KET duben 2021

• Fotoalbum (867)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
830
22.3.21 14:06

@Malineka.. No to se neboj, že bys jich měla 50. taková sranda to zas není. Já měla 36 folikulů - z toho 18 vajíček - 16 zralých - oplodněni přežilo 12 - a „jen“ 9 přežilo do 6. dne než se zamrazily :srdce: Takže snad nebudu muset na další stimulaci.
a co se týká toho OHSS, samozřejmě se tim nestresuj ale uděláš dobře když budeš hodně pít a jíst hodně bílkovin :palec: a kdyby se ti měl rozjet tak nechtěj za každou cenu transfer hned a radši si ten měsíc počkej na KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
22.3.21 14:09

@Malineka
U nás je problém v manželovi, jsme po TESE, tak byl veliký odpad do 5. Dne…
50 folikulů, neznamená 50 vajíček…
Ale já třeba dostala slevu v tomhle množství- protože 50× ICSI, ale i tak to bylo dovela drahý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
22.3.21 17:59

Já bych taky chtěla poprosit o vysvětlení, co je „triple line“. Už jsem to tady v několika diskuzích zahlédla, ale vůbec upřímně nevím, co to je :oops:. Na klinice mi před KET kontrolují sliznici, ale tenhle pojem vůbec nepoužívají…

Já budu současně v březnové i v dubnové diskuzi, zdá se, že KET budu absolvovat přesně na přelomu těchto měsíců.

Moc všem držím palce, hlavu vzhůru a hodně štěstí  :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
22.3.21 18:06

Tripleline- je to obraz sliznice na UZ vypadá jako tři linky na sobě, je to obraz dobře připravené sliznice, jednak ji změří a jednak kouknou jestli vypadá pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
22.3.21 18:08

@Simulina.Manth
Ahoj, my už se taky známe… tak druˇím palce, na kdy ti to vychází?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
22.3.21 19:26

@Tvojeteta ahojky, jelikož mám MS jen po agolutinu, tak mě čeká ještě cyklus začátkem dubna a další cyklus bych do toho zas šla, takže hned nějak začátkem května by měla přijít MS a pak na KET. Před prvním úspěšným KET mi právě nikdo nic o triple line neříkal, tak jsem to neřešila, ale že to právě všude čtu, tak jsem se dnes na ultrazvuku zeptala, jestli ji mám a prý ne.. takže myslíš, že by bez triple line ani KET nebyl vhodný? Pomůže něco, nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
22.3.21 19:30

@Simulina.Manth
Tak asi proto nemáš tripleline, že nemenstruuješ, ale on progrsteron připraví tu pěkně narostlou sliznici, neboj, obo to vyjde…! Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
22.3.21 22:25

@Tvojeteta aha, já vůbec netuším jak to spolu souvisí - menstruace a triple line… dr jen říkala, že tam není triple kvůli polycystickým vaječníkům… děkuji moc za podporu :palec: ty jsi na tom jak? čekáš na transfer nebo už jsi po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
22.3.21 22:30

@Simulina.Manth
12.den a bílo, ve středu jdu na krev a už plánuju další KET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.3.21 08:40

@Tvojeteta aha, tak to mě mrzí.. to ty máš ty dvakrát zamražený embryjka nebo to byl někdo jiný? Tak ti zbývají ještě dvě nebo bude poslední pokus? Prý se říká, že bývá jaro úspěšnější, tak snad se nám všem konečně zadaří :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
23.3.21 08:43

Už jdu pro poslední dvakrát mražený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
23.3.21 12:02

@Tvojeteta Známá měla 4 vajíčka, první dítě se povedlo ze 3. a druhé teď z toho posledního :srdce:
Takže nezoufej, myslím na tebe a držím ti palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.3.21 12:58

Ahoj holky, pridavam se k čekajícím na druhý KET, který bych měla mit začátkem dubna. Jsem po prvním neúspěšném KET, zbyvaji nám 2 embrya a pak už s ohledem na můj věk asi konec. Asi hloupý dotaz, ale dá se udělat něco pro podpoření udržení embrya? Všechna 3 embrya mám dobré kvality, já sama se s ničím krom štítné žlázy nelecim, po transferu jsem měla klidový režim, pracuji z domu. Na klinice mi teď doporučili před a po transferu u nich akupunkturu a v případě, že druhý KET nevyjde, dělají prý imunologické testy. Budu rada za vaše postřehy a rady. Děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
23.3.21 13:39

@Lenikj ahoj…takze jste oba v podstate zdraví? Davali jste embrya na genetiku? Me ten kolobeh ceka uz po druhy, cely ivf.
Nechapu, proc ti tu imuno neudelali predtim. Kolikaty ivf mas za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.3.21 13:56

@Tvojeteta já právě mám jedno zmražený samostatně a pak dvě spolu, ale nevím, jestli bych chtěla transfer obou, bojím se komplikací případných, kdyby se chytli obě, tak přemýšlím, zda to jedno znovu nezamrazit… tak ti budu moc držet palce, ať se chytí, ale třeba tě ještě překvapí výsledek z krve teď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí