Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTak tak, a taky boudičku musíš nějak vyhrnout, abys ta záda sporťáku odkryla. Viděla jsem to v Babyparku přidělané, ale nejsem si moc jistá, co udělali s tím papundelkem v zadní části boudičky. Je to tedy spíš řešení na léto, kdy nemáš boudičku.
Dík, já sporťák ještě nemám, ale už ho musím pořešit. Půjdu zas do Active Coffee, dobře se tyhle béžový a hnědý barvy kombinujou se zelenou, modrou a třeba někdy taky s růžovou
Furt ještě špekuluju nad tou šampaní, ale asi zvítězí kafíčková ![]()
maf a ty už to máš teda dneska dle metříku akorát!!!
Jakou porodnici máš???
Jo, jo. Kladno. Zatím nic. Natírám postýlku a čekám jestli to přijde
Škoda toho počasí, než se ten náš malej prďola vylodil, tak to krásné babí léto skončilo, takže si už vycházky s Mutsýkem v hřejivých podzimních paprscích asi neužijem ![]()
Holky, u které té paní na MMB jste si nechaly šít ten potah na sporťák??? Dík moc ![]()
Bébko ty jsou super od Pinkie, jen bacha na to, oni dělá potahy a vložky - potah celonavlíkací - ale malý výběr a pak vložky a těch má plno a krásný, ale ty se jen „položí“ na kočárek a nejni po celé délce.
Také už jsem objednávala…na MMB to nemá tak přehledné, jukni na www.pinkie.cz ![]()
rybkabezvody píše:
Bébko ty jsou super od Pinkie, jen bacha na to, oni dělá potahy a vložky - potah celonavlíkací - ale malý výběr a pak vložky a těch má plno a krásný, ale ty se jen „položí“ na kočárek a nejni po celé délce.
Také už jsem objednávala…na MMB to nemá tak přehledné, jukni na www.pinkie.cz
Diky za odkaz, super stranky ![]()
Já mám místo podložky letní fusak a taky spokojenost, saje pot, dá se lehce vytřepat, a když se ochladí tak prcka přikryju a nemusím se otravovat s dekou.......
http://www.aesthetic.cz/index.php?…
rybkabezvody píše:
Také už jsem objednávala…na MMB to nemá tak přehledné, jukni na www.pinkie.cz
Potah ti paní ušije i z kteréhokoliv vzoru vložky,je moc vstřícná aq dá se s ní na čemkoli domluvit .:palec: Nemusíš vybírat jen z těch hotových,těch tam má opravdu málo
Neboj MAFINO, Lucka se narodila 20.10. a nše první vyjížďka s Mutsy byla v naprostém pařáku!…viz foto
Zdravím všechny Mutsíkářky-mamky prosím mám dotaz
a bohužel nemám čas se prokousávat diskuzí, jestli se to tu neprobíralo-jde mi o to, že mám potah na sportovní sedajdě jako čuně a potřebovala bych ho vyprat
prala už jste ho některá???A jde dobře sundat…A jak vypadá po vyprání???
Díky za odpověď Dita
jo ditu…taky jsem resila neni to tak dlouho…sdelat jde dobre…trochu byl pak orisek ho navlict…ale zvladla jsem. chce to (aspon u me pac mame tvrdou vodu) pustit aspon trikrat machani aby se z toho dostal prasek…dala jsem jen dve a musela jsem pridavat…v ty latce to dobre drzelo…no a jak vypadal? no ciste konecne…ale po mesici uz je zas jak prase ![]()
Mikit moc díky
sice se toho trochu bojim, ale jdu do toho
pač jak se říká-nabl… a nas… a je tam všechno-už na něj nemůžu koukat