Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ani jedno. Radsi investuj penize do vyvazeneho jidelnicku… A jeste usetris
Nic… Jsou to sra**y. Keto dieta je úplně to nejhorší co může být. Sice shodíš ale hned to nabereš zpět i s jojo efektem. Neřeš kraviny a zamysli se. Jedinej opravdu udržitelnej způsob hubnutí je zdravý životní styl a dodržování makro živin. Zelenina, libové maso, kvalitní sacharidy. Žádné rychlé cukry, žádné bílé pečivo. A začněte se hýbat.
Co ti můžu doporučit tak radši vraž peníze do trenérky a jídelníčku ( jídelníček kolem 1500 celkem) . Držím ti palce ![]()
@Babycakes píše:
Ahoj holky, začátkem února se chci pustit do keto diety, ale narazila jsem i na firmu chia shake, která nabízí keto dietu také.. Zda se mi, že princip diety je stejný, ale stejně mi to nedá a musím se zeptat
Raději KetoDiet, nebo Chia Shake?
u těchto diet je jojo efekt zaručen, bohužel. Mám dvě kamarádky, které přímo keto diet zkoušely a efekt je u všech stejný, jen s jiným odstupem času. Jedna přibrala na svoji původní váhu během roka a půl a druhá během dvou let to samé + cca 10 navrch. Nevím, rozmyslela bych si to. Jako dávat si to občas jako náhradu svačinek apod. určitě, ale vrhnout se do toho naplno, já bych se bála toho jojo efektu a rozhozeného metabolismu.
Ale pokud máš pro strach uděláno, tak o.k. Je to velmi účinný a efektivní způsob, nicméně vyžaduje doživotní úpravu stravy, jinak je 100 % zaručeno, že ti to i s bonusem naskočí zpátky. Šla bych do keto diety, ta je ověřená a je na trhu déle, jinak princip obou je stejný. Játra tráví tuk na základě sacharidově podhodnoceného jídelníčku.
A ještě jedna věc, budeš mít první 3 týdny naprosto krutej hlad a je zakázáno olíznout i omáčku ze lžíce, abys ochutnala, když vaříš (nebo olíznout ano, ale obsah vyplivnout a vypláchnout pusu).
Držela jsem Keto diet. Mam dole 15 kilo a jsem spokojená. Uz pul roku mi váha stoji a nenabiram. Jasne nesmíš pak začít zase žrát jako prase ale snazit se jist zdrave a vyvazene.
Chia shake je úplný fujtajxl ze soji. O keto tu běží sáhodlouhá diskuze , tak zkus pročíst názory tam. Ale stále je keto považováno za dlouhodobě neudržitelný stravovací styl a odborníci ho nedoporučují. Raději zdravě a střídmě jíst, dodržovat pitný režim a hýbat se. Sice nehubneš extra rychle, ale za to o hodně zdravěji a trvale udržitelně.
@Babycakes chutná mi oboje ale nejlepší a nejchutnější je od ketofitu.Já nechápu že neodpoví pouze ti co stím mají zkušenost..ano každý má na to svůj názor a tohl fakt nesnáším…měla jsem zhubla sem a zatím držím,znám spostu lidí co dřeli/drží.výsledky mají a d drží si to už roky!!
@Anonymní píše:
@Babycakes chutná mi oboje ale nejlepší a nejchutnější je od ketofitu.Já nechápu že neodpoví pouze ti co stím mají zkušenost..ano každý má na to svůj názor a tohl fakt nesnáším…měla jsem zhubla sem a zatím držím,znám spostu lidí co dřeli/drží.výsledky mají a d drží si to už roky!!
No já právě znám lidi, co drželi a do roka měli všechno zpátky i s bonusem. Taková zkušenost mi stačí.
@cverunka píše:
No já právě znám lidi, co drželi a do roka měli všechno zpátky i s bonusem. Taková zkušenost mi stačí.
Tak jestli potom začali jíst stejně jako před dietou, tak se nedivím ![]()
@Marlenka91 píše:
Tak jestli potom začali jíst stejně jako před dietou, tak se nedivím
Tak ono asi nejde jíst celý život nějaký hnus z pytlíku. Proto tady i holky psaly, že je daleko lepší se naučit zdravému životnímu stylu a stravování, což je daleko levnější a trvalejší.
@Marlenka91 jj přesně.ono stačí přejít na lc stravu nebo klidně krabičkovou dietu..tam jíš vše a hubne se taky hezky,ale keto pro nakopnutí je rozhodně super ![]()
Každý na to má jiný názor. Já třeba vyzkoušel keto dietu od Chia Shake na chvilku a musím říct že efekt se dostavil. Ale samozřejmě není nad to mít kvalitní a pestrou stravu z domu. ![]()
Edit admin: smazán odkaz
@Babycakes nedoporučuji! Keto dietu jsem měla a byl hned jojo efekt vyhozené peníze!
Ted měsíc držím dietu co mi poslala kamarádka na email a mám 12 kg dole bez hladovění…kamarádka si koupila prozměnu nějakou zelenou kávu na hubnutí a má jojo efekt takže taky k ničemu a to platila 2 tis. měsíčně, jde to dolů jenom stravou a cvičením já tedy necvičím a krásně to jde dolů…
Ahoj, já jsem zkoušela keto dietu. Je pravda, že jsem si kupovala pouze kaše, proteinové drinky a tyčinky. Upravila jsem stravu, přidala pohyb a váha šla opravdu dolů.