Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SIMONA1234 píše:
Co mě tady jmenuješ…???![]()
![]()
![]()
![]()
Já jsem slušná úča…do takových diskuzí nelezu…fujky, fujky…
vidis, jaky zaklad davate tym holcickam v skolke..tady to mas..dukaz..za vsetko mozu uce..
@miisenka píše:
jasne, man vidi African a hned mu padaju gate…
Nevěřim ![]()
@Tuco píše:
Nevěřim
vis jak, aka otazka je polozena, tak taku odpoved cakaj.. ![]()
@miisenka píše:
vis jak, aka otazka je polozena, tak taku odpoved cakaj..
Tak já nahatý černochy naživo nikde nevočumuju…právě proto se ptám kde ty jsi k tomu přišla, že se ti to už několikrát „poštěstilo“ ![]()
10 a jedna holka. Fakt za něco stáli jen 3. Mimo koitální praktiky na nějaké muchlování pak asi 20.
Od 16 do 20 let jsem byla s bývalým přítelem, navazoval hned vztah se současným manželem, takže 2 jestli dobře počítám ![]()
@FreeLady12 píše:
Bože to je krásný![]()
Tohle jen tak někdo říct nemůže…Příspěvek upraven 16.10.15 v 17:59
No…mám kamarádku, ta stihla za jeden den dva. Což nejsou sice nejsou tři, ale ona z tohoto „náročného“ dne otěhotněla
![]()
@LolitkaP píše:
No…mám kamarádku, ta stihla za jeden den dva. Což nejsou sice nejsou tři, ale ona z tohoto „náročného“ dne otěhotněla![]()
![]()
Hezkyyy… a jak to dopadlo? ![]()
9
Se sexem jsem začala v 16 letech. Zrovna tuhle jsem nad tím přemýšlela a nepřijde mi to ani málo ani moc. 4 z toho byly vztahy dlouhodobějšího rázu, ostatní „úlety“ - ale s klukama, co jsem i tak znala dýl. Vlastně si neumim představit jít domů k někomu, koho jsem potkala ten večer (bych se bála, že mě podřízne nebo tak něco). Takže za mě dobrý, docela si to umim obhájit
![]()
@FreeLady12 Špatně. Přiznala poctivě celou situaci oběma a oba se na ni vykašlali, tak šla na potrat ![]()
@LolitkaP píše:
@FreeLady12 Špatně. Přiznala poctivě celou situaci oběma a oba se na ni vykašlali, tak šla na potrat
No tak to je pak otázka jestli to dopadlo „špatně“ ![]()
Každopádně… hustý no
![]()
14. začala jsem v 16,je mi 27. První dceru mám s 12 a teď žiju a čekám dítě se 7.
Když vezmu i jen muchlovačky bez zásunu, tak to bude určo přes 20
@Tuco píše:
Tak já nahatý černochy naživo nikde nevočumuju…právě proto se ptám kde ty jsi k tomu přišla, že se ti to už několikrát „poštěstilo“
No to viďs, mam zaujimavr zamestnanie..denne niekolko nahatych ludi vidim a delam to cca 15let..tak to su jednoduche pocty.. ![]()
@miisenka píše:
No to viďs, mam zaujimavr zamestnanie..denne niekolko nahatych ludi vidim a delam to cca 15let..tak to su jednoduche pocty..
Třeba k tobě chodí jen ti líp vybavení
Takhle, když je to v klidu to ani nejde moc průměrova ne…pokud nemáš teda zamětnání, kde je účelem je o ten klid připravit ![]()