Kolik přispívá Váš potomek na domácnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1316
15.3.22 17:02

@jahuhudka Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
15.3.22 17:06
@impossible píše:
@jahuhudka Tu motorku už splatil. Na polovinu si vydělal, druhou polovinu si půjčil od manžela. Auto si koupil za brigádu přes prázdniny. Na to mu nikdo nepřispěl. Prvně jsem byla naštvaná, že mít i motorku i auto je moc, ale teď jsme za auto rádi, protože každý potřebujeme to své a on spoje busem do práce nemá. Motorka byla vždy jeho snem. Nejsem z toho nadšená, ale zakázat mu to v tomto věku fakt nejde. A jak tu každý zmiňuje ten telefon. Už to samozřejmě bude platit. Dokud byl na VŠ, měli jsme smlouvu, kde jsou tarify pro všechny plus je tam televize. Teď si udělá smlouvu svou. Před nedávnem měl status studenta, tak byla jiná situace. Teď si vydělává, tak vše přehodnocujeme. Proto sem píšu a ptám se. A přeji vám všem, ať máte dokonalé děti.

Včera jsi psala, že motorku ještě splácí, a chce šetřit na auto. Dnes už má koupené auto a motorku splacenou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
15.3.22 17:08
@impossible píše:
@jahuhudka Ano.

Tak to asi stihnul dneska? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1316
15.3.22 17:08

@OpportunityNox Ne, nezanevřel. Má kamarádky. Ale zatím nechce vztah. Špatně nesl tu školu, pak rychle najít práci, a teď chce prý nějakou dobu klid. O víkendech hrávají s kámošema deskovky. Buď u nás nebo u některého z nich. Občas vyrazí do kina nebo nějakou pařbu. Prostě normálka v jeho věku. Ono se časem nějaká holka objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
15.3.22 17:09
@jahuhudka píše:
Tak to asi stihnul dneska? :nevim:

zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
15.3.22 17:09
@arinecka píše:
Včera jsi psala, že motorku ještě splácí, a chce šetřit na auto. Dnes už má koupené auto a motorku splacenou? :think:

Syn měl dneska dlouhý náročný den :lol: doplatil dluh a koupil auto :lol:

• Citovat
  • Upravit
15436
15.3.22 17:12
@jahuhudka píše:
Syn měl dneska dlouhý náročný den :lol: doplatil dluh a koupil auto :lol:

a tady z něj dělaj povaleče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
15.3.22 17:13
@jahuhudka píše:
Syn měl dneska dlouhý náročný den :lol: doplatil dluh a koupil auto :lol:

Teeeda, to je ale šikovnej kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
15.3.22 17:15

@jahuhudka Ano, napsala jsem to blbě. V pátek slavil 20. Dostal peníze, tak doplatil motorku. Auto má hroznou popelnici, ale potřebuje se dostat do práce. Nevím, proč jsem nenapsala, že už ho má. Teď jsem za blbku. Je to všechno čerstvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
15.3.22 17:17
@impossible píše:
@jahuhudka Ano, napsala jsem to blbě. V pátek slavil 20. Dostal peníze, tak doplatil motorku. Auto má hroznou popelnici, ale potřebuje se dostat do práce. Nevím, proč jsem nenapsala, že už ho má. Teď jsem za blbku. Je to všechno čerstvé.

To teda taky nevím proč jsi to včera psala jinak, to musíš vědět ty :lol: Takže změna vy jste mu dali ke dvacetinam prachy a on vám je vrátil jako doplatek dluhu :lol: a ještě si koupil plecku ( ty dnes stojí kolem 30 litriku)

• Citovat
  • Upravit
1316
15.3.22 17:19

@jahuhudka Ohromná sranda. Vy jste jistě dokonalé. Bože 🤦🏼‍♀️. Tak už jsem si přečetla návrhy, kolik se v dnešní době přispívá. Všem děkuji za názory. Loučím se a přeji pohodové dny. 🙂 A už konečně jaro a teplo 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
15.3.22 17:20

@impossible chápu, ze teď po tom trapas by se diskutovalo blbě :mrgreen: hezke jaro

• Citovat
  • Upravit
1316
15.3.22 17:21

@jahuhudka Dostal peníze hlavně od babiček a své kmotry. My mu dali dárek plus odpuštění části dluhu. Dále už to není podstatné. Odpovědi na otázky jsem dostala, dál se tu zpovídat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
15.3.22 17:23

@jahuhudka Vám/Tobě také tak 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
15.3.22 18:17

@impossible vůbec se necitim dokonalá, ale vím co a proč to dělám.
Ráda si věci promyslim, chovám se tak, jak bych to uvítala od svých rodičů.
S ohledem na to, kolik mi je a děti máme poměrně malé, tak mám tu možnost vidět třeba u spolužaček co z jejich děti vyrostlo. Jsou to čerství dospělí a dost často konstatují, že dost věcí svou opičí láskou podělali za pomocí manžela, který chtěl mít hlavně klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí