Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chatwenna píše:
@maritimka Nepamatovat si Seizdru?Ta byla jednu dobu prvni v kazdem diskuzi…
Kdybych viděla nějakou profilovku z dřívějška, tak možná si vybavím, ale tahle mi nic neříká a její nick už vůbec ne
. Ale to je ta mateřská demence…
@Jitka1976 píše:
prd…máš tam drobky…zase jedna co se cpe u PC…
nebo slintá nad buchtama…
@Semyaza píše:
já vím, to je práce @Jasněnkaa, @LucajdaS, @jane-e a @Tiger-lily
Ty jo, tu s virusem jsem uplně zapomněla!! ![]()
@paola white píše:
@Loki01 no právě, že nemáš militantní názory, ale si na druhý straně bojovýho poleproto si tě pamatuju a vím, že fakt jsem se nad tvými argumenty musela zamyslet.držím palce ať je reakce rychle pryč
Děkuju:) Mu je dobře, ale maminka je vydesena ![]()
@Seizdra píše:
Ty jo, tu s virusem jsem uplně zapomněla!!
už není virus
už je osoba z hororu Kruh ![]()
@Clarkia píše:
Aha, očko. Už chápu.Tak z těch diskuzí musím říct, že tě mám ráda
a pak taky Mari (s ježkem). Ale přiznám se, že se do nich vůbec nezapojuji (jen čtu), protože mi to drásá srdce.
jo Mari je taková hodná nekonfliktní, zatím co já jsem ten trotl ![]()
@Semyaza píše:
už není virusuž je osoba z hororu Kruh
Stejně byl virus lepčí ![]()
@tamata píše:
místo toho abys mi tam seriozně poradila![]()
Promiň, ale mít našetřeno 1836 Kč a 9 stravenek…a chtít opustit toho chudáka chlapa…???
Bych se styděla ti radit útěk z milující náruče…
![]()
@Jitka1976 píše:
Promiň, ale mít našetřeno 1836 Kč a 9 stravenek…a chtít opustit toho chudáka chlapa…???Bych se styděla ti radit útěk z milující náruče…
![]()
naštěstí se zase v sobotu vrátí, aby měl navařeno ![]()
@chatwenna nejsou. Vídám tě dlouho, občas tě mám chuť nakopnout a občas (
) s tebou souhlasím
@maritimka píše:
Kdybych viděla nějakou profilovku z dřívějška, tak možná si vybavím, ale tahle mi nic neříká a její nick už vůbec ne. Ale to je ta mateřská demence…
Měla jsem různý fotky sexy slečen…
![]()
@Seizdra píše:
Fakt netuším.. Tož mě těší (za předpokladu že nesplňuješ informace z mýho podpisu…)
Myslím, že nesplňuju. Momentálně si tu u psaní roluju kozy do podprdy, protože mi mají po 23h dovézt balík pro mého drahého, milovaného muže, který odjel na festival a zapomněl balík vyzvednout. Dotyčný jede na dovolenou, ale balík potřebuje předat. Jede ze Slovenska do Francie a tady by měl být cca ve 23h. Nevím, před 2 hodinama psal, že je u Brna… Bude to hezká noc ![]()