Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ani jeden mně nevadí, nedávno jsme je potkala, Tamara nohu zavázanou, on jí pomáhal a choval se k ní moc hezky. Když jsem viděla ho nedávno u Krause, tak mi přišel fajn. Chápu jeho alergii na Bureše. Nepříjde mi na jeho chování nic divného, spíš naopak mám pocit, že přes 30% národa ztratilo základní morální hodnoty nebo je možná ani nikdy nemělo…
Upřímně nesleduji ani jednoho. Nemám instagram, takže o jejich životech toho zas tolik netuším.
Každopádně není nic špatného, když vyjádří svůj názor na politickou situaci. Dokud ještě může.
Princip života, jaký oba prezentují, se mi líbí, ale i když jsem podobného ražení, tak to, co od nich občas čtu, mi přijde až úsměvně přehnané. Ale třeba tak sluníčkově a šťastně skutečně žijou, co my víme.
Do hlavy jim nikdo nevidíme.
Mě spíš mrzí, že si lidi myslí, jak on je ten jediný (nebo jeden z hrstky), kdo se veřejně ozývá proti tomu, co se v naší zemi děje. Jediný fakt není, naštěstí.
Praktický každý folkař, písničkář nebo country kapela má politicky a společensky mířené písničky a na každém folkovém fesťáku k té dnešní situaci někdo něco otevřeně a na plnou hubu řekne. Jen se o tom ve zprávách a na netu nemluví, protože nejde o ty mediálně známé tváře. Každopádně my folkaři je všechny známe a víme, že svůj názor na dnešní svět a situaci v naší zemi v písničkách říkají neustále.
Takže v tomhle ohledu není Klus ta modla, který se jako jediný nebojí ozvat.
Neřekla bych ale že je někdo z nám může soudit. Tamara je mi osobně nesympatická a Klus v poslední době taky nemá mé dřívější sympatie, ale jsou to zatím stále svobodní lidé a můžou si žít podle libosti. A jestli jejich postoj ke světu přiměje aspoň jednoho či dva lidi, aby taky třídili odpad, tak dobře za to.
@kam2 píše:
Jasně, takže nadávat na Babiše je hrozný, ale že leze do Očka (Babišova očka) dávat rozhovory a představovat nové písničky je trošku pokrytectví ne? Když už něco chtěl vyblít, měl si zamést před svým prahem.nebo spíš raději být zticha.
BTW Babiše nesnáším ani jsem ho nevolila. Na coloursech jsem byla, ale u něj ve stanu /ve všech stanech-tam to znělo prázdnotou/ - sama bych si tam nic nedala - z principu. Ale nechápu, proč bych si nemohla poslechnout kvalitní hudbu, narozdíl od Kluse, kterej hraje na všech festivalech, kde se dá. (např.Hrady)
tak pokud se nepletu, tak on toto uznal a vyjádřil se k tomu, že pokud to bude moct ovlivnit, tak do budoucna žádné Očko nebude ani rozhovory atd. -) má takto nově zpracované smlouvy. Takže bych řekla, že se k tomu postavil jako chlap a před vlastním prahem si zametl a pokrytectví v tom nevidím ![]()
@saadet píše:
Tak předně zakladatelko neříkás úplnou pravdu, spíše lež. Klus napsal, že mu vadí pokrytectví lidi, kteří na burese nadávají spolu s ním a pak si jim nechají platit. To odsuzoval, návštěvníky nijak nehanil, naopak vyzdvyhoval důležitost toho, že on, stejně jako buresuv adorovatel, si může říct svůj názor nahlas a veřejné (zatím).
S tím co napsal se ztotoznuji a jeho obdivuji za odvahu a stani si za svým.![]()
Já vedu „boj“ proti ab ve své sociální bubline kdykoliv mám příležitost, s lidmi o ab mluvím. Jeho produkty/služby nekupuji/nevyužívám, alespoň do té míry, co jsem schopná zjistit.
A poslední k Tamare, nevadí mi, neodsuzuji ji a ty Vaše kyselé hrozny
No a komentovat, že celé dny tráví na IG postovanim? Co děláte dámy zde vy celé dny? A krom času zde stíhate ještě sledovat IG a slunickovou Tamaru, to je spíše na pováženou
přesně ![]()
@osvc píše:
Žij radši svůj život a ne nějakých Klusových
to píšeš protože jsem si uložila její názor? proto nežiju svůj život? jsem si tady normálně chtěla o tom povykládat třeba i s někým kdo má jiný názor, lepší než tisíc dalších diskuzí o tom samém, nikdo tě nenutí to tady komentovat
zakl.
