KET duben 2021

• Fotoalbum (867)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
230
21.3.21 20:25

@Pavla198 :hug: Jojo poslední velikonoční :andel: Děkuji za podporu, na kontrolu jdu 29.3., pokud bude vše OK, tak s doktorem upresnime den, ale podle zkušenosti to bude přesně na svátky.
Věřím, ze genetiku budete mít OK, určitě dej vědět jak jste dopadli, držím palce, ať se k nám můžeš co nejdříve přidat s testováním. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
22.3.21 08:55

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Několik z vás již znám z jiné skupinky.
Nejdu tedy na KET ale na IVF v dubnu.
Nyní po nevydařené stimulaci v lednu (0 zralých vajíček z 6 nalezených, z 18 folikulů!) jsem minulý týden začla dlouhý protokol a přešla jsem do jiného CARu.
Je tu někdo s dlouhým protokolem?

Jinak všem držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
22.3.21 09:08

@forbaby ahoj,tak si presla do jineho Caru, tak snad uz ti to vyjde. Drzim palce, jinak zkusenost s dlouhym protokolem nemam🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
22.3.21 09:12

@Pavla198 Díky, tobě taky! Já přešla, ale né, že by úplně něco zkazili v tom prvním. Jen nějak cítím, že bych to mohla zkusit jinde. Tak uvidíme. Mně teď tím dlouhým protokolem navozují umělý přechod, aby se začlo se stimulací od 0. Snad to pomůže.

Tyhle skupinky jsou super, že se holky mohou svěřit, řešit, podporovat se :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
22.3.21 09:19

@forbaby taky jsem moc rada za podporu a porozumění🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
22.3.21 09:31

Čauky snažilky, přidávám se k Vám jestli nevadí :oops: přelom duben - květen mně čeká první KET. vždycky jsem tyhle diskuse brala trochu humorně ale poslední měsíce na tom fakt visím a čtu si každou zkušenost a radu. Už je to fakt dlouhý a to ještě pořádně nemám nic za sebou. Mám PCOS, přítel horší spg potom mi našli něco se štítnou žlázou a zvýšený NK buňky (zabíjejí vše cizí, takže bohužel i případná embryjka) Mám za sebou první stimulaci a taky bohužel OHSS :zed: bylo to to nejhorší, co jsem kdy žažila :// bolesti šílený, nemohla jsem dýchat, byla jsem 5 dní na kapačkách. ET teda nebyl ale mám zamražených 9 prcků :srdce: tak snad nějaký KET vyjde, už bych nechtěla znovu stimulovat. Držím vám všem palce :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
22.3.21 10:18

@forbaby ahoj, já měla před 2. a 3. Ivf vždy dlouhý protokol, u 2. jsem měla taky půl roku pauzu, aby se mi zmenšila endometrioza, takže mi 6 měsíců pichali injekci proti MS, a po půl roce jsem pak čekala až to dostanu a začne stimulace na OPU, nakonec mi MS vyvolavali, vajicek bylo víc, ale po genetice jen 1 embryo, to se chytlo, ale v 9. tt ZT. Takže 3. Ivf opět dlouhý protokol, po genetice 2 embrya, 1. se nechytlo, teď o Velikonocích jdu na KET pro to druhé. :andel:
Nejhorší je to píchání injekci doma když stimuluješ, doma jsem to měla jak u feťáka :)
Píchala jsem do břicha nejdřív 1 a pak 2 injekce denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
22.3.21 10:23

@smoulamodra kdy se ti OHSS rozjelo? Hned na začátku stimulace? Já jsem v půlce a dnes mi doktor napočítal 50 folikulů 8o 8o, mám taky PCOS, ale zatím mě krom lehkého píchání v břiše nic netrápí. Na odběr bych měla jít asi v pondělí za týden, tak snad to do té doby vydržím a nic se mi nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
22.3.21 10:27

@Anonymka Ka jo to je pravda, všude jehly. :D ale ani mi to tak nevadí. Byla jsem ráda, že se už něco děje. Držím ti palce, ať ti to tentokrát vyjde!
Teď jsem týden po utlumovací injekci a už se nemůžu dočkat příštího týdne, kdy bude ultrazvuk a doufám, že už budu oct začít stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
22.3.21 10:42

@forbaby děkuji taky držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
22.3.21 12:21

@Malineka nechci strašit ale při takovým počtu tě to asi čeká taky :( každopádně budu držet palce aby ne :andel: mě po celou dobu stimulace jen bolelo břicho mírně a byla sem dost nafouklá, ale poslední dva dny byly už opravdu zlý. v den odběru už jsem nemohla ani chodit. máme to dvě hodiny cesty do Prahy a každý hrbol na silnici jsem brečela bolestí. Vůbec jsem se toho odběru nebála, už jsem se jen modlila aby mi to vyndali. Folikulů mi vzali 36 ale spoustu malých mi tam zbylo. OHSS se vždy rozjíždí po OPU někomu až po ET (těhotenství ho zhoršuje) takže mě si tam po OPU nechali hned v nemocnici na kapačky a do druhého dne už jsem měla litr volné tekutiny v břiše a tlačilo to na plíce. každým dnem už se to pak zlepšovalo. K dnešku jsem už 11 den po OPU a je mi uplně dobře. Jen musím počkat až na další cyklus na KET. ale to je to nejmenší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
22.3.21 12:31

@smoulamodra
Mně vzali 50 vajíček, OHSS byl jasný, jen se čekalo na tíži… já měla vaječníky přes 25 cm… jo to je potom nic moc… tak hlavně, že je to za námi… jo a já PCOS nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
22.3.21 12:40

@Tvojeteta, no přesně tak, taky mi řekli ať s nim počítám, a to sem ládovala bílkoviny a tekutiny - jestli to pomohlo? to nevím, možná zmírnilo. nechci si představit, že je to ještě horší :D měla jsem vaječník pravý asi 20cm no a ten mě bolel hodně, levý trochu menší ale jak řikáš, už je to za námi!!! :potlesk: :potlesk: teď se hodit do klidu a počkat si na jarní mrazáčky :palec: musí to vyjít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
22.3.21 13:34

No, mně doktor nic neříkal a to jsme se o tom i bavili. Dělali jsme genetické testy a tím mi zjistili, jakou maximální dávku mi můžou dát, aby mi to nic neudělalo a dle čísel mi ten syndrom nehrozí.
Tak uvidíme :) Asi je mi to jedno, když to nastane až po odběru. Hlavně, abych nějaká měla.
Jo a holky, co jste dělaly, když jste měly tolik vajíček? To se pak všechno mrazí? Vždyť bych přišla na buben :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
22.3.21 13:34

Ahoj holky, sice se chystám na KET až v květnu, ale tady vám budu držet taky palce :hug: chci se zeptat, dnes jsem 14DC, dr chtěl kouknout na sliznici bez jakékoliv stimulace Estrofemem (u 1. těhotenství v r. 2018 jsem brala od 1DC 3×1tb estrofem a sliznice 14DC byla asi 8mm, ale po porodu první dcery mám sliznici vyšší, při těchto dávkách stimulace jsem měla 15DC skoro 15mm sliznici, u dalšího cyklu stimulace od 3DC do 10DC 1tb denně a sliznice byla skoro 10mm), dnes tedy 14DC sliznice 7,5mm bez jakékoliv stimulace, ale žádná triple line, co to prosím vás znamená? Že sliznice není vhodná pro případný KET? Ještě prosím kdyžtak rady, jak té triple line dosáhnout :-) moc děkuji za případné odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí