KET Prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
11.12.22 12:40

@Kuhnice jee to máme stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
11.12.22 12:42

@Vandand
to s tim casem je desne klise, ale asi to nejpravdivejsi.
ja po smrti dcerky musela nastoupit za 3 tydny do prace. kvuli jeji nemoci jsem mela smlouvu pouze na dohodu. nemela jsem teda narok na PN, ale ani na pracak. Takze mi nic jineho nezbylo. do toho pracuju ve zdravotnictvi - byl to fakt ocistec. na druhou stranu nova prace, kde nikdo nic nevedel, takze zadna litost. a prace bylo tolik (naucit se v novem), ze primo v praci jsem nemela cas se utapet v sebelitosti.
v jakem tydnu jsi o miminko prisla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.12.22 12:53

@Anonymka1230 to je hrozny kolik někteří musí snést bolesti. My si ty dvě čárky tady všichni zasloužime a basta 🤞🏼 🙏🏼 🍀 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
11.12.22 13:25

@Vandand
to ano.
ted mam jeste nervy, protoze jsem od transferu nemocna. mam zapal plic a beru atb. idealni nacasovani :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.22 13:29

@Piškotka38 mně je teď 35, minuly rok po Vánocích jsme se začli snažit, ale v unoru z toho bylo mimodelozni, na které se prislo až když mě vezla sanitka s necelými 2 litry krve v břiše a prasklým vejcovodem.. :,( zpětně jsem pocitala ze jsem podle hodnoty hcg byla asi v 7tt..tohle je muj prvni KET, tak uvidíme.. od začátku si říkám, ze od toho nemůžu čekat moc, ze by to vyšlo hned takhle napoprvé.. ale stále doufám.. už kvůli tomu, ze mám zle v práci a tohle je poslední šance, jak bych mohla pak jít na mateřskou.. když to neklapne, tak jsem bez práce.. :( ale to čert vem, hlavně abychom se alespon jednoho miminka někdy dočkali.. říkám si, když čtu Vaše příběhy, co všechno jsou ženy schopné vydrzet.. že jste moc statečné.. fakt klobouk dolů.. chce to mraky síly a pak ještě víc odvahy jít do toho znovu a znovu.. :srdce:
ale věřím, ze nějaká spravedlnost existuje, že jednou to vyjít proste musí.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
11.12.22 14:09

@Anonymka1230 :srdce: :srdce: statečná žena jsi :srdce:, dcerunka byla nemocná od narození? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
11.12.22 14:43

@Mandarinka1987
Taky 35 taky první Ivf. Na práci se vykašli q prostě věř.
Musím věřit všechny. Já prostě jsem těhotná a hotovo.
Těším se na vánoce dělám cukroví a pečují o rodinu.
Testovat se chci až 12ty den. Tak snad to vydržím. Jsem teprve pátý a mám pocit že se to táhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
11.12.22 19:42
@Malinam píše: Čeká tu ještě někoho KET? 😊

Ano, ja, pokud se to stihne, tak nekdy pristi tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
11.12.22 19:58

Jinak všem, co už našly čárky, moc přeji, ať sili a vše se zdárně vyviji :srdce:
Ostatnim, ktere to teprve ceka, přeji moc moc štěstí, ať se zadari. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
11.12.22 21:55

@Malinam tak si dáme vědět jak to probíhalo 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
11.12.22 22:12

@Kuhnice můj už to bude 4. KET, tak nepředpokládám, že by mě něco prokvapilo 😁

Držím moc palce :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
12.12.22 05:34

@Malinam
Musíš každýmu věřit stejně jako prvnímu, uvidíš že to bude náš šťastnej den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
12.12.22 06:46

Tak ja jsem si taky udelal test. - cisty jako slovo Boží 🥺 jsem desaty den po ket. Docela me to prekvapilo, protoze je mi posledních par dni dost špatně.. no tak budu nejspis nemocná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.12.22 07:02

@Anonymka1230 promin ze jsem včera neodepsala na zprávu. Já jsem si vůbec té ohledně práce nevšimla. Až teď.
Ty blaho to si děláš srandu ☹️️ tohle mě proste štve. Ze na tyhle případy není stát proste nijak připraven. Ty sis dobrovolně nevybrala ze ti umřelo dite a nemůžeš ani truchlit a musíš jit do práce protože člověk potřebuje peníze? Hrozny hrozny hrozny!!
Já jsem měla nárok na půl mateřské. Ale pak jsem šla automaticky na neschopenku. Díky bohu. Já jsem byla úplně paralyzovavana a já byla ten pripad co nebyl schopny vyjít z domu. Jen jsem 2-3 měsíce ležela brecela a cumela do zdi. Možná jestli to je tím jak to člověk nečeká? Než když si o dcerce věděla ze je nemocná a asi jste to cekali? Doteď jsem na neschopence, já počítala ze teď už budu po prvním IVF znovu rodit a ono se to takhle tahlo a otěhotněla jsem až 11 mesicu po ztrátě. A teď taky bojují s úřady ohledně podpůrčí doby. Já nejsem psychická připravena vrátit se do staré práce ale sakra jak si mám najít novou, když zároveň podstupují IVF, chodím k psychologovi, psychiatrovi, který zaměstnavatel vezme 30letou ženskou který umre dite s vidinou mateřské a která hned od začátku lítá furt jen po doktorech? Tohle je proste tak nespravedlive.
O dceru jsme přišli v 38+2. Jeli jsme do nemocnice s tím ze rodim, porod rychly, ale malá nedychala, tak ji během mžiku rozdychali a nevime proč asi za 7 hodin umřela. Dle pitvy naprosto zdrava, a nemocnice neposlala k pitve placentu takže se nikdy nedozvime jestli tam bylo něco spatneho. Měla jsem problémy s tlakem, řeším to stížnosti nemocnici a teď ji máme na kraji kde stanovili 3 znalce a právníky aby posoudili zda někdo pochybyl. Je to dlouhý příběh co jsem měla za problémy s nemocnici a lékařem apod..
prominte ostatní za sloh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.12.22 07:06

11. Den po ket

Dobre ráno, já dnes takhle. Tak snad fazole v pořádku roste :srdce:
Zachvili jedu na krev ať mám jistotu až budu ve čtvrtek volat lekarce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.