Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
verenika píše:atominnka píše:Ty nepreš v Lovele?peggy.sl píše:Ne, v savu ne:-D v persilu už od narozeníatominnka píše:Jestli nepereš hadry v Savu, tak můžeš…peggy.sl píše:já jsaem kojila, můžu taky???
Holky až nám to tu zavřou, tak zakládám novou uzavřenou skupinu s názvem ,,Sebranka nekojících magorek,, doufám, že se zapojíte!!![]()
![]()
![]()
![]()
V Lovele??? Jsi se asi někde ťukla ne?? Jedině ve slizu, nebo ořeších…
![]()
peggy.sl píše:atominnka píše:Tak to je v pořádku…peggy.sl píše:Ne, v savu ne:-D v persilu už od narozeníatominnka píše:Jestli nepereš hadry v Savu, tak můžeš…peggy.sl píše:já jsaem kojila, můžu taky???
Holky až nám to tu zavřou, tak zakládám novou uzavřenou skupinu s názvem ,,Sebranka nekojících magorek,, doufám, že se zapojíte!!![]()
![]()
![]()
to není v pořádku!! To není eko
![]()
Hodaka píše:verenika píše:ne ale už mě posílá
Hodako- jsem mysela, že už spíšho asi ruším
nebo by se chtěl tulíkovat a mazlíkovat
Má všechno umytý v Savu?? Mysli na ty bakterie a viry - zdraví máš jenom jedno!!! ![]()
verenika píše:
nebo ořeších, ecoveru a bůhví v čem ještě? Jsi fakt divná
jé vy jste normální
Peggy taky ![]()
verenika píše:atominnka píše:Ty nepreš v Lovele?peggy.sl píše:Ne, v savu ne:-D v persilu už od narozeníatominnka píše:Jestli nepereš hadry v Savu, tak můžeš…peggy.sl píše:já jsaem kojila, můžu taky???
![]()
![]()
![]()
nééééé
nebij mě ![]()
peggy- kdyť to píšu o příspěvek níž
Myslím, že budu teď hodně lidem na emiminu vadit ![]()
peggy.sl píše:Hodaka píše:Má všechno umytý v Savu?? Mysli na ty bakterie a viry - zdraví máš jenom jedno!!!verenika píše:ne ale už mě posílá
já si čuchnu ![]()
Hodaka píše:verenika píše:jé vy jste normální
nebo ořeších, ecoveru a bůhví v čem ještě? Jsi fakt divnáPeggy taky
no jasně že jsem normální ![]()
Hodaka píše:peggy.sl píše:já si čuchnuHodaka píše:Má všechno umytý v Savu?? Mysli na ty bakterie a viry - zdraví máš jenom jedno!!!verenika píše:ne ale už mě posílá
verenika píše:peggy.sl píše:to není v pořádku!! To není ekoatominnka píše:Tak to je v pořádku…peggy.sl píše:Ne, v savu ne:-D v persilu už od narozeníatominnka píše:Jestli nepereš hadry v Savu, tak můžeš…peggy.sl píše:já jsaem kojila, můžu taky???
![]()
![]()
![]()
Ne to není eko.. Jdu skočit z okna
![]()
atominnka píše:verenika píše:néééééatominnka píše:Ty nepreš v Lovele?peggy.sl píše:Ne, v savu ne:-D v persilu už od narozeníatominnka píše:Jestli nepereš hadry v Savu, tak můžeš…peggy.sl píše:já jsaem kojila, můžu taky???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nebij mě
Ale polepšíš se, a budeš používat místo aviváže ocet
![]()
peggy.sl píše:Hodaka píše:Má všechno umytý v Savu?? Mysli na ty bakterie a viry - zdraví máš jenom jedno!!!verenika píše:ne ale už mě posílá
verenika píše:Hodaka píše:no jasně že jsem normálníverenika píše:jé vy jste normální
nebo ořeších, ecoveru a bůhví v čem ještě? Jsi fakt divnáPeggy taky
Já teda normální nejsem! psycholožka mi řekla, že mám zastydlou pubertu..
![]()
atominnka píše:verenika píše:Ne to není eko.. Jdu skočit z oknapeggy.sl píše:to není v pořádku!! To není ekoatominnka píše:Tak to je v pořádku…peggy.sl píše:Ne, v savu ne:-D v persilu už od narozeníatominnka píše:Jestli nepereš hadry v Savu, tak můžeš…peggy.sl píše:já jsaem kojila, můžu taky???
![]()
![]()
![]()
![]()
Zítra půjdeš nakoupit ![]()
Ocet jako aviváž je taky dobrý nápad. A vůbec to nesmrdí!!!To bych chtěla vidět.. ![]()