Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@impossible pokud by si šetřil na bydlení atd. tak bych ho nechala klidně bydlet zdarma. Pokud by to bral stylem, že výplatu prošustruje, tak bych nastavila pevnou částku a klidně i těch 5000 ať si uvědomí, že i to bydlení něco stojí.
@jahuhudka píše:
@Snorlaxik promin ale jsou úplně jiné znaky než profilovka ( odhaduji, ze je to tvá máma s tvým synem ) tvůj projev je proste jasné Lucenovsky
Jo, to by mohlo bejt.
@SAJ a hlavně, jsem tady zaregistrována docela dlouhodobě a vůbec nevím, ona chvili a jak je znalá ![]()
@SAJ píše:
Hele, vybodni se na to.![]()
![]()
A pokud tu chceš být v příští reinkarnaci s čistým štítem, tak začni jinak diskutovat.
Styl kafemlejnek o detailu je tady už profláklý…
Nechápu, proč tady některé uživatelky mají potřebu tahat nějakou bývalou uživatelku do většiny diskuzí, kde se objevím, ačkoliv to nijak nesouvisí s tématem. Jestli vám tak chybí, tak si ji najděte jinde. Já to nejsem.
@Trojlístek píše:
@SAJ a hlavně, jsem tady zaregistrována docela dlouhodobě a vůbec nevím, ona chvili a jak je znalá
Co tady znám? Že umím napsat do diskuze? To snad zvládne i podprůměrný uživatel internetu.
@Snorlaxik píše:
Co tady znám? Že umím napsat do diskuze? To snad zvládne i podprůměrný uživatel internetu.
Myslela jsem to tak, že vůbec nevím, že žije někde v Asii.
@Snorlaxik píše:
Nechápu, proč tady některé uživatelky mají potřebu tahat nějakou bývalou uživatelku do většiny diskuzí, kde se objevím, ačkoliv to nijak nesouvisí s tématem. Jestli vám tak chybí, tak si ji najděte jinde. Já to nejsem.
Jasně. ![]()
@Trojlístek píše:
Myslela jsem to tak, že vůbec nevím, že žije někde v Asii.
Aha, to vím díky tomu, že už mi to tu některé uživatelky opakovaně napsaly.
@hospodki to bude jistě partner snů
, řekne že doma na vše dával 2000 a slečna řekne at zůstane i dál u rodičů ![]()
@Snorlaxik píše:
Protože se vyjadřuješ velmi podobně. Což je zvláštní. Zanechala určitou stopu komunice a názorů. Odešla. Spousta z nás odhadovala, že to nevydrží a bude reinkarnace. Tak se nediv. Když má někdo takový kopii. Tak je prostě podezřelý.
@Kelsey píše:
Protože se vyjadřuješ velmi podobně. Což je zvláštní. Zanechala určitou stopu komunice a názorů. Odešla. Spousta z nás odhadovala, že to nevydrží a bude reinkarnace. Tak se nediv. Když má někdo takový kopii. Tak je prostě podezřelý.
Ze začátku jsem to chápala, ale trvá to už strašně dlouho. Vždycky se někdo vytasí s nějakým převratným důkazem že jsme stejná osoba, třeba moje profilovka z podzimních prázdnin na Moravě, pak se ukáže, že ten důkaz je úplně mimo a takhle se to pravidelně opakuje. Kdybych věděla, že tohle nastane, tak se sem ani neregistruju. Včera jsem sem po delší době zavítala a hned v druhý diskuzi do který napíšu, se situace opakuje a zase se tu řeší nějaká bývalá uživatelka.
To je dost rozporuplnejch nazoru. Je zamestnany a mne i tech 5tis prijde malo. Jen to, ze urcite proji 2-3tis. Pro nastin - Moji rodice chteli penize zpetne za vejsku, ze jsem ji nedala. Nakonec tedy ustoupili.
Vzala bych to vsechno pomerem - pausal, inkaso, jidlo, pokud varis, peres, tak klidne i to, neni to prace zadarmo. Benzin, kolik si projezdi. Odhadem do 5 tisic by se mel vejit uplne v pohode.
Jenom proto, ze je to tvoje dite, neznamena, ze to musi mit zadarmo. Plat ma slusny, ma dost na zabavu i na setreni.
Kdyby bydlel sam, urcite by se do 5 tisic nikde nevesel, leda ve spolubydleni.
@Anonymní píše:
To je dost rozporuplnejch nazoru. Je zamestnany a mne i tech 5tis prijde malo. Jen to, ze urcite proji 2-3tis. Pro nastin - Moji rodice chteli penize zpetne za vejsku, ze jsem ji nedala. Nakonec tedy ustoupili.
Tak to by s mladým pánem rovnou seklo.
Ale ať jsem soudná… tohle bych tedy po dítěti nechtěla. Však to ani vyčíslit snad nejde. Snaha o VŠ je dobrá zkušenost a nemusí se vždy vše podařit.
@Švédka87 píše:
@werajsik lidé jsou různí. Někdo bere 20000 a ještě si zvládne se třít a někdo má 100000 a všechno rozfofruje nebo mi to ještě nestačí. Manžel má zhruba taky 25000 ve 37 letech a já říkám že to má dobré na to že nemusí dělat víkendy, svátky, noční. On teda spíš nemůže ze zdravotních důvodu. Beru víc než on. Když to dáme dohromady je nám fajn. Teď jsem na mateřské, pak budu na rodičovské a nemáme strach že bychom to nezvládli a že bychom strádali.
Jo, to máš pravdu.
Já pocházím ze soc. slabších poměrů, takže i to „málo“, co máme, je pro mě bohatství. A mít oba i těch „blbých“ 25 tis v čistém, tak si budu připadat jako v ráji. 😂 😂 Ne, to přeháním, ale snad mi rozumíš.
![]()
Samozřejmě, velkou roli hraje ta finanční úspora za hypo. Kdybychom tu hypo měli a docházelo by cca 2/3 jednoho platu na ni, tak by to už tak veselé určitě nebylo.