Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJo a holky,konečně se mi povedl složit kočár i s hákama na košík až do zacvaknutí
chtělo to prostě větší sílu,sem na to byla moc mírná ![]()
ja se obavam bebko ze s tim nic nevymyslis…ja mela prvni kocar patron kterej mel taky to uchyceni na jednom miste…a sel z domu pac mi to strasne vadilo…myslim ze vsechny kocary tohoto typu maji tu korbicku takovou…nekomu to jen asi vadi min…ja z toho silela. a mutsykem sem spokojena se sportakem a to moc…hlubokej sem nemela ani bych ho nechtela. hlubokej sem mela s uchyten na dvou mistech nakonec (vepredu i vzadu a byla jsem spokojena..korbicka krasne pevne a rovne drzela.
Jsem zpět. musela jsem tam nechat komplet kočár, půjčili jen podvozek, tak jsem bez kočáru
Ty holky za to nemůžou, já vím, ale jsem max nasr…
Na fotkách v katalogu jsou korby rovně, a já jí chci mít taky rovně! Nekupovala jsemto s tím, že mi dítě bude sjíždět do nohou!!!
No nic, musím koupit nějakýho polskýho šmejda z bazaru a třeba budu spokojená víc!!! ![]()
Fakt jsem z toho kočáru zklamaná
![]()
Bébko, mám korbičku nechanou na druhé dítko, jestli chceš půjčím.
LeníkDOMO píše:
Bébko, mám korbičku nechanou na druhé dítko, jestli chceš půjčím.
Díky moc,
máš SZ,
pa
Holky, tak jsem to vyřešila koupí starší korbičky na MMB, která nakloněná skoro vůbec není. Podvozek mi půjčili v Babyparku. Takže máme v čem jezdit
A až se mi vrátí můj kočár, tak starší korbu nechám u našich, aspoň nebudu muset převážet i korbu ![]()
Snad to bude fungovat, jinak mě fakt už odvezou
Doufám, že se sporťákem budu jen spokojená ![]()
Bebko,je mi tě fakt líto a třeba budeš se starší korbou spokojená a tu novou vrátíš ![]()
Já měla taky starší korbu.Hodně se mi líbyla ta s tím " M " na boudičce.A nakonec jsem ji prodala za tu samou částku co jsem ji koupila.
Tak ti držím pěstí- štěstí ![]()
Bébko, fakt jsi musela narazit na nějaký vadný kus, protože když koukám na ten náš kočárek a zkoušela jsem ho i zatížit, tak je pořád normálně rovný. Tak držím palce, ať ti to konečně vymění a užiješ si s Mutsynou pohodový ježdění.
Byla jsem taky dnes v Babyparku a ptala se na ten malý košík. Tak mě fakt vyvedli z míry, protože ten nesmyslný bílý košík, který tady holkám zavírá aretaci, když do něj dají třeba jen flašku s vodou, se dává jen na ten nejdražší podvozek Next, kdežto na ten obyčejný podvozek s plastovou rukojetí, patří ten skvělý kvalitní černý, který aretaci nezavírá. Takže asi daň za to, že koupíš o tisícovku dražší podvozek ![]()
Mafina5 píše:
Bébko, fakt jsi musela narazit na nějaký vadný kus, protože když koukám na ten náš kočárek a zkoušela jsem ho i zatížit, tak je pořád normálně rovný. Tak držím palce, ať ti to konečně vymění a užiješ si s Mutsynou pohodový ježdění.
Byla jsem taky dnes v Babyparku a ptala se na ten malý košík. Tak mě fakt vyvedli z míry, protože ten nesmyslný bílý košík, který tady holkám zavírá aretaci, když do něj dají třeba jen flašku s vodou, se dává jen na ten nejdražší podvozek Next, kdežto na ten obyčejný podvozek s plastovou rukojetí, patří ten skvělý kvalitní černý, který aretaci nezavírá. Takže asi daň za to, že koupíš o tisícovku dražší podvozek
Tak to je fakt ulet.
