Keto mix jojo efekt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59400
11.7.20 12:53

@Oli.Lyon záleží jaké sacharidy. Ale jsou skoro ve všech potravinách takže jich má člověk i při omezení víc než dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
11.7.20 12:54
@Lenka_Hal píše:
A to k cemu??? 8o

přece k nabírání váhy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26580
11.7.20 13:16
@Markéta80 píše:

Aha, no tak to jooo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
11.7.20 13:25

Stačí vyvážený jídelníček, žádný keto diety a ostatní nefungují, akorát to je byznys, nic jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
11.7.20 22:40
@zrcadlo píše:
Ale nejsou… Dostatečnou dávku sacharidů člověk získá ze zeleniny, některého ovoce, mléčných výrobků, ořechů. Když tělo potřebuje víc, umí si sacharidy vyrobit z bílkovin. Jako zdroj energie fungují úplně stejně (pro někoho i líp), tuky.
Neříkám, že nízkosacharidové stravování je pro každého, ale mám kolem sebe 3 lidi, kterým byla diagnostikována cukrovka 2. typu, a pouze stravováním se dostali na zdravé hodnoty a lékaři je za jejich stravování chválí. Pak znám cukrovkáře 1.typu, který si nízkosacharidovým stravováním srovnal cukrovku a je bez větších výkyvů (jeho diabetolog taky chválí, přestože byl velmi skeptický), ten teda samozřejmě inzulín potřebuje, ale stabilizoval to.
Samozřejmě to není jediná cesta, ale jedna z cest to je, a když se to dobře uchopí, tak velmi funkční cesta.

No, dyt to říkám. Sacharidy jsou důležité. Samo to píšeš hned na začátku, milé zrcadlo. Já nikde nepíšu, ze se mají získávat z toustovyho chleba apod. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
11.7.20 22:44
@Lenka_Hal píše:
A to k cemu??? 8o

Ja vim, zrovna ty jedeš low carb. Ale to neznamená, ze je to nejzdravější cesta. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
11.7.20 22:45
@Markéta80 píše:

To je pěkná blbost, ze jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
12.7.20 09:58

@Oli.Lyon není ;), čím méně sacharidů tím lépe. Úplně bez nich to nejde když jsou skoro ve všem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26580
12.7.20 13:03

@Oli.Lyon Jasne. Osm let sve telo trapim, protoze to neni zdrave. Chradnu a neprospivam. :mrgreen: Proc to asi delam. :think: Ze by to cele bylo jinak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16235
12.7.20 13:21
@Oli.Lyon píše:
No, dyt to říkám. Sacharidy jsou důležité. Samo to píšeš hned na začátku, milé zrcadlo. Já nikde nepíšu, ze se mají získávat z toustovyho chleba apod. :roll:

No, vzhledem k tomu, že tvůj příspěvek „Sacharidy jsou důležité!!!“ byl reakcí na někoho, kdo psal, že to chce omezit cukry, tak jsi tím asi nemyslela sacharidy z hlávkového salátu jako já. On i ten jídelníček @Lenka_Hal sacharidy obsahuje, ale určitě ne v tom smyslu a v té míře, jak vnímáš sacharidy ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová