Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNo za tuhle cenu to bylo tusim i v dobe, kdy jsem ho porizovala, coz bude 5let. Teda jestli si to dobre pamatuju. Info z teto diskuze.
@mooch no já se naposledy ptala před osmi lety
Máme hodně starý kočárek.
Ahoj..zdravim ve spolek opet po peti letech…koukam ze uz to tu tak nefrci…ale treba mi pomuzete…vybiram opet kocar (uz jsem jedni diskuzi zalozila…ale kdyz ja porad nevim
)…samozrejme mutsy UR patri mezi horky favority…ale zas si rikam ze bych zkusila neco jinyho…a vy mutsykarky budete mit podobny vkus a pochopeni
ted jsem napr. narazila v nejake stare diskuzi na prispevek mooch na I´COO - vypada taky luxusne..uvazuju i nad bebecar stylo AT - proste a dobre asi jsem uchyl na 4 velky nafukovaci kola ve stejne ose s nataceci napravou
u mutsy mam trochu problem s hlubokou korbou (prisla mi strasne spatne uchycena na podvozku), kdyz se vam bude chtit napiste sve zkusenosti ci dalsi tipy na podobne kocary…dekuji ![]()
AHoj, já tedy už další kočárek pořizovat nebudu, ale zrovna nedávno vybírala neteřinka a tak jsem se tím zase trochu probírala a z těch moderních kočárků mě tedy docela zaujal Babay Jogger City Elite, Easywalker Mosey, Bumbleride Indie 4+,iCandy Peach Jogger, mammas and papas sola city, Bugaboo cameleon, Quax Xoon.Ale vybíralajsem jen unetu a jen podledesignu. Myslím, že ty tři poslední mají púolohovánísporťáku jen naklápěním sedačky a to je nesymsl… takže spíše jen designové tipy ![]()
Ahoj holky, zvažuji koupi nastavby na mustsy urbana fun seat, měla jste některá? Využila jste? Manžel myslí, že je to zbytečná investice, mám možnost ho mít za 850,–Kč. Co myslíte, mám pořídit nebo to budou vyhozené peníze? Díky za názory
@bamarket za tu cenu určitě. Malá mi už do kočárku moc nechce, ale jak potká v garáži funseat, tak otravuje, že chce jezdit.
Zdravím, koupila jsem v bazaru ojetý mutsy sporťák joey a pořád ve spoustě věcí tápu. Prosím, poradíte mi tady? Budu vděčná.
S nástavbou otočenou proti směru nejde složit úplně?
Budu moc ráda, když poradíte. Děkuji.
@Any11 aha, ne směrem k zemi Já to furt rvala a tlačila směrem k zemi…no, jestli se mi to povede napoprvé, tak budu ráda. Jinak s tím budu zas lomcovat ![]()
Koš díky, tak to koupím! Děkuji.
@Berenika22 Mně to skládání taky nešlo, úplně jsem vždycky tekla, takže ho budu reklamovat, taky s tím vždycky lomcuju a složí se tak napodesátý, což mi u půl roku starého kočáru nepřijde moc OK…
S tím skládáním jsem na začátku měla taky problém, ale našla jsem si způsob, jak ho složit vždy napoprvé - rukojeť stáhnu úplně dolu, na levé straně si podvozek přidržím na černé části (kde se zatahuje rukojeť), přišlápnu si podvozek a zatlačím do rukejeti více k pravé straně (jako bych do něj tlačila na křivo) a jde to hned, nevím, jestli to je pochopitelné, ale tímhle způsobem mi to jde vždy hned a bez obtíží. Clonu mám emitex ![]()