Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Havran007 píše: Více
Hele už si nepamatuji název těch her, které jsem hrála. Ale někdo s tvým nickem hrál hru, kde bylo možné nacházet černé perly a získávat reálné peníze. Původem ruská hra 🙂 zaboha si nevzpomenu, jak se jmenovala
Travian jsem hrála, hned ten první server, ale tvůj nick si odtamtud nepamatuji.
Tak i já jsem zacala, mám balíček na 4 týdny, nebudu říkat od jaké firmy, nechci dělat reklamu zatím, potřebuji shodit 10-15kg…začíná to dobře, uvidíme…raději anonym
@Andyss píše: Více
Někdy se podaří přejít do ketózy bez nepříjemných příznaků. Stačí postupně ubírat sacharidy a přidávat tuky.
No tak treti den pak zacala trochu krize, jsem takova vystavena, bez energie a furt myslim na sacharidy, jako ne ze bych mela vylozene chute, ale spis na to furt myslim. Mam teda normální jidlo, zadny koktejly. Tak snad si to sedne.
Zdravím, rozhodla jsem se, že nabídnu výrobky Ketodiet dál. Pořizovala jsem loni v listopadu, doba trvanlivosti v pořádku. Jedná se o 98 jídel, ráda bych vše prodala jako celek za cenu 3500 Kč. Na oficialním webu vychazí jedna porce cca na 41 Kč, tedy by měl mít balíček hodnotu 4018 Kč celkem. Jsem ochotná se domluvit. K vyzvednutí v Praze, případně mohu zaslat. V případě zájmu napište zprávu. ![]()
Já jel taky jídlo bez koktejlu. Za 8 dni 5,3 kg dole. I po tom 8 dni jsem mel ráno o 0,7 kg méně. Ale sportuju, jel jsem predtim low carb, tak jsem mel hodně glykogenu s počítal jsem s velkým úbytkem a následným velkým jojo efektem (glykogen + voda). První dny lehká keto chřipka. Ale po těch 8 dnech mi přišlo, že tělo se úplně neadaptovalo. V posilovně jsem si nepamatoval, co jsem cvičil den předtím a měl problém vyjít schody. Po psych. strance odpočatý, po fyz. strance slabý. Ale byl ten 8.den usem byl potřetí za sebou v posilovně, možná jsem se měl více šetřit. Šel jsem na měření tuku, 90% ztracené hmotnosti byl tuk a jen 10% aktivní hmota. Tak jsem si říkal, že ještě naberu nějaké svaly a pak to zase stáhnu ketodietou na menší procento tuku. Takže 9.den ráno váha 93,7 (ze 100). Dal jsem si hned pizzu a půl a pivo. Tělo hned začalo doplňovat glykogen do svalu. Takže večer a druhý den ráno už jsem měl 97. Další den (11.) ráno jsem měl 98 a přešel do jídelníčku, kde už jsem měl hodně sacharidů a měl nabírat na váze, ale spadlo to 96. Asi po té keto dietě tělo drželo více glykogenu, než jsem měl před dietou a když vidělo, že mám příjem sacharidů, tak ten glykogen zase “rozpustilo”. Takže suma sumárum: 8 dni keto (2300 kcal denně), ze 100 na 93,7 a pak jojo na 96. Hlídal jsem si sacharidy, jinak jsem si jedl bez omezení. Za ne tedy keto rozhodně doporučuji.
@Havran007 píše: Více
To na 96 nebylo jojo. To jen byla voda zpet do svalu. Normalni vec u keto diety. Je dobre znat jeji principy a fungování, nez se do neceho takového člověk pusti.
@Anonymní píše: Více
Byl to glykogen a voda. Ten glykogen se v těle váže na vodu v poměru cca 1:3, takže jde s ním z těla hodně vody. Ale to jsem psal hned na začátku a mám to napsané v závorce i toho jojo efektu..
Ahoj 😊 začínám Ketomix 1. fázi (4 týdny). Hledám parťačku/parťáka na společné motivace, sdílení výsledků a podporu. ![]()