Mafina5 píše:
Byla jsem taky dnes v Babyparku a ptala se na ten malý košík. Tak mě fakt vyvedli z míry, protože ten nesmyslný bílý košík, který tady holkám zavírá aretaci, když do něj dají třeba jen flašku s vodou, se dává jen na ten nejdražší podvozek Next, kdežto na ten obyčejný podvozek s plastovou rukojetí, patří ten skvělý kvalitní černý, který aretaci nezavírá. Takže asi daň za to, že koupíš o tisícovku dražší podvozek
No, tak s tím jsem tam byla minule a normálně mi ten hnusnej plasťák vyměnili za ten černej, že je to prej stejná cena. Byla jsem velmi mile překvapena.
S tou korbou je to na palici. Jednou už mi to vyměnili, teď se to stalo podruhý, tak si myslím, že byla nějaká špatná série té Active Coffee barvy, jinak si to nedovedu vysvětlit
Doufám , že mi to nevrátěj a jestli jo, tak to zase pošlu zpátky. Nebo že bych to poslala do nějakých Černých ovcí či Občanského juda???
![]()
Říkám si, že takhle drahej a luxusní kočár by tohle měl mít všechno na jedničku vychytaný do nejmenších detailů! Ale zrovna ta aretační páčka s košíkem, velkej koš co leze do kol a náklon boudy, to už je dost vad i na polský kočárky!!!
![]()
Doufám že budeš se sporťákem spokojenější
a nezanevřeš na něj úplně ![]()
Přeji ti aby ti vše dobře dopadlo ![]()
Ale máš pravdu je to na palici ![]()
Bébko, a to jsi tam byla s tím plasťákem ještě neježděným, nebo jako s reklamací? A v kterém Babyparku? Já když o tom včera na Zličíne spustila, tak mě prodavačka hned odbyla, že to není košík na vožení těžkých věcí. A byla dost nepříjemná.
Ale hlavně já tam byla včera kouknout, jestli náhodou nemají vystavený Active Champagne sporťák, o kterém na jaře uvažujeme. Měli a je fakt moc pěkný. Jen se bojím, že bude světlý a bude na něm každé zapatlání vidět. Co myslíte. Ještě zvažujeme Active Coffee nebo Team Brown (ale toho se manžel bojí, že je moc tmavý a že se bude v létě moc vyhřívat).
Měli tam ještě Active Black, která je moc pěkná jak na hluboké, tak na sporťáku a na hluboké tam měli taky Team Gray - taky moc pěkná, na sporťáku by byla asi taky pěkná. Přece jen ten neutrální sporťák jde líp ozdobit barvičkama jak na dítěti samotném, tak na doplňcích než hluboká korbička.
Kvuli Bebce jsem manzela dotahla do kancelare, abysme nasadili hlubokou korbu a i s nasazenou taskou mi to nijak extra neklesa, manzel to jeste extra zmeri vodovahou, ale prislo mi to uplne normalni.
(Mam Cargo Grey.)
Ale jak to holky delate s temi popruhy na noseni u hluboke korby? Ty jsou tam uplne debilni, hrozne to tam prekazi.
A jak v hluboke korbe poutate?
No já měla původně starší verzi kočárku a ta měla super kapsičku zvenku korbičky u nožiček právě na ten pás na nošení. Teď již to korby Team a Cargo nemají mají to jen korbičky Active. To byla fakt skvělá vychytávka. Další super věc, kterou Mutsy přestalo dělat - nechápu
Teď mám pás zatím pod matrací, ale nevím nevím, až třeba bude dítě spát a přijedeme z venku a budu ho chtít v korbičce dát ještě na balkon, jak to udělám ![]()
Poutat v korbičce předpokládám nebude třeba - dítě v hluboké korbě velikosti Mutsy vydrží stejně asi tak půl roku a to předpokládám, není třeba ho poutat, protože nesedí a nepohybuje se nijak nebezpečně. Od půl roku je pro dítě určen sporťák, kde pásy jsou.