KET Březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
16.3.24 18:49

@PiperW Už naštěstí trochu pije.. Vypila za celý den asi 100ml čaje a 150ml naředěného jablečného džusu a teď k večeři jsem do ní dostala malou naběračku dýňové polévky.. Ona právě z brčka, hrnečku atd moc stále pít nechce.. Má oblíbenou lahvičku od Aventu se savičkou a pak takovou tu lahvičku s pítkem jako má Kubík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.3.24 19:01

@cappuccinko Test krásný, ale na 5. den po KET mi přijde podezřele silný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
16.3.24 19:06

@Beliver no podezřelé to je. Třeba je to zbytek ovitrell+začínající těhotenství nebo dvojčata :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
16.3.24 19:21
@cappuccinko píše: Více

Já taky měla ducha už 5 den, ale ne tak krásného :-). Ani se nedal vyfotit. Kolika denní embryo vám zaváděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
16.3.24 19:25
@Beliver píše: Více

Já se uklidňuju tím, že dnes ta druhá čárka vylezla opravdu okamžitě, kdežto včera to trvalo ty dvě minuty. Byla jsem ráda a až když jsem to přiložila k těm ostatním testům, tak jsem začala panikařit :-(. Ale čert ví, jak vlastně ty testy fungují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
16.3.24 19:37

@Katkazblatka pětidenní embryjko. Pokud jsem dobře viděla, tak už vylézalo z obalu. Tak třeba se chytlo brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.3.24 20:54

Holky já Vás obdivuji s tím brzkým testováním, já testování nenávidím, vždy je mi z toho zle :roll: A vždy namočím test, pak položím na skleničku a dám to někam nahoru a koukám na to třeba až za tři minuty, možná bych byla nejraději kdyby na to koukal někdo za mě :lol:.. O malou jsme se snažili 8 let a testovala jsem jen při IVF a to až od 8. dne po transferu a jinak jen když jsem měla jít třeba na nějaké vyšetření, které by se neslučovalo s těhotenstvím a nebo při obřím spozdění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.3.24 20:57

@cappuccinko Ano je to možné, že je tam stále Ovitrelle a začíná těhotenství.. Co se týče dvojčat, tak není pravidlem, že by s nimi byl silnější test nebo více HCG v krvi.. Leckdy s jedním je podstatně vyšší HCG než se dvěma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
17.3.24 00:02

@Beliver mi to testování pomáhá. Jsem povaha, která nesnáší na něco čekat nebo nevědět… A i při neúspěších mi to pomáhalo, protože tak jsem se s tím smiřovala postupně ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
17.3.24 03:01

@Beliver no taky dřív jak za 8 dní netestuju, nemá to podle mne valný význam. Teď jsem zkusila osmý den ale minule jsem začínala až 9.den. ale taky namočíme, odlitím a dojdu za 5/8minut, podle toho, jaký test dělám. Něčím do toho, normálně jdu pryč z místnosti. Pak jen vyfotím a vyleju, poumyvam. Taky to jinak neřeším🤷ne že bych to nesnášela nebo se mi z toho zvedal kufr, ale prostě se nerada stresují duchama a že to jsou pro mne jen sílící duchy, dokud není čárka stejně silná nebo alespoň hodně podobné sytá :lol: do potvrzení z čáru se stejně neraduju a většinou ta pravá radost přijde, až po potvrzení srdicka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
17.3.24 03:03

Tak holky dnes bych to (ne)měla dostat a test vypadá už víc než slibně. Můžete posoudit samy. Sice ještě nejsou obě čárky stejně sytě, ale myslím, že je to na velmi dobré ceste :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
17.3.24 06:26

@cappuccinko Je mi to jasný, každá to má jinak :) Já upřímně ani neumím lovit ty duchy, ve většině případů, kdy tady holky píšou, že mají ducha, tak nic nevidím :lol: A hlavně by mě dřívější testování v ničem neuklidnilo, u syna jsem na testu neměla nic na testu ani v den očekávané MS, u biochemka slaboulinkou čárku v ten 8.den a špatně sílila a u dcery taky 8.den úplně slabounkou čárku a taky velmi špatně sílila až do skoro 13. dne.. Takže prostě neočekávám, že by na testu dřív jak 8. den něco extra bylo a zároveň vím, že 8. den už tam vždy když se embryo chytne něco bude.. Když po IVF 8.den nic není, tak je to konec..

@PiperW Krásné čárky a ob den hezky sílí :srdce: Paráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.3.24 07:09

@PiperW moc gratuluji!! :palec: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
17.3.24 09:40