@Anonymní píše:
@malá_holka nejsem žádná jane, co to pořád opakuješ?
jane tady v diskuzích vytahovala tamaru, jak ty její sluníčkovsky plky nejdou číst a vsichni jí to žerou, dost podobný tvýmu popisu. se odtajni a bude se vědět jestli jsi nebo nejsi ona, do tý doby seš u mě jane
ale neboj, nejsem práskač. ![]()
@sisifa však v pořádku, tak jak oni shání lidi, kteří sdílejí jejich názor, tak jsem i já založila tuto diskuzi abych viděla jestli jsem mimo nebo to někteří cítí stejně
zakl.
@malá_holka píše:
jane tady v diskuzích vytahovala tamaru, jak ty její sluníčkovsky plky nejdou číst a vsichni jí to žerou, dost podobný tvýmu popisu. se odtajni a bude se vědět jestli jsi nebo nejsi ona, do tý doby seš u mě janeale neboj, nejsem práskač.
jsi posedlá nějakou jane, nechápu proč to tady na mě vytahuješ, rozhodně se neodtajním, si napiš adminům ať ti potvrdí že jsem někdo jiný, ale určitě nechci ať mě jmenují veřejně
to ať to raději smažou. Zakl.
@Anonymní píše:
to píšeš protože jsem si uložila její názor? proto nežiju svůj život? jsem si tady normálně chtěla o tom povykládat třeba i s někým kdo má jiný názor, lepší než tisíc dalších diskuzí o tom samém, nikdo tě nenutí to tady komentovatzakl.
Zřejmě je sleduješ nadměrně a ukládání názorů od cizích lidí? Ne, to mi nepřijde normální, nevidím k tomu důvod, nebo to pak budeš potřebovat u soudu?
Proč je tak řešíš? Chceš taky ochránit svět ale před nima? Nebo lidem KONEČNĚ otevřít oči, jací DOOPRAVDY jsou, protože je máš nakoukaný z instagramu a osobně je neznáš?
Dík za zájem, komentovat si můžu, co sama uznám za vhodné ![]()
@Anonymní píše:
jsi posedlá nějakou jane, nechápu proč to tady na mě vytahuješ, rozhodně se neodtajním, si napiš adminům ať ti potvrdí že jsem někdo jiný, ale určitě nechci ať mě jmenují veřejněto ať to raději smažou. Zakl.
nejsem praskač a nikomu nic psát nebudu
ok, nejsi ona, respektuju to, ale myslím si svoje ![]()
@saadet píše:
Tak předně zakladatelko neříkás úplnou pravdu, spíše lež. Klus napsal, že mu vadí pokrytectví lidi, kteří na burese nadávají spolu s ním a pak si jim nechají platit. To odsuzoval, návštěvníky nijak nehanil, naopak vyzdvyhoval důležitost toho, že on, stejně jako buresuv adorovatel, si může říct svůj názor nahlas a veřejné (zatím).S tím co napsal se ztotoznuji a jeho obdivuji za odvahu a stani si za svým.
Já vedu „boj“ proti ab ve své sociální bubline kdykoliv mám příležitost, s lidmi o ab mluvím. Jeho produkty/služby nekupuji/nevyužívám, alespoň do té míry, co jsem schopná zjistit.
A poslední k Tamare, nevadí mi, neodsuzuji ji a ty Vaše kyselé hrozny
No a komentovat, že celé dny tráví na IG postovanim? Co děláte dámy zde vy celé dny? A krom času zde stíhate ještě sledovat IG a slunickovou Tamaru, to je spíše na pováženou
Já je nesleduju, ale obcas ke mne něco prosakne a z toho mala si myslim, ze maji hezky vztah a chovaji se k sobe s uctou a to jim v dobrem zavidim ![]()
Tady máš něco na prasknutí cévky ![]()
https://www.seznamzpravy.cz/…emiera-52669?…
Myslím že tomu, co propagují, se říká new age. A nic dobrého v tom opravdu není.