Koho tu máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30975
11.10.15 19:43

@CokeLady Osobne navstivuji tento server a pak jeden zajmovy, kde je cilem urcity sport. A ten druhy odpovida tvemu popisu stareho stavu zde. Par vecnych prispevku denne, ale jinak v podstate nuda. Tady je denne vytvoreno stovky, mozna vice, prispevku a clovek se tu zabavi klidne cely den. Sem proste prispivaji lide, kteri se vice mene nudi, alespon ja jsem nejdu za ucelem rozdavat rady a cerpat informace, sle zahnat nudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
11.10.15 19:55

@CokeLady -jo jo, máš pravdu. :think: Mě to přijde i tím, že se hodně obměnily uživatelky i admini. Nějak se mi zdá, že ty původní, byly klidnější, zralejší a neměly potřebu ke všemu říct to tzv. poslední slovo. Že by to bylo i věkem?-tyhle převážně už nejsou na mateřských a zmizely??
Já jsem tu např. od roku 2009 a myslím, že mě tu skoro nikdo nezná. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25195
11.10.15 20:23

@bmimino Tak tak. V únoru jsme byli na plese a u stolu vedle seděli všichni a čučeli to mobilu :zed: To jsem nestačila zírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
11.10.15 20:28
@CokeLady píše:
Teď spíš než abych diskutovala a přispívala, tak zde ve starých diskusích hledám rady a nestačím se divit, nakolik se změnila zdejší komunikace 8o

V diskusích starých třeba 10 let se vůbec nerýpalo, příspěvků bylo málo, ale za to kvalitní a k věci, opravdu se poradilo, podpořilo, něco vyřešilo. Dneska se do každé nové diskuse seběhnou stálé uživatelky rýpnout a snad schválně (z nudy?) otevírají téma, které jim nemá co říct.

I kontroverzní témata, např. matkou ve 45 letech se dříve probírala mile a i kritika se uměla sdělit vstřícně, dnes je tu pár (desítek) uživatelek, co dost nevybíravým způsobem ostatní zkritizují, případně přispějí nějaké klišé.

Občas přemýšlím na tím, jak jsou netová fora /nejen zde/ zvrácená, že není vůbec přirozené pro člověka vyhledávat hádky, s tím, kdo má jiný náhled na nějakou problematiku nebo životní styl není vůbec přirozené se pouštět do hádek, pří a vehementně mu argumentovat proti jeho přesvědčení, použív nějakou tu podpásovku z minulosti nebo slabé místo… opravdu virtuální realita. Je mi líto některých uživatelek, které si pak myslí, že takhle to na světě opravdu je a dělají si vzorek populace podle toho, co kdo napíše na internet.

Občas jsem na někoho byla taky tvrdá a protivná tím stylem, že pochlebky slyší od ostatních, tak já napíšu i ta negativa, ale většinou to asi není potřeba…
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Moc hezky napsané a hlavně výstižné. S dovolením se pod to podepíši :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
11.10.15 20:35

@CokeLady skvěle napsáno, souhlasím :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
11.10.15 21:18

@CokeLady nezbyva mi nez s tebou naprosto souhlasit. a jsem rada, ze si te zmeny komunikace tady vsima vic lidi, jen to asi k nicemu nebude :( pokud hledam nejakou radu a narazim na ty starsi diskuze, jen zasnu, jak byla konverzace mila, opravdu pomohla a nikdo neutocil. ted je to tu plne hnusných komentaru, rýpavých odpovedi a zlych reakci. chudaci novacci, kteří si sem prijdou v podstate pro jakoukoli radu a jsou neznale situace, okamzite dostanou sodu 8o
nemam nic proti tomu, ze se sem lide chodi i pobavit, taky se tu rada zasmeju, ale k tomu by mely byt diskuze urcene a ne si delat srandu a ponižovat tu nekoho, kdo se třeba dostane do blbe zivotni situace nebo si nedejboze něco předem nevygooglil a hned polozil dotaz.
kez by to tu tech několik nejneprijemnejsich uživatelek nadobro opustilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
12.10.15 03:13

Mně se nezdá, že by to tu bylo tak strašný. Mně se odpovědi na jakýkoli dotaz vždycky dostalo, sešly se příspěvky, které mi někdy pomohly, někdy rozesmály, ale že by do mě někdo vyloženě ryl, to tedy říct nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.10.15 14:16
@eva valoi píše:
Mně se nezdá, že by to tu bylo tak strašný. Mně se odpovědi na jakýkoli dotaz vždycky dostalo, sešly se příspěvky, které mi někdy pomohly, někdy rozesmály, ale že by do mě někdo vyloženě ryl, to tedy říct nemůžu.

Mám to podobně, nikdo mě tu nikdy vyloženě neurazil, neztrapnil apod… dost často se mi dostalo útěchy třeba i, když už jsem teda založila diskuzi :mrgreen: :lol: spíš je to prostě tak, že s počtem uživatelů, přibyl počet de**lních dotazů, počet trollů apod… větší váhu bych tomu nepřikládala, doba se prostě mění :nevim: a já osobně někdy teda taky žasnu nad položenýma dotazama a silně pochybuji o inteligenci tohoto národa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová