Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
25.9.10 10:53

Tak tak, a taky boudičku musíš nějak vyhrnout, abys ta záda sporťáku odkryla. Viděla jsem to v Babyparku přidělané, ale nejsem si moc jistá, co udělali s tím papundelkem v zadní části boudičky. Je to tedy spíš řešení na léto, kdy nemáš boudičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.9.10 11:02

Dík, já sporťák ještě nemám, ale už ho musím pořešit. Půjdu zas do Active Coffee, dobře se tyhle béžový a hnědý barvy kombinujou se zelenou, modrou a třeba někdy taky s růžovou :wink: Furt ještě špekuluju nad tou šampaní, ale asi zvítězí kafíčková :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.9.10 11:03

maf a ty už to máš teda dneska dle metříku akorát!!! :mrgreen: Jakou porodnici máš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
25.9.10 11:07

Myslim že Kladenskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.9.10 19:24

Jo, jo. Kladno. Zatím nic. Natírám postýlku a čekám jestli to přijde :-) Škoda toho počasí, než se ten náš malej prďola vylodil, tak to krásné babí léto skončilo, takže si už vycházky s Mutsýkem v hřejivých podzimních paprscích asi neužijem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.9.10 22:05

Potah na sporťák

Holky, u které té paní na MMB jste si nechaly šít ten potah na sporťák??? Dík moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
25.9.10 22:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
26.9.10 13:16

Bébko ty jsou super od Pinkie, jen bacha na to, oni dělá potahy a vložky - potah celonavlíkací - ale malý výběr a pak vložky a těch má plno a krásný, ale ty se jen „položí“ na kočárek a nejni po celé délce.
Také už jsem objednávala…na MMB to nemá tak přehledné, jukni na www.pinkie.cz :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
26.9.10 13:40
rybkabezvody píše:
Bébko ty jsou super od Pinkie, jen bacha na to, oni dělá potahy a vložky - potah celonavlíkací - ale malý výběr a pak vložky a těch má plno a krásný, ale ty se jen „položí“ na kočárek a nejni po celé délce.
Také už jsem objednávala…na MMB to nemá tak přehledné, jukni na www.pinkie.cz :mavam:

Diky za odkaz, super stranky ;)

• Citovat
  • Upravit
719
26.9.10 13:41

Já mám místo podložky letní fusak a taky spokojenost, saje pot, dá se lehce vytřepat, a když se ochladí tak prcka přikryju a nemusím se otravovat s dekou.......
 http://www.aesthetic.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
26.9.10 14:50
rybkabezvody píše:
Také už jsem objednávala…na MMB to nemá tak přehledné, jukni na www.pinkie.cz :mavam:

Potah ti paní ušije i z kteréhokoliv vzoru vložky,je moc vstřícná aq dá se s ní na čemkoli domluvit .:palec: Nemusíš vybírat jen z těch hotových,těch tam má opravdu málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
26.9.10 15:59

Neboj MAFINO, Lucka se narodila 20.10. a nše první vyjížďka s Mutsy byla v naprostém pařáku!…viz foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
29.9.10 12:46

Zdravím všechny Mutsíkářky-mamky prosím mám dotaz :think: a bohužel nemám čas se prokousávat diskuzí, jestli se to tu neprobíralo-jde mi o to, že mám potah na sportovní sedajdě jako čuně a potřebovala bych ho vyprat :think: prala už jste ho některá???A jde dobře sundat…A jak vypadá po vyprání???
Díky za odpověď Dita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.9.10 12:55

jo ditu…taky jsem resila neni to tak dlouho…sdelat jde dobre…trochu byl pak orisek ho navlict…ale zvladla jsem. chce to (aspon u me pac mame tvrdou vodu) pustit aspon trikrat machani aby se z toho dostal prasek…dala jsem jen dve a musela jsem pridavat…v ty latce to dobre drzelo…no a jak vypadal? no ciste konecne…ale po mesici uz je zas jak prase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
1.10.10 15:59

Mikit moc díky :huban: sice se toho trochu bojim, ale jdu do toho :palec: :pankac: pač jak se říká-nabl… a nas… a je tam všechno-už na něj nemůžu koukat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí