Kojení na veřejnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
5.4.16 11:55

@pohlazeni v mhd jsem měla vždycky trach, že cukne šalina a sletíme na zem. ale kolikrát jsem vystoupila, abych nakojila řvoucího syna..

• Citovat
  • Upravit
147
20.11.16 22:37

Já stím taky nemám problém. No jednou na mě vylitla starší paní že jsem pobuřující. Nic nebylo vidět. Tak ma odpověď byla, lepší bejt pobuřující než týrat dítě hladem. Zavřela hubu a šla si dal. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.17 18:15

Já kojím na veřejnosti. Mému dítěti budou skoro 3 roky. Ne pod plentou ale kombinace tílko, vyhrnuté tričko. Kryje mi to cecík z vrchu i ze spoda. S cizími lidmi problém nemám, pánové se podívají, maminky usmějí. Avšak v mojí rodině mají blbé poznámky.. co naplat. Moje dítě je takto nejspokojenější, ani nová zářivá věc nevyvolá takovou radost a spokojenost, jako přivinutí k mému tělu a sání na cecíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
14.7.17 18:50

@LenkaTrani No a proč ne, dítě má nejraději to co je pro něj přirozené :) V okolí se vždy najdou lidi co nepochopí, protože to nezažili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
14.7.17 21:24

Kojení na verejnosti je ok, ovšem kojit tři leté dítě mi nepřijde normální, vždyť je velké 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
14.7.17 21:35

Příspěvek upraven 15.07.17 v 23:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
14.7.17 21:58
@Anonymní píše:
Já jsem proti. Je to nechutné. Sedím si v restauraci s manželem na výročí, chci si užít atmosféru a klid když po nějaké době hlídá babička… A hned vedle je ženska která v restauraci nad večeři vytáhne kozu a začne kojit. Prostě ne. Ať jde někam stranou, nebo si to zakryje plenou. Nebo at si dítě nakrmi než jdou do společnosti.

Proč anonym :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
14.7.17 22:04
@Alušáček píše:
Proč anonym :lol:

Protože se stydí za svůj názor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
14.7.17 22:05
@j.a.n.i1 píše:
Protože se stydí za svůj názor :mrgreen:

No právě, to mě pobavilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
14.7.17 22:09
@Lamátko píše:
Kojení na verejnosti je ok, ovšem kojit tři leté dítě mi nepřijde normální, vždyť je velké 8o

A to vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
14.7.17 22:14
@Anonymní píše:
Já jsem proti. Je to nechutné. Sedím si v restauraci s manželem na výročí, chci si užít atmosféru a klid když po nějaké době hlídá babička… A hned vedle je ženska která v restauraci nad večeři vytáhne kozu a začne kojit. Prostě ne. Ať jde někam stranou, nebo si to zakryje plenou. Nebo at si dítě nakrmi než jdou do společnosti.
@Lamátko píše:
Kojení na verejnosti je ok, ovšem kojit tři leté dítě mi nepřijde normální, vždyť je velké 8o

A kde je ta hranice, kdy je to jeste normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
14.7.17 22:21

Já se stydím kojit i mimino. U druhého jsem odvážnější, ale musím být někde bokem a zakrývám se. Mě osobně se to nelíbí, ale každého věc. Nikomu do toho nekafrám, kde kojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
14.7.17 22:22
@tronelka píše:
A kde je ta hranice, kdy je to jeste normalni?

Přece není normální kojit chodící a zubaté dítě, to už jsem tu četla mnohokrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
14.7.17 22:28
@Alušáček píše:
Přece není normální kojit chodící a zubaté dítě, to už jsem tu četla mnohokrát :lol:

A co když to chodící a zubaté dítě má 11 měsíců? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
14.7.17 22:33
@Lidym píše:
A co když to chodící a zubaté dítě má 11 měsíců? :mrgreen:

Tak to uz ma asi smulu, ne? Sestinedeli to jisti, pak uz patrej prsa zas jen partnerovi a delit se o ne s ditetem je nenormalni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová