel přišel až ráno k porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.3.24 15:08

@Kasandrakm Mě tedy nic nedělaní se dvěma dětmi nehrozí :lol: Ale malá jak má horečku, tak každou chvíli usne, tak si vždy lehnu s ní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.3.24 15:54

Já rodila 18/5/21 a to byla covidovka na plne care💪🏻 nemuseli jsme u porodu mit rousku ale jinak furt 🙄 🙄 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.3.24 15:55

@PiperW to je masakr, to hledim😳 jak je mozny ze u nekoho to vyvolava a u druhyho pozastavuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.3.24 15:56

@Beliver ja to asi furt srovnavam s dcerou jak to bylo jak to bylo silny atd :? Snad vse bude v poradku, musiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.3.24 16:15

@Chodži A u dcery jsi měla stejné testy? Ono je asi nesmysl to porovnávat, protože u jednoho těhotenství můžeš mít 10.den třeba 150j HCG v krvi a u druhého 700j a obojí může být prosperující těhotenství :D

Holky malá je chudák úplně grogy, vždy si chvilinku hraje a pak dobu spí :,( Přišlo to jak lusknutím prstu, včera jí nebylo vůbec nic.. Je hrozně plná rýmy, proto vůbec nechce pít, protože přitom nemůže dýchat, úplně mě to děsí, aby nebyla dehydrovaná a nemuseli jsme do nemocnice.. Zkouším nabízet vodu, čaj, džus a jen co vidí lahvičku kroutí hlavou a pláče :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
16.3.24 16:31

Holky, já trochu blázním. Už tři dny test nesílí. Jediné, co je jiné, že se čárka ukazuje čím dál dříve. včera se ukázala asi za dvě minuty a dnes téměř zároveň s tou kontrolní. To mi dává trochu naděje. Ale jinak z té síly čárky jsem nesvá :-(. Dnes jsem 10 den po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
16.3.24 16:58

@Chodži záleží na dávce no :nevim: taky když mi nasadí. jine dávky tak mi to drží těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.3.24 16:59

@Katkazblatka To bude dobry, myslim, ze je super i to, jak rychle se tak druha carka objevi, kolikrat se na zacatku objevuje az po limitu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
16.3.24 17:05

@Beliver ani přes slámku nebo po lžičkách do ní nic nedostaneš? Nebo třeba vývar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí