Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyDíky holky někde mrknu, tahle se mi fakt nelíbí a když jsem ji včera poprvé navíkala, tak jsem s ní furt točila jak idiot a hledala díru ![]()
loka píše:
Díky holky někde mrknu, tahle se mi fakt nelíbí a když jsem ji včera poprvé navíkala, tak jsem s ní furt točila jak idiot a hledala díru
no tak to nejsi sama, ja kdyz ji poprve navlikala na namesti! tak si asi lidi mysleli, ze jsem magor:-D sem s tim tocila a obracela to
sem se na ni mela radsi podivat doma ![]()
Já jsem teda za pláštěnku ráda - připadá mi super, otvory jsou přece po bocích ![]()
Vech píše:
Já jsem teda za pláštěnku ráda - připadá mi super, otvory jsou přece po bocích
já si furt nemůžu pomoct, nale na malou pořádně nevidím což mi strašně vadí
a navíc po těch bokách mi to přijde k ničemu, kdyžř tam je stejně budka ![]()
Vech píše:
To sou, ale když je chcu rozepnout aby šel k miminu vzduch a nezaparil to tam dechem nebo abych mu dala dudel tak to musím rozepnout od spodu a pak je půlka kocaru mokrá
Loko, já to zas beru za super, že jí tam v tom vichru nefouká. Jenže naše malá spí, s dudlem nebo bez, jakmile ji tam položím. Prostě pláštěnka mi vyhovuje, to spíš ta trubka dole u koše, že tam věci musím dávat zadem, mě
…
Vech ta tyč dole mě taky vytáčí.Nevejde se tam kvůli ní skoro nic.Vždycky musim nákup vyndat z tašky a každou věc tam naskládat zvlášt' ![]()
A je pravda že když se kočár složí tak se ten košík válí po zemi,to je nedomyšlený.
Pláštěnka mi taky nepřijde dobrá,když ji musim celou rozepnout abych se na malýho koukla ![]()
Ale nejvíc šílim z nandavání autosedačky
Kterej chytrák tohle vymyslel ![]()
Velký kola jsme zatim nepoužili,čekáme na sníh ![]()
taky mám velký kola schovaný a vytáhnu až nasněží což bude dofám až příští rok když jsme vydrželi doteď bez sněhu ![]()
Jinak autosedačku jsem zkoušela nandávt jednou a taky jsem z toho byla zpocená až na zadku
![]()
A zítra ji budu potřebovat nandat i s malou tak to bude sprostých slov u toho ![]()
Vech píše:
Jo, mně se taky plástěnka líbí, jen jsem na ni napoprvé nechápavě zírala:-)
Monto, tak nandávání autosedačky mi jde bez problémů - zabrzdím kočár a stoupnu si jakoby za něj a lehce nacvaknu
Jo a s tím spodkem košíku je to fakt. Za poslední 2 dny jsem asi 8× skládala kočár do kufru, ale koš špinavý od země
No stejně ten kočár a hlavně vložnou tašku miluji ![]()
Včera sem zjistila že ty malý otočný kola vpředu nejsou moc dobrý do většího bahna. Pěkně se to tam nalepilo a nešlo to dolů. Pěkně se to tam ucpalo a nechtělo to moc jet.
Gaguska píše:
Včera sem zjistila že ty malý otočný kola vpředu nejsou moc dobrý do většího bahna. Pěkně se to tam nalepilo a nešlo to dolů. Pěkně se to tam ucpalo a nechtělo to moc jet.
Proto jsem sla do Gessleinu a ne do Teutomii, ze ma jak velky tak maly kola
, do
blata jsou supr ta velka ![]()
Holky , pokud by jste znovu mely vybirat kocar ktery by to byl?
Mne jen tak zajima zda by jste znovu voluly Gessleina ![]()
oxit píše:Gaguska píše:
Včera sem zjistila že ty malý otočný kola vpředu nejsou moc dobrý do většího bahna. Pěkně se to tam nalepilo a nešlo to dolů. Pěkně se to tam ucpalo a nechtělo to moc jet.Proto jsem sla do Gessleinu a ne do Teutomii, ze ma jak velky tak maly kola
, do
blata jsou supr ta velka
Mne jen tak zajima zda by jste znovu voluly Gessleina
okamzite ![]()
jedině gesslein, má všechno co má vychytanej kočárek mít..chybí jen to odpružení a houpání tím pádem…na balkoně mám roan marita..krásně velká korba, nádherně houpe..zhoupnu 3× a spí..venku musím s gessleinem jezdit déle
než usne…ale zase ten materiál, ty výhody…gessleinu jsou super
a jsem šťastná, že ho máme
teutonii jsem taky chtěla, jezdila jsem s ní na veletrhu a okukovala asi 2 hodky, barvy se mi nelíbili, materiál lepší u G. a vložný tašky hrozný :-/
ufff ještě , že jsme ho nekoupili
oxit píše:Gaguska píše:
Včera sem zjistila že ty malý otočný kola vpředu nejsou moc dobrý do většího bahna. Pěkně se to tam nalepilo a nešlo to dolů. Pěkně se to tam ucpalo a nechtělo to moc jet.Proto jsem sla do Gessleinu a ne do Teutomii, ze ma jak velky tak maly kola
, do
blata jsou supr ta velka
Mne jen tak zajima zda by jste znovu voluly Gessleina
Jj, na 100%ˇ… jen by mohla být ta taška širší, ale to už je maličkost.