Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mam pro sebe celej svuj byt a stejne mi nekdy prijde, ze bych potrebovala vetsi
Mam jednu velkou skrin cca 2m na vysku a 3m na sirku, tam mam komplet vsechno obleceni. Na kramy dve komody a regal s krabicema v predsini, to mi tata sikovne vymyslel a usetri to hodne mista. Jo a jeste ulozak pod posteli, ale tam mam jen nahradni perinu, kdyz tu spi treba kamaradka. Kdyz jsme bydleli dva v garsone, tak jsme meli pro sebe kazdej pet supliku a jeden uloznej prostor a vesli jsme se, jenze jsem mela spoustu veci jeste u rodicu. Pritom jsem toho pri stehovani vyhazela celou popelnici, nelpim na vecech, ale nejak se to nakupilo.
@Tableta píše:
Jednu komodu o 4 šuplíkáchA je to Malm z Ikea
Všechen náš nábytek je z Ikea a vůůbec mi to nevadí!
To já jen tak…
Mam pro sebe ctyri skrine - dve vestavene dvoukridle na obleceni, pak jednu na kabelky (ty sbiram) a jednu na boty a doplnky. A stejne se mi ty hadry nemuzou nikam vejit, jenze ja miluju nakupovani
deti a manzel se kazdy vejdou do jedne male skrine.
Půl komody v ložnici a čtvrtinu velké vestavné v chodbě. Moc hadrů nepotřebuju.
No mám jednu skříň jen na šaty, pak půlku velké polickove skříně, skříň na kabáty a bundy, pak dve komody a jednu skříň na boty ![]()
A stejně mam málo
ale já jsem strašný hadrar, těším se na dům, kde budu mít svoji šatní, jen pro sebe ![]()
Mame s chlapem dohromady jednu dvojskrin z Ikea. A dva vakuove pytle na zimni bundy pod posteli. V tech skrinich mame i lozni pradlo a rucniky. Nehromadim obleceni ani nic dalsiho.
Žádnou skříň nemám jen pro sebe, ale asi ji začnu vyžadovat
.
Jednu polici a 5 ramínek ve skříni v předsíni. Ty musíš mít mega hadrů ![]()
@AlphaOmega píše:
Kolik máte skříní?Málo.
Ale abych odpověděla. Jen pro sebe mám asi půlku skříně. Zrovna teď jsem z ní něco vyhazovala. Sezónní věci v krabici jinde (zimní bundy a kabáty a lyžařské oblečení).
A ani to, co mám, moc neunosím, jsem v tomto minimalista a stejně střídám pár oblíbených kousků.
Mám jednu skříň - věšák s ramínky šířky 80 na šaty halenky atd., pak zásuvkovou komodu taky š.80 - 3 velké šuplíky na spodní prádlo atd., a policovou komodu 2× š.80 - v každé po 3 policích. Kabáty a bundy mám ve společné skříni v předsíni, lyžařské věci zavřené v gauči. Málo to samozřejmě je
A to jsem se před přestěhováním před 4 lety ještě vešla do jedné skříně š. 180 společně s manželem ![]()
@PenelopaW píše: Žádnou skříň nemám jen pro sebe, ale asi ji začnu vyžadovat.
I já. V půlce mám oblečení, v druhé půlce deky a děti hračky
Mám ji zatím provizorně v obýváků, který slouží i jako dětský hrací pokoj.
Skrini neni nikdy dost. To jsou stala pravidla stejne jako zadna kuchyn neni pro me dost velka…
My mame walk-in closet a uz ted tam manzela utlacuju, spoustu veci musim mit i jinde. Pak mam nekam jit a mam pocit, ze nemam nic na sebe. ![]()
Mám dvě police 50×60cm, dva zásuvné koše na spodní prádlo a ponožky, pár ramínek na pověšené věci a v chodbě košík na šály, rukavice, čepice. Muž má min. 2× tolik
. Ale on taky skladuje každý tričko x let.
Čitě na svoje oblečení jednu skříň, 70 cm na šířku a necelé 2 m na výšku. Půlka police, půlka ramínka. Nejvíc mám pyžam a triček na doma, kdybych to vytřídila, tak mi od každého stačí tři kousky.
Ono celkově, kdybych vytřídila, co nenosím, tak by mi stačila jedna police, ale nedokážu se těch věcí vzdát. Kluci mají každý svou komodu.
3 skrine (jeden detsky pokoj = jedna obrovska, vysoka skrin, kde vleze vse).
V loznici jsem nechtela nic, jen postel a komodu. Takze jsme udelali satnu misto skrine. Chybi nam udelat vestavna na chodbe a v mistnosti pro hosty. V garazi mame dlouhou nudli regalu na veci, ktere muzem ulozit v garazi.