Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lea79
V to doufam ale vim ze je jeste brzy a ze tohle jeste nic neznamena.
@Stupa jj jsou, poradila mi to kamoška, ale už ani nevím název. no zatím máš dobrý náznaky ![]()
@Stupa tak až teď jsem dočetla příspěvky do konce a kuknul na mě testík. tak super. krásná čárečka. ty si zaváděla jedno nebo dvě?
@NatalkaNatka tak to máme stejně. já jsem unavená jak kotě. odpoledne musím chodit spát, protože jinak nefunguju. dnes mě začlo hodně bolet v zádech, tak jsem zvědavá jestli vůbec zítra na ten UTZ dolezu a dnes i víc cítím břicho. neboj krev bude v pohodě a budeš mít krásnou hodnotu. pak dej vědět.
@Stupa super, gratuluji ja sem se zatím netestovala ale dnes me boli cely den bricho takze to moc nevidim ![]()
@Pesimistka
Jedno jsme zavadeli druhe mame schovane pro pripad potreby. Zitra ti budu drzet pesti at je vse v poradku.
@fiedlermonika
Ahoj dekuju. Nehaz flintu do zita urcite to vyjde i vam. Taky me dneska dost boli bricho probudilo me to rano a myslela jsem ze to snad i dostanu ale jeste je brzo.
@Stupa dekuji…me se tohle stalo i minule ale ctvrty den po trasferu bolest, ted sesty takze asi bude nekde nejaky problém
přitom beru 10prednisonu a picham 0,3fraxiparinu.
@Stupa pokud ma zena spatnou imunologii tak se prave dava ten prednison, fraxiparin a intralipid vic delat nejde mozna je to proste jen smula
@fiedlermonika
Ja verim ze se ti to ted taky povedlo moc ti to preju.
@Stupa Teeeda, to je krásná čárka
a nějaký ten příznak už ti přišel? ![]()
@luciiin
No jen to motani hlavy a dneska me docela bolelo bricho tak snad to bude vse dobre. Co ty??? Jak se citis???
@Stupa úplně běžné… razíme skoro na tyden na hory, tak přijdu na jiné myšlenky
…hlavně taky potřebuju vypustit od práce, poslední dobou je to tam fakt hekticky ![]()