KET únor 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.2.25 14:41

@Ardilera no me ho prave do te jedne objednali a bude zitra dopoledne, jenze je to pry poslední balení, co mohou objednat a oak uz ne a ve druhé lékárně mi řekli, ze to nejde, ze tam maji poznámku, ze se jiz nevyrábí. Tak tomu právě nerozumím. :think:

Tyo, tak to je mazec, meli by tohle mít připravené na klinice, kdyz pak člověk nemůže sehnat léky a brát je musí. Maji to pěkně nedomyšlené. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2564
18.2.25 14:51
@Anonymní píše: Více

jj v tom se mi líbila repromeda, měli vlastní lékárnu a veškeré léky co mi předepsali mi i vydali. Teď jsem v jiné a kromě stimulace musím vše shánět v lékárnách a je to zbytečný stres. Naštěstí už mám vytipované kde to mají, ale teda fakt na celé okolí jen jediná lékárna v Brně, směrem na Vyškov a jiná města třeba vůbec nic, jen na objednání a to je naprd když to člověk má začít brát ještě ten den. :nevim:

Příspěvek upraven 18.02.25 v 14:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
18.2.25 14:55

@mesic09 jsi mě nahlodala :mrgreen:

Tak já mám 4dpt taky ducha a krásně viditelného. Při těch biochemických takto nevypadal ani 5,6.den :think: tak uvidíme další dny. Jako byl by to zázrak po 5 letech a 3 ivf s posledním embryjkem, tak se budu modlit, aby to nebyl jen ovitrelle 🙏 🙈

Příspěvek upraven 18.02.25 v 15:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.25 14:55

@Ardilera no právě :( nechapu to. Meli by to mit nejak zajištěné. :(

• Citovat
  • Upravit
269
18.2.25 15:25

@Alti1 to je krasaa :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
18.2.25 15:26

@Ardilera jee to je super to mam radost za Tebe :dance: :hug: a mela jsi ovitrelle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
18.2.25 15:36

@mesic09 jj píchala právě stejně jako ty 7.2. akorát někdy v 21h večer. Ale když to srovnám s předminulým ketem, který byl taky v nativu (takže s ovitrelle), tak tam jsem to sledovala hned po transferu a viditelný duch z ovitrelle byl do 2dpt, 3-4dpt nevyfotitelný a 5dpt sněhobílo, 6dpt se začal zase slabý duch objevovat jen sílil hodně pomalu a 10dpt začal mizet. Tento je silnější, tak uvidíme další dny, relevantní výsledek budu brát tak 7dpt a radovat se začnu až nejdřív 14dpt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
18.2.25 15:51

@Alti1 tak ale ten je! 😊… to teď až z odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alti1
18.2.25 15:55

@Aaa2024
Joo já dneska měla honičku, byla jsem na té kapačce a tak..naposledy jsem pila někdy po 9 a potom až o půl 2 doma, takže jsem zkusila :andel:

• Citovat
  • Upravit
15
18.2.25 17:47

Ahoj holky,
zatim jsem byla ticha pozorovatelka, tak snad vam nebude vadit, kdyz se k vam pridam :).
Dnes jsem sesty den po KET-u, zkousela jsem si delat test a zacinam byt vcelku nervozni :?. Je to muj 3. KET. Tento cyklus jsme vyzkouseli s Embryoglue, tak jsem tomu davala nadeji, ze to konecne vyjde, ale zatim to vypada, ze nejspis ne. Nebo vydite na testu aspon minimalni naznak? Predem dekuji za odpovedi, ale jsem hold z toho testovani nemocna na hlavu, kdyz pri negativnim testu vydim pidi ducha :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
18.2.25 18:07

@allvinové nevidím, ale jestli ty něco vykoukáš tak tomu ještě dej naději aspoň do toho 7.dne.
Já jsem 3.transferu věřila taky asi nejvíc a ještě to bylo před vánoci, tak mě to hodně sebralo. Tak snad na tebe ještě vykoukne :hug: máš ještě další mražáčky? A máte embryjka testovaná? Ono je to teď už hlavně o štěstí natrefit na to správné embryjko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
18.2.25 18:19

@allvinové bohužel nevidím nic… ale já měla včera (5DPT) úplně neviditelné cosi a dneska na mě vykoukl celkem solidní duch :) dej bublince ještě naději :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.25 18:22

@allvinové také nevidim. Ale ja třeba u syna dělala test, az 12.den po KET a byla tam slabší čárka, takže určitě je jeste naděje. Držím palce. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15
18.2.25 18:25

@Ardilera Nejaky stinek vidim, nebo si to spis nalhavam, jak jsem psala, uz mi z toho hrabe :lol:. A to jsem si rikala, ze testovat budu max desaty/jedenacty den :lol:. No hold mi zbyva jenom jen doufat, ze ta druha mrska jeste vyleze.
Mame jeste dva mrazacky po spolu. Ale u me je nechteji zavest. Mela jsem komplikovany cisar a jeste ke vsemu porodila jsem predcasne (bez jednoho dne, ve 27tt). Takze to jedno embrijko, jako kdyby jsme vyhodili do kose :roll:. Vubec jsem nechapala, proc je tim padem davali do jedne slamky.
Geneticky testovane embrijka nemame, pry by to bylo u nas zbytecne. Partner ma 100% spermie a ja krom PCOS jsem uplne zdrava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
18.2.25 18:28

@allvinové tak máš to co já. Manžel zdravý, problém u mě… ale neboj a věř… ona vyleze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.