Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás je taky nádherně bílo!!! už se těším jak pojedu s manžou na běžky.
Borisko a to se chceš zeptat na výšku sliznice??? No já taky a jinak mívám dost často záněty kvasinky tak jestli i tím to třeba nemuže být. A zánět sliznice to ti zjistili jak??? Měla si nějaké bolesti??? No my chcem tu imunologii to bude trvat asi, že???
Kamiš a ty si z Liberce???? Ze si psala, že jste byli na Ještědu ![]()
holky špatně to bylo s tím vejcovodem, raději jsem to okopírovala
http://www.ivf-institut.cz/…Default.aspx
Transfer jednoho až dvou embryí ve stadiu blastocyst skýtá možnost vyššího procenta a počtu implantací. Můžeme tak předejít vícečetnému těhotenství (>2) a redukovat též počet mimoděložních těhotenství nejčastěji tuhárnách (uložených ve vejcovodu), protože uterotubární přechod 5. den po folikulární punkci již často přirozeně znemožní přestup embrya zpět do vejcovodu.
jojo Kami, to znám, odhazování sněhu z dětství ![]()
takže bychom se měly přejmenovat na výjimky nebo výjimečné CARevny, ne?
![]()
Noo, jsem 22 DC a ještě jsem nezačla špinit… Že by? To by byla velkáááááááá náhoda…
![]()
Borisko- asi si sedím na vedení… nerozumím tomu…
Kami - a ty máš tak krátké cykly?
že by
to je to tajemství, enebo jich máš více ![]()
čemu nerozumíš?
Nel - zánět ve vejcovodu, né na sliznici ![]()
Asi už vím, že když to embryo je už blastocysta, tak už nemůže vlézt do vejcovodu, protože to už nejde… Chápu to dobře?
Kamiš tak budu držet palečky ![]()
Borisko já jsem pako taky tomu moc nerozumím.
Borisko- to bylo to tajemství
Já vždycky už od 21DC špiním a pak to dostanu jak kdy. A zatím nic ani špinění…
Nerozuměla jsem tomu popisu cos kopírovala, ale asi už jsem to pochopila.
Kami - no vidíš? to si budeš dělat naděje o týden déle, co?
No samozřejmě ty si to zasloužíš snad nejvíce po té indukci… ![]()
V podstatě je to tam napsané, že se vejcovod sám uzavírá těch pět dní po punkci, tudíž se tam už nic nevrátí… není to ani tou velikostí blastocysty, ale tou dobou, tak to chápu já ![]()
Holky musím vám říct, že se už i na tu Konzultačku těším a ani nevím proč ![]()
Nel - já ty kvasinky měla taky často, v podstatě vždy jsem je léčila a můj gynekolog říká, že to nemá vliv na zánět vejcovodu - a většinou se vůbec žádným způsobem neprojevuje
, tudíž se s tím nedá nic dělat
.