Ket leden 2020

• Fotoalbum (154)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3423
14.12.19 15:19

@Luiluu ja jdu teprve poprve ale rozmrazili mi jedno embryo zkontrolovali a kdyz se dobre vyvijelo tak vlozili. Myslim ze kdyby byl problem tak ti rozmrazi jine. Kolik platis za ket? U nas se plati 7000 kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
14.12.19 15:23

@Luiluu jj moc dobre ti rozumim je to tezke. Sama jsem z toho uz hrozne unavena po psychicke strance. Ja mam jeste 3 mrazacky tak doufam ze nam to vyjde. Kdybych mela podstupovat znovu cele ivf tak bych si musela dat aspon rocni pauzu protoze jinak bych to asi nezvladla. Mam toho za posledniho pul roku za sebou fakt dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
14.12.19 15:40

@Renata1991 u nás je za 9000 alespoň dle ceníku ale právě si říkám zda se to netýká jen pro jedno i když to nezvládne. Ale řekla jsem si tě to ještě dáme máme totiž spermie z tessa mesa a nevíme v jakém byly stavu jelikož se nedají spermie testovat ale v prvním caru jsme z 26 vajíček měly oplodnění 18 a do et jsme měly jen jedno a to bylo biochemické teh. Tak jsme šly do jiného caru a tady úžasných 11 blastocyst ale první se nechytlo :,( tak snad ten ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
14.12.19 15:46

@Luiluu my mame take problemy se spermatem. Ja mam za sebou teprve 1.ivf odebrano 13 vajicek oplodneno 8 ty se drzeli az do 5.dne ale pak pri odberu na genetiku to 3 vzdali a zustalo 5. Po vysetreni sme meli 3 zdrave a 1 mozaikove a jedno s vadou. Et neprobehlo kvuli silnemu hyperstimulačnímu syndromu. V listopadu sem mela ket ale byl komplikovany zjistili mi srusty na cipku a hrdle emeyo se nechytilo tak sem podstoupila hysteroskopii a v lednu bych mela mit 2.ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
14.12.19 15:53

@Renata1991 tak snad se povede ;) novej rok novej zacatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
14.12.19 15:59

@Luiluu rok 2020 pro nas bude stastnej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
14.12.19 17:19

Holky muzu se k Vám přidat? :mavam: Mam za sebou 1 KET neúspěšný, přelom listopad/prosinec.. ted si musím dat měsíc pauzu, protože to vyjde zrovna do svátku a na konci ledna doufam bude vše ok a proběhne 2 KET, uz se nemůžu dočkat a doufam ze 2020 začne hned takto krásně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
14.12.19 17:22

@Kater90 ahoj no taky v to věřím 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
14.12.19 17:24

@Kater90 jasne ze se muzes pridat. Me to take vychazi do svatku tak mi doporucili rizeny ket u nej pry nevadi ze bude transfer pozdeji tak uz beru estrofem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
14.12.19 17:33

@Renata1991 fakt? No ja sem tam zkoušela volat a řekli mi ze mi to nevychází, ani kontroly a nic.. u nás doporucuji přirozený cyklus :nevim: premyslela jsem ze bych ještě zkusila zavolat přímo doktorovi, jestli by to nejak neslo.. přirozený mi nevychází o jeden den :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
14.12.19 17:34

@Luiluu tak snad pro nás 2020 bude ten osudovy rok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
14.12.19 17:36

@Kater90 me minule prirozeny nevysel a tak sme se dohodli s doktorem ze zkusime ten rizeny ket. Take sem nevedela a navic sem dostala ms o 5 dni drive tak sem tam volala a sestricka mi rekla ze to v tom rizenem az tak nevadi a ze se neda nic delat a ze to proste zkusime takhle. Tak sem sama na to zvedava jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
14.12.19 19:57

@Renata1991 to ti moc přeju a v dobrém závidím ze budes mít řízeny :srdce: ted slečna co byla se mnou na OPU a i na KET ve stejný den jak ja, měla taky řízeny a vyšlo jim to :srdce: mela nízkou sliznici tak nasadili estrofem a bum.. Nevim jestli tedy mam zkusit řízeny taky? Ale proč mi to tedy nenabidli když je ta možnost? Me automaticky řekli ze mi to bohužel nevychází s kontrolama (vždy do svátků) a ze se mam ozvat další cysklus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
14.12.19 20:46

@Kater90 no me nabidli ten rizeny z duvodu toho ze sem byla na hysteroskopii a byly mi odstraneny srusty z cipku a hrdla a doktor rekl ze by bylo nejlepsi kdyby ket probehl co nejdriv dokud je vse vycistene. Tak proto mam rizeny. Jinak bych mela taky ket v nativu. Ja mam sliznici dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.12.19 23:10

Ahoj holky,

mám po ET, zítra mám dělat test, ale předpokládám, že to neklapne, dělala jsem dneska 14. den a negativní, vkladali mi 5ti denní embryjko, takže si myslím, že šance už není žádná a snad půjdu v lednu na KET… Máte někdo zkušenost, že třeba po negativním testu nakonec těhu třeba z krve bylo? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.