KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.2.14 21:37

@damasusan
Děkuji ti, ale myslím si, že překvapena nebudu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
16.2.14 09:18

@Hello Kitty75 Tak jak je? Myslím na Tebe a doufám, že tu smůlu tady někdo konečně prolomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 09:36

@damasusan
V pohodě :-). Hlavně, ať se zadaří tobě :-). Smůlu prolomíš ty :potlesk:. Odpočíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
16.2.14 09:49

@Hello Kitty75 Snažím se polehávat, ale celý den v posteli nejsem. Ale jestli ty stále nekrvácíš, mohlo to vyjít… Že včera na testu nic nebylo, nemusí nic znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 10:03

@damasusan
Krvácím, ale není to moc silné. Vím, že to může ještě vyjít, ale šanci tomu nedávám… To je dobře, že poleháváš, já tu možnost neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
16.2.14 10:11

@Hello Kitty75 Aha, tak to me mrzi, mela jsem to minule stejne… Ja minule delala tak nejak vse normalne… moc jsem to neresila. Tentokrat mi to vyslo lip, pred vikendem, takze jsem byla rada, ze nebudu na malou sama a budu moct odpocivat. Ale zitra to zase zacne… Odvezt malouna plavani, na cviceni, do skolky… A mezitim prace, prace, prace… Tak snad ty 3 dny klidu stacily… a tomu bobiskovi se u me bude libit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 10:14

@damasusan
Tentokrát to vyjde :-). Já to mám stejně, navíc malá sama ještě neumí ze schodů, tak jí musím nosit, pak dávat do kočáru, do auta atd…Navíc v týdnu bylo tak hezky, takže jsme pořád byly venku a já běhala za motorkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
16.2.14 10:24

@Hello Kitty75 Tak oni vsichni rikaji, ze neni treba byt v klidu… Ja z toho mam ale lepsi pocit, ze jsem pro to udelala neco vic. Ja mam oproti tobe vyhodu, ze dceri je 6 a i kdybych chtela, nosit ji uz nezvladnu… Naposledy jsem to musela, kdyz jsme byly na podzim na pohotovosti se zanetem zubu… Nemohla chodit a ja ji od auta vlacela do nemocnice. Des… V tu chvili jsem vzpominala na doby, kdy byla o par kg lehci… a pochopila, proc na poste berou baliky do 20 kg… Tak snad nam to tentokrat vyjde a tobe budu drzet palecky, aby to treba jeste dopadlo nebo abys mohla jit brzy do dalsiho pokusu, ktery uz urcite vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 10:28

@damasusan
Já ležela snad při prvním a druhém pokusu a bylo to taky k ničemu, takže jsem si řekla, že tentokrát se budu chovat stejně, jako každý jiný den. Akorát to cvičení jsem vynechala… Zatím jsem se nerozhodla, zda jít hned do dalšího pokusu nebo až třeba v červnu po tom Turecku s tím, že by byl doma i manžel a více se staral…To už Julie bude chodit sama i po schodech a bude to celkově lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
16.2.14 10:40

@Hello Kitty75 Tak uvidis, jak se budes citit… Urcite do olena telu celkove prospeje a ty si odpocines… A pak se to povede, ani nebudes vedet jak… Tedy jestli do te doby nebudes uz davno tehule :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
17.2.14 09:50

Ahoj, nejake novinky tady? Je tu nejak ticho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.14 10:09

Taky me to prekvapuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
17.2.14 10:11

@Hello Kitty75 A tobe je jak, co krvaceni - ustalo? Nebo se rozjelo vic? Jeste tu nekdo cekal na vysledky, nebo se pletu? Pujdes na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
17.2.14 10:16

@Tonyax Jak je, co noveho u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
17.2.14 10:28

Ahoj holky, tak se hlásím, aby tu nebylo tak ticho. Já čekám na páteční KET a nějak to neutíká. Teď se pro změnu zase bojím jestli ledňáček rozmrzne. A zase jsem byla s batohem fasovat v lékárně :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.