Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
BaraDolezal píše:Weru píše:Chodila jsem tam co druhy den, porad se na neco dovyptavala, uz jsem se rozhodla a ejhle, oni dovezli novy model ktery mel lepsi kolecka nez ten, ale zase horsi tazku nez onen…BaraDolezal píše:Napodobne
Kdyz ja jsem si vybirala kocar, prvne jsem si malem potykala s prodavackou, jak jsem tam byla casto nez jsem opravdu kopupila…a trvalo to tri mesice!!!
Je to tvoje stesticko a nedala bych se!!!. Dodavka mela byt 6-8 tydnu a my volali uz od 5teho tydne jestli tam neni
. Asi z nas maji radost a to nam chyby jeste destnik a taska
fakt deeees!!!
hehe, my jsme tam byli a chlap rika tak co tenhle, ja rikam super no a najednou se otocim…a tam stal on, on dokonaly
, jenze se nam zdal docela drahej, tak jsme jeli domu. Mela jsem o nem i sen
. Pak jsem chlapa presvedcila a on, ze je fakt krasnej,z e ho koupime, no a chodili jsme tam kazdej tyden, vzdycky jsme neco koupili, aby to nebylo trapny a chlap si tam vzdycky s tim vystavnim kouskem hral
a nechal si poradit atd. no a uz ho mame doma ![]()
Ja teda nejak nechapu ty sileny emoce, ktery se tu strhly kvuli tomu, ze si tchyne dovolila vnouceti koupit kocar…Nikde neni psano, ze musite mit jedinej kocar. Tak si ho schovejte jako zalozni a poridte si jeste nejakej podle vasich predstav… V cem je problem?
Sepishka píše:
Ja teda nejak nechapu ty sileny emoce, ktery se tu strhly kvuli tomu, ze si tchyne dovolila vnouceti koupit kocar…Nikde neni psano, ze musite mit jedinej kocar. Tak si ho schovejte jako zalozni a poridte si jeste nejakej podle vasich predstav… V cem je problem?
ak si citala celu diskusiu tak v tom ze manzel je s tym kocarom spokojny a dalsi kupovat nechce , az na druhe dieta
a teda nevyziadany darek je vacsinou dost des.. a zakladatelka si proste chcela vybrat sama , co uplne chapem ![]()
pata308 píše:Sepishka píše:ak si citala celu diskusiu tak v tom ze manzel je s tym kocarom spokojny a dalsi kupovat nechce , az na druhe dieta
Ja teda nejak nechapu ty sileny emoce, ktery se tu strhly kvuli tomu, ze si tchyne dovolila vnouceti koupit kocar…Nikde neni psano, ze musite mit jedinej kocar. Tak si ho schovejte jako zalozni a poridte si jeste nejakej podle vasich predstav… V cem je problem?a teda nevyziadany darek je vacsinou dost des.. a zakladatelka si proste chcela vybrat sama , co uplne chapem
No, vsak to ja chapu, ze si chce vybrat sama a taky jsem psala, at si poridi kocar podle svych predstav a tenhle necha treba u tchyne, pokud ji nevyhovuje…Tchyne i manzel s tim musi pocitat, ze to nebude jedinej kocarek, pokud o nem nediskutovala pred nakupem se zakladatelkou…
Tak to je opravdu blbá situace…ono v podstatě by tchýně (mamka manžela/přítele) podle nějakých tradic měla kupovat kočárek…nevím, prý se to traduje…ale myslím si, že když už ho tedy chtěla koupit, tak jste si ho měli s manžou vybrat sami a ona ho měla jenom zaplatit…teď aby jsi se bála, když je tak akční, co všechno ještě příjde…Já osobně bych si ten kočár nechala, poděkovala bych ji, ale také bych ji řekla, že jsi měla trochu jinou představu, ale i tak, že si ho necháš a pak bych ji upozornila, že pokud bude chtít ještě někdy něco takového kupovat, ať se tě nejprve zeptá, že matkou budeš TY! Rozhodně jsi v blbé situaci…my jsme se s manžou zase snažili o to, jestli nám jeho matka přidá na kočárek nějaký ten peníz…(tedy ptal se manža, já u toho nebyla, to by mi hrdost nedovolila)jééé a to si manža dovolil, co ona by nám prý přidávala, my jsme chtěli dítě, tak ať se staráme
takže teď už vím, že ji bych si nikdy o nic nikdy neřekla! bohužel vztahy mezi s sebou nemáme úplně nejlepší…jsem braná tak trochu jako přistěhovaný plevel do jejich rodiny, ale za to mám skvělého manžela, který stojí za mnou a moji rodiče ty jsou k nezaplacení ![]()
ps - bydlíme v rodinném domě postaveném do L…nahoře jsme já a manža, pod námi tchýně s tchánem, vedle švagrová s rodinou (na tu nikdo nemá, to je případ sám o sobě!) a ještě na parcela má domek jejich strejda…dost často si říkám, jak jsem mohla být tak blbá a jít tam bydlet… ![]()