Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin
Chodime taky 14 den na krev a zrovna i v ten den je konzultace a nekdo dela ultrazvuk a nekdo ne muj ho nedelal. Po tydnu je druha krev a kontrola. Mela bych jit i pristi tyden ale muj dr tam nebude a pak jsou ty svatky tak pujdu az za 14 dni.
@NatalkaNatka Také jsem začátek proležela. Je to pruda, ale lepší se šetřit a odpočívat. Neboj postupně se to bude zlepšovat, důležité je, že mimčo je v pořádku. ![]()
Holky tak jsem v noci zacala spinit
zvazuju jestli jeste dnes nezajet na pohotovost pro klid v dusi vim ze spineni byt muze ale jako kazda z toho mam urcite obavy…
@Stupa to muze byt tim utrosem jak se porad zavadi ten zanet co jsi na to dostala?
@fiedlermonika
Contrimazol jsem dostala mela jsem si tu tabletu zavest az na noc ale stejne lezim tak jsem si ji dala uz po obede.
Tak holky prvni savle za mnou
zvracela jsem tak po 9 letech a nesnasim to…
@Stupa Jeje, tak zánět není příjemný, ale nechá se řešit. Hlavně se šetři a odpočívej. ![]()
Zvracení není moc příjemné, já zvracela 5 měsíců. ![]()
@lea79
Zanet jsem ani nevedela ze mam. Kazdopadne od pondeli si budu brat neschopenku a doufam ze uz zvracet nebudu protoze uz tak mam ubytek na vaze ![]()
@Stupa Ta neschopenka je rozumná, dej tomu týden dva a uvidíš, jak Ti bude. Tak hubnutí na začátku těhotenství je v celku normální. Neboj tu váhu doženeš, povíme si za 8 měsíců.
![]()
@lea79
No na te neschopence uz zustanu zadna tehotna u nas nezustava pracovat chtela jsem jen pockat nez me z car odeslou k memu dr ale kdyz mam obtize tak budu radsi v klidu doma ty 12 hod v praci byl pro me zahul. Uz se tesim az se mi vrati chut k jidlu a hezky se zase najim ![]()
@Stupa gratuluju ke krásné kontrole. snad ten zánět brzo ustoupí a bude ti dobře. doma si odpočineš