Kolik máte skříní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
17.4.18 11:07

Mam pro sebe celej svuj byt a stejne mi nekdy prijde, ze bych potrebovala vetsi :mrgreen: Mam jednu velkou skrin cca 2m na vysku a 3m na sirku, tam mam komplet vsechno obleceni. Na kramy dve komody a regal s krabicema v predsini, to mi tata sikovne vymyslel a usetri to hodne mista. Jo a jeste ulozak pod posteli, ale tam mam jen nahradni perinu, kdyz tu spi treba kamaradka. Kdyz jsme bydleli dva v garsone, tak jsme meli pro sebe kazdej pet supliku a jeden uloznej prostor a vesli jsme se, jenze jsem mela spoustu veci jeste u rodicu. Pritom jsem toho pri stehovani vyhazela celou popelnici, nelpim na vecech, ale nejak se to nakupilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.4.18 11:13
@Tableta píše:
Jednu komodu o 4 šuplíkách :nevim: A je to Malm z Ikea :lol: Všechen náš nábytek je z Ikea a vůůbec mi to nevadí! :lol: To já jen tak… :jazyk:
:potlesk: :palec: A nestydíš se přiznat :kytka: :potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
1865
17.4.18 11:22

Mam pro sebe ctyri skrine - dve vestavene dvoukridle na obleceni, pak jednu na kabelky (ty sbiram) a jednu na boty a doplnky. A stejne se mi ty hadry nemuzou nikam vejit, jenze ja miluju nakupovani :oops: deti a manzel se kazdy vejdou do jedne male skrine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
17.4.18 11:27

Půl komody v ložnici a čtvrtinu velké vestavné v chodbě. Moc hadrů nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
17.4.18 11:32

No mám jednu skříň jen na šaty, pak půlku velké polickove skříně, skříň na kabáty a bundy, pak dve komody a jednu skříň na boty :mrgreen:
A stejně mam málo :mrgreen: ale já jsem strašný hadrar, těším se na dům, kde budu mít svoji šatní, jen pro sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4974
17.4.18 11:34

Mame s chlapem dohromady jednu dvojskrin z Ikea. A dva vakuove pytle na zimni bundy pod posteli. V tech skrinich mame i lozni pradlo a rucniky. Nehromadim obleceni ani nic dalsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
17.4.18 11:42

Žádnou skříň nemám jen pro sebe, ale asi ji začnu vyžadovat :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.4.18 11:56

Jednu polici a 5 ramínek ve skříni v předsíni. Ty musíš mít mega hadrů 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
17.4.18 12:02
@AlphaOmega píše:
Kolik máte skříní?Málo.
:mrgreen: Přesně to napadlo mě, když jsem viděla nadpis. Ale u nás je to jen holá realita, páč ještě nemáme vše hotové a úložné prostory prostě nejsou.

Ale abych odpověděla. Jen pro sebe mám asi půlku skříně. Zrovna teď jsem z ní něco vyhazovala. Sezónní věci v krabici jinde (zimní bundy a kabáty a lyžařské oblečení).

A ani to, co mám, moc neunosím, jsem v tomto minimalista a stejně střídám pár oblíbených kousků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
17.4.18 12:03

Mám jednu skříň - věšák s ramínky šířky 80 na šaty halenky atd., pak zásuvkovou komodu taky š.80 - 3 velké šuplíky na spodní prádlo atd., a policovou komodu 2× š.80 - v každé po 3 policích. Kabáty a bundy mám ve společné skříni v předsíni, lyžařské věci zavřené v gauči. Málo to samozřejmě je :-D A to jsem se před přestěhováním před 4 lety ještě vešla do jedné skříně š. 180 společně s manželem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
17.4.18 12:03
@PenelopaW píše: Žádnou skříň nemám jen pro sebe, ale asi ji začnu vyžadovat :lol:.

I já. V půlce mám oblečení, v druhé půlce deky a děti hračky :mrgreen: Mám ji zatím provizorně v obýváků, který slouží i jako dětský hrací pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26580
17.4.18 12:11

Skrini neni nikdy dost. To jsou stala pravidla stejne jako zadna kuchyn neni pro me dost velka… :think: My mame walk-in closet a uz ted tam manzela utlacuju, spoustu veci musim mit i jinde. Pak mam nekam jit a mam pocit, ze nemam nic na sebe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
17.4.18 12:14

Mám dvě police 50×60cm, dva zásuvné koše na spodní prádlo a ponožky, pár ramínek na pověšené věci a v chodbě košík na šály, rukavice, čepice. Muž má min. 2× tolik :lol:. Ale on taky skladuje každý tričko x let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.4.18 12:19

Čitě na svoje oblečení jednu skříň, 70 cm na šířku a necelé 2 m na výšku. Půlka police, půlka ramínka. Nejvíc mám pyžam a triček na doma, kdybych to vytřídila, tak mi od každého stačí tři kousky. :lol: Ono celkově, kdybych vytřídila, co nenosím, tak by mi stačila jedna police, ale nedokážu se těch věcí vzdát. Kluci mají každý svou komodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.4.18 12:36

3 skrine (jeden detsky pokoj = jedna obrovska, vysoka skrin, kde vleze vse).
V loznici jsem nechtela nic, jen postel a komodu. Takze jsme udelali satnu misto skrine. Chybi nam udelat vestavna na chodbe a v mistnosti pro hosty. V garazi mame dlouhou nudli regalu na veci, ktere muzem ulozit v garazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová