KET prosinec 2014

• Fotoalbum (53)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
16.12.14 08:05
@medmenka píše:
děkuji :hug: na jednu stranu jsem byla ráda že když už to skončilo tak aspoň takto v začátku i tak to s člověkem zamává ale co já si stěžuji, ty jsi si prošla mnohem horším peklem. :hug:

mas uplnou pravdu, to si rikam i ted.. radsi driv, nez pak projit takovym peklem.. :( Ja ti nevim, ale uz po tom zlem co jsem si prozila, tak co se ma stat se stane a my to proste ovlivnit bohuzel nemuzeme.. Proto se ted snazim na to moc neupinat.. Minule tehu jsem celou dobu krvacela, prolezela jsem to s prestavkama v nemocnici a stejne mi to bylo k nicemu :zed:Nic jsem celou dobu nedelala, jen lezela a lezela a konec byl tragicky :zed: Uplne jsem blaznila s tou krvi, porad jsem se chodila kontrolovat na zachod!! Ted uz se tomu tak podat nechci, pokud by to vyslo.. Tak snad se mi to podari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
16.12.14 10:03

Ahoj holky :mavam:
@kelynka to já si pokaždé říkám že se na to nebudu upínat ale prostě té své palici nedokážu poručit :mrgreen: už od 5 dne testuji, dneska jsem udělala ten druhý test a před zaschnutím jsem tam něco viděla a když jsem se šla podívat nadšeně znovu tak bílo. Tak a tomu se říká neupínat se, netestovat brzo, protože pak magořím ještě víc :lol: bych si dala facku. :zed: Ale za to také může chlap, protože pořád do mě hučí zda už jsem testovala a kdy si budu dělat test, zda už to nechci vyzkoušet, asi jsme blázni už oba. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
16.12.14 11:07

@medmenka ahoj :mavam: Ja vim, je to tezke se na to neupinat.. :oops: Takze neco tam bylo a jak to zaschlo tak bilo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
16.12.14 11:13

Ahoj holky, dnes sem si teda udělala poslední test před zítřejším ortelem a sem potěšena, ta těhotenská čárka je silnější než kontrolní…sehnala sem ještě starý mamatest :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
16.12.14 11:18

@kelynka přesně tak, nebo jsem po ránu měla halucinace :lol:

@Lenek Gratuluji kočko, :kytka: budu se zítra těšit na krásnou hodnotu hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
16.12.14 11:42

Caute holky, @medmenka neboj, jeste je to brzo, uvidis za par dni. Kdyz uz tam jednou carka byla, tak tam bude, uvidis. Ja se vubec nedivim, ze jsi na testovani nazhavena. Ja to mela stejne u prvniho ivf. Ale tam jsem vydrzela do 11 dne. Ale ted bych asi nevydrzela tak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
16.12.14 11:43

Jinak pokud bych si mohla vybrat tak bych chtela holcicku ;) at mam parecek ale je to jedno, po vsech tech peripetiich hlavme at je miminko zdrave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
16.12.14 11:44

@Lenek jupiii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
16.12.14 11:59

@Lenek super moooooc gratuluji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
16.12.14 12:00

@medmenka uvidis zitra co testik ukaze, drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
16.12.14 12:00
@pemx píše:
Jinak pokud bych si mohla vybrat tak bych chtela holcicku ;) at mam parecek ale je to jedno, po vsech tech peripetiich hlavme at je miminko zdrave.

presne tak :hug: Jak se citis? Uz je ti lip??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
16.12.14 15:05

Holky, měla jste některá křížové bolesti? Fakt se začínám bát že je to v háji, dneska mám nějakou depku, tolik jsem tomu věřila, :( dneska už vůbec nešpiním ale mám pocit jak kdybych to měla každou chvilku dostat. Snažila jsem se zaměstnat pečením cukroví ale moc dlouho jsem u toho nevydržela stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
16.12.14 15:47
@medmenka píše:
Holky, měla jste některá křížové bolesti? Fakt se začínám bát že je to v háji, dneska mám nějakou depku, tolik jsem tomu věřila, :( dneska už vůbec nešpiním ale mám pocit jak kdybych to měla každou chvilku dostat. Snažila jsem se zaměstnat pečením cukroví ale moc dlouho jsem u toho nevydržela stát.

koči, ja jsem je mela taky a vyslo to.. Je dobre, ze uz nespinis.. Myslim, ze na menzes je brzy.. Drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
16.12.14 19:25

@kelynka moc děkuji, :hug: :hug: kéž by se tam aspoň jeden brouček udržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
16.12.14 19:42
@medmenka píše:
@kelynka moc děkuji, :hug: :hug: kéž by se tam aspoň jeden brouček udržel.

budu drzet moooc pesti, at tam zitra je dusik :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital