Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenek přesně tak, moc ti držím palečky ať se bublinky krásně vyvíjejí ![]()
@Lenek ahoj, tak dneska jsem srabácky netestovala
ještě si nechám pár dní naději třeba do soboty snad to vydržím ![]()
A co ty, jak se cítíš?
@medmenka ano, urcite to zkus vydrzet a verim, ze se to cekani vyplati ![]()
@medmenka já se cítím uplně normálně…dnes sem teda konečně doma pořádně uklidila, tak snad to nevadí ![]()
@Lenek píše:
@medmenka já se cítím uplně normálně…dnes sem teda konečně doma pořádně uklidila, tak snad to nevadí
neboj, pokud se citis dobre, tak to urcite nevadi
Moc se opatruj ![]()
Holky a co darky na Vanoce, uz mate pokoupene? Ja vubec nestiham
Vzdy to nechavam az na posledni chvili ![]()
@kelynka zrovna dneska jsem dělala kontrolu pro koho co vlastně mám a zjistila jsem, že mi toho ještě docela dost chybí.
No a když jsem dneska viděla těch lidí, tak je mi s toho na
ono jsou jak když má přijít konec světa. Hlavně že si každý stěžuje že nemají peníze ale ve finále plné koše všeho.
@kelynka tak my si koupili za necelých 14 nové madrace, za 5 KET a teď sme dopláceli za úpravu zahrady-novou zídku na vyrovnání 9 tisíc. Takže Vánoce splněny ažaž. Mamka dostane poukaz na masáž a pedošku. Malý brácha dostane příspěvěk na nějaký dárek a zbytek rodiny bydlí 100km daleko, což během vycházek nestíhám otočit, takže nic.
@kelynka jo a ještě mám pro kámošku pytlík na vaření brambor do mikrovlnky. Hloupost za stovku, ale při dvou malých dětech super věc…brambory ve slupce za 4 minuty
@medmenka jj taky, kdyz ty lidi vidim, tak nechapu!! jj hlavne, ze nejsou penize
Ted se mi vubec do obchodu nechce.. Uz at je po Vanocich..
@Lenek super, to mate krasne Vanoce a ten nejkrasnejsi darek uz mas brisku
![]()
@kelynka akorát sem si vzpomněla ten moment když se nás dr ptal kolik rozmrazit-jestli jedno nebo dvě a já hned dvě a jaký na to hodil můj pohled ![]()